• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumun tacize ugradigini soyluyo

Gören akraba ama ne hikmetse müdahale etmiyor.
Ayrıca çocuk eve çekilip dövülür mü.
Bu iş böyle çözülmez, çocuklardan biri 3 yaşında herşeyi oyun sanıyordur zaten,
taciz ettiği söylenen 6 yaşında.
Eve çekip dövmekle olur mu 6 yaşında çocuğu

Tamam konu sahibinin yazdıklarından bunları bu şekilde anlayamamıştım,şimdi siz netliğe kavuşturdunuz.Şimdi olay böyleyse tabi sorgusuz sualsiz çocuk dövülmez,bence konu sahibi evde ikisini uzaktan farkettirmeden gözlemlemeli bir gün.

Biri dövülecekse olayı gördüğü halde öylece arkasını dönüp giden,
sonrada bu tarzda yaygara yapan akrabanın ağzını burnunu birbirine karıştırmak lazım:47:

Küçükken benden küçük bi'arkadaşımız vardı kız 6 yaşlarındaydı galiba bilemedin 7 olsun. Bi'gün okula gidicem apartmanın giriş katındaki cam onların binanın arka bahçesini yani kör noktayı görüyo. Gözüme ilişti bi'baktım kız ondan da küçük bi'çocukla orda bi'şeyler yapıyo.
Gördüğüm manzara tam olarak şuydu; kız kendinden kısa olan küçük çocuğun cinsel organını kendisinin malum bölgeye değdirmeye çalışıyodu bildiğin açmışlar hemde iç çamaşırlar da dahil. Hemen anneme koşmuştum annem hemen aradı ailesini sakin olun ama böyle böyle diye.

Çocuğun ailesi de o apartmana misafirliğe gelmişler, çocuk küçücük oyun sanıyo.
Kızın ailesi feci kızmıştı kız da televizyonda gördüm merak ettim falan demişti:25:

Yani merak vs. ama ileride büyük psikolojik bi'sorun olarak kalabilir okadar küçük bi'çocuğu tek başına gözlemsiz serbestçe bahçeye, sokağa, arkadaşına salmayın lütfen. Çocuğu geçtim zaman da kötü malum.

Kizlar etim cekiliyo bugun eve geldim istanbulda bi semte oturuyorum mahalle babamin dukkanlari var yan bahce var arsa oglumda 3 yasinda
Oglumun sokaktan tanidigi cok sevdigi bi cocuk var 6 yaslarinda
Ust kat komsum ve ayni zamanda amca oglumun esi kapiyi vurdu oglumu cagirdi kimsenin kucagina oturma dedi oglumda annemim oturcam dedi anlamadim bakiyom bon bon
Dediki yan bahcede bugun x seninkini kucagina almis boyle saga sola surtuyodu dedi anlattigi gibi soyluyorum
Sonrada seninkini oturtutu kucagina oturdu zipladi dedi surtuyodu dedi
Evinde tadilat var icerden cagirdilar gittim dondugumde yoklardi dedi
Anneme babama abimlere soylemis onlarda niye hemen soylemedin demisler
Bakin ben anneyim ogluma dehset sevgim var ve o tuo bebek ve cok acilar,cektim cok hirpalandim ona hep sahip ciktim sonucta ben anne olmayi sectim bosandim yapmadigimi birakmadim ogluma aldim gezdirdim yedirdim hepimuz gibi cok cok emek veriyorum bunuda dunya alem bilir simdi bunu gorup susmak icerdem ulan adam degil olum dosegi cagirsa ucmazmiydi yanina ? Belki yalan demiyim yanlis anladi emin olmadan soylenirmi bu cumlelerle benzwtmelerle ? Bu cougu gecen hafta evume aldim oglum cok seviyo onu iki saat oynadilar fakir bi ailenin cocugu kiyamadim yemek yedirdim oyle gonderdim
Ben napim simdi bunu bana soyleyen kisi henyz anne degil ama olmak istiyo uzun senedir bana yazik degilmi o cumleler oylemi soylenir ? Ben ne yapim simdi cocugu yarin eve cagirip doveyimmi gercekten napicam ben

ben olsam inanırım..6yaşında da olsa yapabilir..bu ülkede ana sınıfına giden çocuğu 1.sınıfa giden kız tuvalete sokup,çırılçıplak soyup dövdü.. Lütfen dikkat edin.. :50:
dövmek mi! şimdi gördüm! en fazla uzak tutun ailesine sakince anlatın dövmek nedir ya!!!!!!

