• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumun tacize ugradigini soyluyo

ortada taciz var mı yok mu elbette bilemeyiz ama galiba komşunuz ruhsuzun teki! eğer böyle bişey varsa arkasını dönüp gidemez hiçbir insanoğlu..tam yolunmalık bi kadın,çok sinirim bozuldu ya!

hasta falan mı bu kadın acaba,uyduruyo olmasın?

merhaba, arkadaslarin dedigi gibi cocuk bilincli olarak yapmamistir, o yasta kendilerini kesfediyorlar.fakat cocugunuza anlatmaniz lazim anlayabilcegi bir sekilde.kimsenin kucagina oturmamasini kimsenin ona dokunmasina izin vermemesi gerektigini filan.cocuklara hayir demeyi ögretmek gerekiyor ne kadar kücük olurlarsa olsunlar hangi dokunuslarin ne amacla yapildigini icgüdüsel olarak anlayabiliyorlar cünkü.ben cocuklarimi yuvaya vermeye basladigimda konusmustum onlarla.tuvaletten ciktiklarinda bile hicbir egitmenin bellerini toplamalarina izin vermediler ikiside cok kati bu konu hakkinda.iyimi yapiyorum bilmiyorum ama dedelerinin kucaklarina bile oturmazlar.belki paronayakca gelicek hepinize ama en umulmadik saldirilar aileye en yakinlardan geliyor:31: arkadaslari saymiyorum bile.

cocugu dövmek care degil yaptiginin ne oldugunu bile bilmiyor.en makul cözüm oglunuzu uzak tutun.

Esim aradi kuzenin esini bende yukardayim tartisiyolar cocuga bugun inip cok vagirmis bu kuzenin esi yazicam sonra

Benim oglumda 6 yasinda o yasdaki cocuklar bilincsiz oluyor.... Ve cinselligi yada kendi cinsiyetlerini tanimaya calisiyorlar o yaslarda hayal dunyalari cok genis herseye merak.... En iyisi cocugu gordugunuzde yanlisi soyleyin hic hos seyler degil deyin...onunla tatli dille konussaniz eminim oda yanlisini anlar....

derdimin üzerinee bu kadar olurr:(((
2 gündürr ağlamakdannn gözlerim helak oldu nasıl davranacagımızı ne yapacagıımızı şaşırmış durumdayızz..
yegenim 13 yaşındaa ve lanet olasııı bir adam tarafındann tacize ugramış umarım dahada kötüsü olmamışdırr adli tıp raporunu bekliyoruzz o kadar kötüyüüm kiii kızlar anlatamammm keşkee idam cezası kalkmasa bu gibi adamlarr asılsa ibreti alem içinn ....:(((
yavrum henüz 13 yaşındaa ve adammmm 50 yaşında allahın cezasııı
kızlarr bu ve bugibi şeylere göz yummayalımmmm lütfennn bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilirr...
ucurtma avcısı die bir kitappp varr daha gecen ordaa böle bir konu geçiodu o kadar üzülmüştüm kii bunlar insan olamaz demiştimm..şimdiii kendi yegenimin başınaa bizim başımızda perişanızzz nasılll atlatacakkk bu çocukkk bu pisliliğii bilemiyorummm

arkadaşımm sana nacizene tavsiyem sakınn üzerini kapatma öncelikle detaylarıyla öğrennn sonra bir uzmandan yardım alll..çocugun gelecekteki karekteri bu yaşlarda şekilleniyorrr ..

2 gündürr ağlamakdannn gözlerim helak oldu nasıl davranacagımızı ne yapacagıımızı şaşırmış durumdayızz..
yegenim 13 yaşındaa ve lanet olasııı bir adam tarafındann tacize ugramış umarım dahada kötüsü olmamışdırr adli tıp raporunu bekliyoruzz o kadar kötüyüüm kiii kızlar anlatamammm keşkee idam cezası kalkmasa bu gibi adamlarr asılsa ibreti alem içinn ....:(((
kızlarr bu ve bugibi şeylere göz yummayalımmmm lütfennn bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilirr...
ucurtma avcısı die bir kitappp varr daha gecen ordaa böle bir konu geçiodu o kadar üzülmüştüm kii bunlar insan olamaz demiştimm..şimdiii kendi yegenimin başınaa bizim başımızda perişanızzz nasılll atlatacakkk bu çocukkk bu pisliliğii bilemiyorummm

