• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumun tacize ugradigini soyluyo

bence o kadında bir tuhaflık var... her tacizi o kadın mı görüyor yani? bence onun dediklerine %100 güvenmeyin, ama çocuğunuzu da bundan sonra gözünüzün önünden ayırmayın. ayrıca diğer çocuğu eve çağırıp sorayım mı gibi birşey yazmışsınız, hayır bence o çocuğa hiç birşey sormayın, çocuk belki yaşı gereği ne yaptığının farkında bile değil böyle herkes üstüne gelince o çocuk da kötü etkilenir.

Katiee benim oglum mucize dr olmaz artik dedikleri son denemede hamile kaldim ben oylede kucagima aldim biliyirum o donemleri cok yakinen kimseyi incitmek istemiyorum lutfen yanlis ifade ediyor olmuyayim sadece daha kati gibi geliyor hepsi bu

Birde hakkinda konusup hakliysan niye,saklansin diyen bi arkadas var ben onun hakkinda bazi sorumlar yaptim gecmise dayali o sebebten gormesini istemem yoksa olan biten bunlar

Duzenli bakip bakmadini bilmiyorum bazen evlere baxen tariflere bazen tup bebek kismina bakiyor zaten benim gibi aktif olsa ( olsa bilirdim ) konuyu acmazdim
Esim eve gelicek napalim cocugu cagiralimmi bilmiyorum ben en basindan emin olamadigim seyde bazi gecmislerden oturuydu ama,zehir oldu aksamim keske baska turlu dile getirseydi

bi dakka ya anlamadıgım sizin uzuldugunz şey cocugunuzn böle bi duruma maruz kalması değilde o kısının size bunu söyleyiş tarzımı siz iyiMİSİNİZ ALLAH AŞKINA

Vallahi benim 7 yaşında oglum , 2,5 yaşında kızım var.
Dışardan biri gelip bugün dese ki oglun şunu taciz etti,
o kadını yaka paça dışarı atarım.

Çünkü 6 yaşındaki çocugun 3 yaşındaki çocugu taciz etti demesi,
düpedüz kendi ahlaksızlıgı, kendi zihniyetinin bozuklugunun götergesidir!

Tabiki uzen boyle bisey yasayip yasamadigi
Ama dusunsene cumleler ziplatti
Surtuyordu hatta seninkide guluyodu dedi ne kadar tahrik edici halbuki baska turlude soyleyebilirdi

Antikdeniz ; kimseyi kirmak amaciyla yazmiyorum her detayi yazmak istemiyorum kisiyle ilgili yazarsam iyice delisecek konu benimde cocugum olmadi 19 yasinda ilk tup bebek denemem basladi ustelik ama kimsenin hamiligine olsun cocugu dussun gibi seyler soylemedim ve onu korkutmadim lutfen icin burkulmasin
8 aylik evliyim benim 2.evliligim suanda

Buarada cudana bunlari oglumun yaninda soyledi bende bakakaldim bilmiyorum kizinda gubahini aldim Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin genede onunla ve yasadikarimizla ilgili cogu seyi gecmiste biraktim sadece bunlarin bilincinde uzak duruyorum o kadar

bundan sonra sınırlenmeyı üzülmeyı bırakın ve yavrunuz için en doğru şekilde hareket edın o kişiyle söyledıklerı doğru bıle olsa anlatım tarzı yuzunden asla konuşma aile içi olsa bıle

herşeyın bı haddı var

çocuğunuzuda ıyı gözlemleyın eğerki hareketlerınde bı farklılık varsa pedegogla görüşün yardım alın

diğer çocuk için bişi yapamazsınız helekı sözlerıne guvenmediğiniz birin söylemesıyle ayrıca doğru olsa bıle yapılacak bişi yok ailesıne gıtsenız kavga sebebı kım kabullenır bunu yanı bence asla o yaşta bı çocuğun bunları yaptığına ınanmıyorum ama olsa bıle hiç bişi diyemezsenız