Son düzenleme:
Coxuk 6 yasinda ogkum 3 komsumda ust kattaki kuzenimim bayan esi :(

Kizlar etim cekiliyo bugun eve geldim istanbulda bi semte oturuyorum mahalle babamin dukkanlari var yan bahce var arsa oglumda 3 yasinda
Oglumun sokaktan tanidigi cok sevdigi bi cocuk var 6 yaslarinda
Ust kat komsum ve ayni zamanda amca oglumun esi kapiyi vurdu oglumu cagirdi kimsenin kucagina oturma dedi oglumda annemim oturcam dedi anlamadim bakiyom bon bon
Dediki yan bahcede bugun x seninkini kucagina almis boyle saga sola surtuyodu dedi anlattigi gibi soyluyorum
Sonrada seninkini oturtutu kucagina oturdu zipladi dedi surtuyodu dedi
Evinde tadilat var icerden cagirdilar gittim dondugumde yoklardi dedi
Anneme babama abimlere soylemis onlarda niye hemen soylemedin demisler
Bakin ben anneyim ogluma dehset sevgim var ve o tuo bebek ve cok acilar,cektim cok hirpalandim ona hep sahip ciktim sonucta ben anne olmayi sectim bosandim yapmadigimi birakmadim ogluma aldim gezdirdim yedirdim hepimuz gibi cok cok emek veriyorum bunuda dunya alem bilir simdi bunu gorup susmak icerdem ulan adam degil olum dosegi cagirsa ucmazmiydi yanina ? Belki yalan demiyim yanlis anladi emin olmadan soylenirmi bu cumlelerle benzwtmelerle ? Bu cougu gecen hafta evume aldim oglum cok seviyo onu iki saat oynadilar fakir bi ailenin cocugu kiyamadim yemek yedirdim oyle gonderdim
Ben napim simdi bunu bana soyleyen kisi henyz anne degil ama olmak istiyo uzun senedir bana yazik degilmi o cumleler oylemi soylenir ? Ben ne yapim simdi cocugu yarin eve cagirip doveyimmi gercekten napicam ben

başkasının 6 yaşındaki çocuğunu evinize alın dövün ,sonrada karakolda bulun kendinizi. sakın yapmayın bunu.

Once cocugum kucagimda oturuyomus surtuyomus cocugumu tutup sonra cocugumun kycagina oturmus ziplamis
Komsuma guvenemiyorum aciklayamiyorum konuyu gorebilir :( bilemiyorum farkli bi kisi cunku yazamiyorum :(

sinirle ve panikle harfleri falan hep yanlış yazıyorsun karışık oluyor pek bişey anlaşılmıyor.o yüzden azıcık sakin olmaya çalış..

komşu neden müdahale etmemiş de izlemiş olayı sordun mu?

oğlunda herhangi anormallik var mı,baktın mı hiç? ya da ruh halinde bir değişiklik falan?

Aynen gorup niye susuyor ya iki uc ay once yolda babasi cocugunu doverken mudahale ettim diye adam ustume yurudu vuracakti bana bu kadarmi bilincsiz olur ya hadi geldi bu sekildemi anlatilir surtundu ziplatti :( tel yaziyorum ark kusura bakmayin ellerim titriyo

Ben anlamadım ki kim kimi taciz etmiş?
Sizin oğlunuz tacize uğrayan mı yoksa taciz eden mi?

Hoş o yaştaki çocuklar için "taciz" kelimesini kullanmasak daha iyi olur.
Ortada bir taciz yok, ama hafife alınıp, aman bunlar daha çocuk denecek bir şey de yok.

Şu konuyu net olarak bir anlasak.

Buarada ben calisiyorum cocugumu bensiz sokaga sakmiyorum babamin isyeri var bahcenin onunde arkadada masalar,var ama o anda orada kimse yokmus sanirimki kimse gormemis
Akrabama sirdum o balkondan gormus usta var evinde o cagirinca gitmis bunu anlamiyorum bu nasil insanlik ;(

Aynen gorup niye susuyor ya iki uc ay once yolda babasi cocugunu doverken mudahale ettim diye adam ustume yurudu vuracakti bana bu kadarmi bilincsiz olur ya hadi geldi bu sekildemi anlatilir surtundu ziplatti :( tel yaziyorum ark kusura bakmayin ellerim titriyo

Bu komşunuz manyakmı?
Madem o ona sürttü ,kucağına oturdu ortada taciz var diye anlatıyor,yek suçlu o.
Oğlunuzun tacize uğradığını düşünmüş ,müdehale etmemiş:47:
Önce gidip ona bir hesap sorun siz ,6 yaşındaki çocuğa kinlenene kadar.