cok gecmis olsun canim umarim daha kotusu olmamistir:50:mutlaka ama mutlaka yegeniniz icin bi uzmanla görüsün o pis herifin yaninada kar kalmasin bu yaptigi gereken herseyi yapin ustu ortulmesin.Allahim belalari kucucuk cocuklara essek Kadar adamin nefsi nasil kabarabilir anlayamiyorum:43:allah hepsinin belasini versin

Kuzenin esi agladi ben dedi soykuyorum kotu oluyorum esim niye gordunde inmedin asaya diyodu galiba art niyetlisin demis kizda sonradan acaba oldum once oyun oynuyolar sandim diyo cocuga bugun bagirmis cocuk oyun oynuyoz demis bisey yapmadimki diyonus cocuk 8 yasindaymis var diyo kix gordum diyo

bu mevzu biraz fazla abartıldı bence, çocuk evet yapmış birşeyler fakat 6 yaşında ve taciz amaçlı değil yaptığının taciz olduğunu bilmiyor çünkü okul öncesi dönemde bu normal tabiki kendinden küçük bir çocuğun üzerinde denemesi normal değil fakat cinselliğini keşfetmesi normal

bence ne annesiyle konuşun ne çocuklakonuşun sadece 3 yaşındaki çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın o çocuğu evinize almayın ikisini yalnız bırakmayın

annesi babası anlamaz diyosunuz konuşsanız sizi suçlu çıkartırlar ayrıca daha 6 yaşındaki birçocuk sizin kavganız yuzunden mahallede sapık olarak algılanabilir

sakın yanlış algılanmasın sizin çocuğunuzun canı patlıcan değil elbette ama biraz sakin olun ben sizi çok aşırı panik gördüm.

sadece bunu size söyleyen kadına neden müdahale etmedin ne biçim insansın diyebilirsiniz öbür çocuğun annesiyle kadın kadına yalnız konuşabilirsiniz ama ötesinde ne olacak bu çocuk nihayetınde azılı bir sapık değil.

cok gecmis olsun canim umarim daha kotusu olmamistir:50:mutlaka ama mutlaka yegeniniz icin bi uzmanla görüsün o pis herifin yaninada kar kalmasin bu yaptigi gereken herseyi yapin ustu ortulmesin.Allahim belalari kucucuk cocuklara essek Kadar adamin nefsi nasil kabarabilir anlayamiyorum:43:allah hepsinin belasini versin

canımm benim yegenimle birlikde ortada 4 cocuk var adam tutuklandı en az 30 yıl yer diolar ama yüreğimizi sogutmuyor buuuu:(((zaten tedaviye başlattılar canımmm ..yaa adli tıp sonucunu beklioruzz perişanız tabii umarım ilerisi yokturrr psikolog siz çocukla bu konuyu kesinlikle konuşmayın dedi tabii doğal olarak neler oldugunu biz bilemiyoruzz umarımm ilerisi olmamıştır ama tacizi malesef kesinleştii adam evliii üstünee coluk cocuk sahibiii allah gercekden beelasını versinn...sadece bildiklerim beniiim pskolojimi bile alt üst ettii...bide işin içinde ilerisi varsa o zaman nasıl davranacagızz bilemiyorumm