Son düzenleme:
böyle bısey okuyunca cok uzuldum.nasıl bır ınsan 6 yasındakı cocugu 3 yasındakı cocugu tacız ederken gordugunu söyler kı.yuh.kısı kendınden bılırmıs.benımde 3 yasında kızım var.dızıme oturur zıplatırım saga sola sallar arabacılık oynarım.anlattıklarınızın hepsı bu oyuna benziyor.sonrasında sızın çocukta bende yapıcam demıstır oda oturmuştur kucağına.benım kızımda anne otur kucağıma dıyo guluyorum cok ordan bılıyorum.ınsaf ne olur birazcık akıllıca duşunun bırı 6 bırı 3 yasında bebek bunlar.sıze bunu böyle kelımelerle anlatan kısıyı kınıyorum yazık

Peki son bisey sorayim ogluma sakin oldugu ve tum dikkatinin bende oldugu bi zaman gun icinde yarin
X le nasil oynuyosunuz diye sorsam bana gosterir anlatir bunu yapmalimiyim
Birde cocuk mazlum bi cocuk gecen cumartesi bizdeyken surekli ogluma hayir x boyle ye elini tabagina sokma oyuncaklarini atma gibi seyler soyledi insan bi taraftan kendinide suclu hissediyor kime haksizlik ediyorum diye

Biraz problemi var dogru bu tarz seyleri hep o goruyo simdi bile arka tarafimizdaki evlerden bahsediyo onlarida goruyomus boyle hikayeleri heo ondan duyuyoruz
Boyle seylerle ugrasamam dedigi laf anlatmaya ugrasamazmis gibisine getirdi
Amca oglumda ister soyleriz degil ister bagirirsin ister bagirmazsin dedi kusura bakmayin kafam cok dagnik yanlis yazmisim ne demeli napmali bilmiyorum senin gozunden yuzunden kiyamadigina biri geliyi bunu yapiyo biri goruyo anlamiyo sonra dank ediyo sonra cok tahrik edici sozlerle anlatiyor sanki cimbizla cekiuorum bunlari indim ben evdeyim daha fazla duyacak biseyim yoktu gercekten cok ayip bu olanlar
Daha once akrabalardan birinin her iki kizinada tokat atti sonrasda birini o,zaman 9 yaslarinda onu saclarindan surukledi tayt giymis bacaklarini acmia diye o zaman patlak verdi bilmiyoeum degisik biri bi cogumuzdan kendisinin cocugu yok henuz buarada

ilk yorumumda cocugunu diger cocuktan uzak tut demistim ama bu yorumdan sonra yalnis düsündügümü fark ettim.komsunuz normal biri degil bosu bosuna cocuklarin arkadasligina engel olmayin.ayrica kimseyle konusmanizada gerek yok.neyi konusacaksiniz? o yasta taciz diye birsey yok.cocuklar kesinlikle oyun oynuyordu benim kanimca.akli garip calisan komsunuzda herkese yaptigi yakistirmayi yapip cikti ortaya.yazik günah ya.ne kadar art niyetli olmuslar insanlar.yapacagin tek sey var arkadasim.nacizane tavsiyem.bundan sonra cocugun bir yetiskinin gözetimi olmadan disariya filan cikmicak.yapilcak olan sey budur.görüyorsun iste dünya kötü minicik cocuklara ne yakistirmalar yapiyorlar.birde tayt giydi diye cocugu saclarin sürüklemis.yatip kalkip dua etsin o cocugun annesi ben olmadigim icin.paralardim onu oracikta.mahkemelerde süründürürdüm.tövbe ya insani zivanadan cikarir bu insan kiliklilar:31:

Arkadaslar tesekkur ederim buarada vakit ayirdiniz yorum yazdiniz biraz daha sakinim simdi sabaha daha salim kafayla kalkarim Allah evlatlarimizi korusun bize emanetlerine iyi guzel buyutmeyi nasip etsin