Sakin olun lütfen.. bence 6 yaşında çocuk ne yaptığını tam bilmez.
Gördüğünü taklit etmiştir arkadaşların dediği gibi.
Ya da daha kötüsü buna maruz kalmıştır düşünmek istemiyorum:ssz:

Bunu anlatan kişinin densizliği ne biçim anlatış o ya cahillik başka bir şey değil.
Bunun çözümü eve çağırıp 6 yaşındaki çocuğu dövmek olamaz.

Öncelikle geçmiş olsun.çok üzüldüm. erkek çocuklarının ergenlik dönemine kadar arkadaşlarının akran olmasına çok dikkat edin derim.
iki 3 yaş büyüklerinden bile çok fazla zarar görebiliyorlar gerçekten.

Izlemis ya izlemis balkondan bakarken gormus
Sonrada iceri girmis donmus bakmis kimse yok taa ne zaman sonra inmis biximkilere soylemis annem babam abim yengem yengemin annesi hic bisey gormemisler bu cocugu cok seviyo oglum hep onu eve cagirmak istiyo cocukta onu cok seviyo en kucuk cocuk bu ailenin bende seviniyodum boyle boyle arkadssi var diye oglumun ruh hali normaldi uyuyor simdi tahris yok baktim hemen soylendiginde simdi ust kata cikip uzun uzadiya sormak istiyorum cunku mudahale edilmezmi ya elbet edilir saskinim cok birde yengemle konusamadim o bu kuzenin yakin arkadasi ayrica onu daha iyi taniyo o ne dusunuyo merak icindeyim

Daha dun haberlerde 3 yasindaki bi cocugun oturduklari site havuzuna dusup bogularak oldugunu izledim:43:ve inanin icim parcalandi benimde ailesi site yonetimini sunu bunu sucluyolar belkide haklilar ama bana kalirsa ilk suclu anne babasi 3 yasindaki bir cocuk evinin onu bile olsa tek basina disari cikamaz:20:o havuz yagmur suyu dolmasaydi bile bi kac metre yukseklikte ve o kucucuk bebek ordan dusup kolunu bacaginida kirabilir yada basina bi darbe alip olebilirdi.benimde 3 yasinda bir oglum var ve ben olmadan asla ama asla tek basina disari cikamaz o yasta bi cocuga guvenemezsiniz guvenseniz bile etraf insanlar o Kadar kotulestiki kimle karsilasir onu bilemezsiniz:50:Lütfen beni yanlis anlamayin bu dediklerim sadece sizin icin degil bende dahil olmak uzere butun anneler icin gecerli.Oglunuza gelince tam olarak neler oldu siz bile bilmiyosunuz ki ben kuzeninizin esinin pek normal bi tepki verdigini dusunmuyorum varsayalim ki olay anlattigi gibi oldu o cocuklara neden mudahale etmeden izlemis yada iceri girmis anlayamadim ve size anlatis seklini hic begenmedim hatta sizden once sanirim konusmaya oglunuzu uyarir gibi baslamis bence bu dahada kotu :20:iyi niyeti olan bi insan Uygun bi dille anneye anlatir haberin olsun istedim der.Cosuklar tam olarak ne yapti bilmiyoruz ama 6 yasinda bi cocuk daha tam bu tur seylerin bilincine varmis degildir baska arkadaslarda demis belki o cocuk biri tarafindan tacize ugradi yada görmemesi gereken seyler gördü.Yerinizde olsam cocuklarlarla oyun oynar gibi konusarak agizlarini arardim beraberken nasil oyunlar oynadiklarini bu oyunu nerden ogrendigini baska kimle oynadigini sorabilirsiniz mesela,aldiginiz cevaba görede o cocugun alesiylede konusabilirsiniz.Ama cocuga kizmak dövmek gibi seyleri akliniza getirmeyin lütfen.Bu hassas bir konu ama sagduyulu yaklasin.Allah hepimizin evlatlarini korusun

Bu cocugu dovmucem tabiki arkadaslar ama ailesiylede konusamam gibi geliyo anlamazlar

6 yŞINSki çocuk ne yaptığının farkında değil zaten olamazda değişik duygular içindedir bide görüyorsa ondan böle yapmıştır bizimde komşumuzun oğlu vardı 5-6 yaşında beni odaya götürüp yatağa yatırmak isterdi öpüşcekmiş oda hep gördüğünden heralde :51: 6 yaşındaki çocuğa yapıcak bişey yok ama komşunuzu güzel bi benzetin hem görüyo hemde bişey yapmıyor bide saçma sapan anlatıyor hoşuna gitmiş heralde :47::47:

Back
X