Kizlar etim cekiliyo bugun eve geldim istanbulda bi semte oturuyorum mahalle babamin dukkanlari var yan bahce var arsa oglumda 3 yasinda
Oglumun sokaktan tanidigi cok sevdigi bi cocuk var 6 yaslarinda
Ust kat komsum ve ayni zamanda amca oglumun esi kapiyi vurdu oglumu cagirdi kimsenin kucagina oturma dedi oglumda annemim oturcam dedi anlamadim bakiyom bon bon
Dediki yan bahcede bugun x seninkini kucagina almis boyle saga sola surtuyodu dedi anlattigi gibi soyluyorum
Sonrada seninkini oturtutu kucagina oturdu zipladi dedi surtuyodu dedi
Evinde tadilat var icerden cagirdilar gittim dondugumde yoklardi dedi
Anneme babama abimlere soylemis onlarda niye hemen soylemedin demisler
Bakin ben anneyim ogluma dehset sevgim var ve o tuo bebek ve cok acilar,cektim cok hirpalandim ona hep sahip ciktim sonucta ben anne olmayi sectim bosandim yapmadigimi birakmadim ogluma aldim gezdirdim yedirdim hepimuz gibi cok cok emek veriyorum bunuda dunya alem bilir simdi bunu gorup susmak icerdem ulan adam degil olum dosegi cagirsa ucmazmiydi yanina ? Belki yalan demiyim yanlis anladi emin olmadan soylenirmi bu cumlelerle benzwtmelerle ? Bu cougu gecen hafta evume aldim oglum cok seviyo onu iki saat oynadilar fakir bi ailenin cocugu kiyamadim yemek yedirdim oyle gonderdim
Ben napim simdi bunu bana soyleyen kisi henyz anne degil ama olmak istiyo uzun senedir bana yazik degilmi o cumleler oylemi soylenir ? Ben ne yapim simdi cocugu yarin eve cagirip doveyimmi gercekten napicam ben

Kusura bakmayın ama bana pek inandırıcı gelmedi..
Yorum yapan arkadaşların da dediği gibi; kuzeninizin eşi olayı görmüş, bir güzel bitene kadar hiç müdahale etmeden seyretmiş ve ilk annesine söylemek yerine, akrabalarınıza yaymış..!!
Sonra kapınızı çalıp, 3 yaşındaki oğlunuzu çağırarak "bir daha kimsenin kucağına oturma" diyor, sanki çocuk anlayacak gibi.. (Daha doğalı 3 sene olmuş, o çocuk daha kendi yemeğini doğru dürüst yiyemiyordur.) Ve, o küçücük çocuk da " annemin kucağına oturucam" diyor.?
Sonra da, en son size; " 6 yaşındaki bilmem kim çocuğuna böyle yaptı, ben de seyrettim" diye açık açık anlatabiliyor, utanmadan..
Eğer doğru değilse, o 6 yaşındaki ufacık çocuğun günahını alıyor ve sizi de ailece buna dahil ediyor.!!
Doğruysa da; o yaştaki çocukların bedenini yeni yeni tanıdığını ve bunu tv.den ya da başka bir yerden (belki gizlice kendi anne-babasından) görüp, taklit etmeye çalıştığını herkes bilir ve o çocuk ya uyarılır ya da psikoloğa götürülür.
Sizin "çocuğu eve alıp, dövsem mi?" demeniz ne kadar saçma ve yasal olarak suçsa; kuzeninizin eşinin de "aşağı inip, 6 yaşındaki çocuğa bağırması" aynı derecede suç..!!
Kendi anne-babası da olsa, kimse bir çocuğu dövme ya da ona bağırma hakkına sahip değildir..!!
Fakat maalesef, nasıl ki kadın hakları yoksa; çocuk hakları hiç yok..!!
Sonuçta, sizin yapacağınız; öncelikle o 'kuzen eşiyle' iyice konuşup, doğru mu yalan mı anlamak ve ona göre o çocuğun ailesi ile konuşmak ve çocukları bir daha görüştürmemek veya görüşseler de, gözünüzün önünde oyun oynamalarına müsaade etmektir..!!
Nihayetinde biri 3 biri 6 yaşında ve bilinçsizler.. Onları bilinçlendirip, yönlendirmek de; siz annelerin görevi..!! Başkalarının değil.!

Son düzenleme:
Kuzenin esi agladi ben dedi soykuyorum kotu oluyorum esim niye gordunde inmedin asaya diyodu galiba art niyetlisin demis kizda sonradan acaba oldum once oyun oynuyolar sandim diyo cocuga bugun bagirmis cocuk oyun oynuyoz demis bisey yapmadimki diyonus cocuk 8 yasindaymis var diyo kix gordum diyo

bide anlaşılır yazsan iyi olucak ama... hem çocuk sizin çocuğunuza uygun gördüğünüz hatta arkadaş oldu diye sevindiğiniz biriyken yaşını nasıl bilmiyosunuz. 3 ile 8 yaş pek arkadaş olacak yaşlar değil. olsa olsa abi kardeş yaşı. önce sakin olun sinirlenmekte üzülmekte elbet hakkınız ama yanlış karar vermeyin kendiniz ve çocuğunuz adına. olay tam anlatıldığı gibiyse de çocuğunuzun hakkını kimseye bırakmayın. diğer çocuğun ailesi anlarmış anlamazmış umrunuzda olmasın mücadele edin.

Antikdenix :(((( bu nasil olsbilir ys elli yssinda esek kadar adamlar bu nasil.olmus kiz hemen size soylemismi xaman gecmismi :$ allsh yardimcinix olsun

Antikdenix :(((( bu nasil olsbilir ys elli yssinda esek kadar adamlar bu nasil.olmus kiz hemen size soylemismi xaman gecmismi :$ allsh yardimcinix olsun

canımm yegenim erkek:(((ve 4 arkadaşıda erkekk
bu cocuklar bahcelik bi yer var oraya oynamaya gidiolarr hep birlikdee..adam önce bunlara yaklaşmışş sonra işte bir şekilde kandırmışş eve almış evde tekmişş adam birde çocuklarr:((olan oluyo tabiii çocuklar korkudan ailelerine anlatamıolar öğretmenlerine sölüolarr vee öğretmenler hemen polise tabiii öle öğrendik bizdee dediğim çocukların hepsi orta 7 sınıff adam tutuklandı ...adlii tıp sonucu çok önemlii yavrum o muayene girmesi bilee hayatı boyunca unutamayacagı bir hasarı bıraktı zatennn

canımm yegenim erkek:(((ve 4 arkadaşıda erkekk
bu cocuklar bahcelik bi yer var oraya oynamaya gidiolarr hep birlikdee..adam önce bunlara yaklaşmışş sonra işte bir şekilde kandırmışş eve almış evde tekmişş adam birde çocuklarr:((olan oluyo tabiii çocuklar korkudan ailelerine anlatamıolar öğretmenlerine sölüolarr vee öğretmenler hemen polise tabiii öle öğrendik bizdee dediğim çocukların hepsi orta 7 sınıff adam tutuklandı ...adlii tıp sonucu çok önemlii yavrum o muayene girmesi bilee hayatı boyunca unutamayacagı bir hasarı bıraktı zatennn

bu 7. sınıflar ufakta olmuyor baya ergen nasıl dırenememişler çok üzüldümya yaşadıkları travma çok kötü

Canim sakin ol once.. aceba diyorum bu olayi goren bayan abartiyormu?? Cunku benim de 2 yasinda kizim var, komsumun6 yasimdaki ogluyla surekli oynuyorlar... bir gun bunlar koridorda oynuuorlardi ve ben yanlarina gitmedim ama caktirmadan izledim... yani benim gormedigimi dusunuyorlardi. Cocuk bi ara kizimi kucagina aldi bebek gibi yatirip ee eee diyerek asagi yukari filan salladi... sonra kedi kopekcilik oynayip birlikte bogustular filan.. yani bastan beri izledigim icin oyunun akisini anladim.. belki tam kucagindayken gelseydim bende noluyor derdim.. demek istedigim yanlis anlasilma olabilir.. hemen kotu dusunme.. zaten o yastaki cocuk bilincli bir sekilde yapmaz, en fazla taklit eder...

Allahım sen koru:50:
Korkunç birşey bu,umarım yavrucak atlatabilir bu travmayı.:50:
Haklısınız ,bu çocuk tacizcilerini idam edeceksin:47::47:

bu 7. sınıflar ufakta olmuyor baya ergen nasıl dırenememişler çok üzüldümya yaşadıkları travma çok kötü

evettt silahıı varmış adamınnn ..tek duamm bu durumuu ailece atlatabilmemizz en önemliside cocugun atlatabilmesiii bakalım o adam ömrünün sonuna kadar orda kalır dilerimmm yadaa orda geberirrrr

Back
X