Bunu söyleyen kadının aklı fikri o işlerde galiba :ssz:
Çocukların oyununu bile alet etmiş kendi zihniyetine ya pes :19:

Peki son bisey sorayim ogluma sakin oldugu ve tum dikkatinin bende oldugu bi zaman gun icinde yarin
Birde cocuk mazlum bi cocuk gecen cumartesi bizdeyken surekli ogluma hayir x boyle ye elini tabagina sokma oyuncaklarini atma gibi seyler soyledi insan bi taraftan kendinide suclu hissediyor kime haksizlik ediyorum diye

okadın o çocucuğun gunahına gırdıyse vebalını ödeyemez

komşunuzun söyledıklerını duymuş az çok aklı ermiştir size gösterırımıki nasıl oynadıklarını

kime mi haksızlık ediyon ? yeğeninin eşine ediyon fazla taviz vermekle. şöyle ağzını cart diye yarıcan ortadan ki, yok 9 yaşındaki kız tayt giymiş diye çocuğu döv, yok diğer çocukların taciz ettiğini hep sen gör ohooo bu ne. haddini bildirmemekle ona haksızlık ediyon bence. hem diğer iftiraya uğrayan çocuklarında hakkını almış olursun. deli etti beni kadın ya..

CuteMom o kadar çok anlatım bozuklugu yapıyorsun ki,
yazdıklarını okuyup anlayana kadar canım çıkıyor.
Cümlelerin ne öznesi belli, ne de yüklemi...

Bence bunları hiç duymamış farzet.
Kadının akli dengesi yerinde degil çünkü.
6 yaşındaki bir çocuk, 3 yaşındaki çocugu asla taciz amaçlı kucagına oturtmaz.

Son düzenleme:
akraban deli senin salak madem öyle bişey var eminsin hemen koş yakala yaptıklarının yanlış olduğunu söyle...ve ilk önce sana anlatsaydı...milleti ayağa kaldırıp çocukları rencide ediceğine..alakanı kess onlarla...

13 yaşındaki erkek çocuğuna bunu nasıl yaparlar adi pisllikler idam gelsin şu türkiyeye artık yeter ya geçen gazetede okudum...amerikada kız arkadaşının 6 aylık kız çocuğuna şerefsizin biri tecavüz ederek ölmesine sebep olmuş ve amerika bi kaç sene sonra bunu zehirli iğneyle idam etmişşş.....okuduğumdan buyana psikolajim bozuldu benimde oğlum var 2yaşında eşimden ayrıldım birdaha ne evlenirim nede hiçbirerkeğe güvenirim lanet olsun azılı sapıklara...gerekirse çalışmam az yerim oğlumu gözümün önünde büyütürümm

akraban deli senin salak madem öyle bişey var eminsin hemen koş yakala yaptıklarının yanlış olduğunu söyle...ve ilk önce sana anlatsaydı...milleti ayağa kaldırıp çocukları rencide ediceğine..alakanı kess onlarla...

13 yaşındaki erkek çocuğuna bunu nasıl yaparlar adi pisllikler idam gelsin şu türkiyeye artık yeter ya geçen gazetede okudum...amerikada kız arkadaşının 6 aylık kız çocuğuna şerefsizin biri tecavüz ederek ölmesine sebep olmuş ve amerika bi kaç sene sonra bunu zehirli iğneyle idam etmişşş.....okuduğumdan buyana psikolajim bozuldu benimde oğlum var 2yaşında eşimden ayrıldım birdaha ne evlenirim nede hiçbirerkeğe güvenirim lanet olsun azılı sapıklara...gerekirse çalışmam az yerim oğlumu gözümün önünde büyütürümm

6 aylık kız çocuğuna mı :53:
Allahım sen koru ya rabbim !
Beddua etmek istemiyorum Allaha havale!

Ahhh çoçuklarımız ne kadar değerli onları korumak ne kadar zor canım benimde 7 yaşındaki oğlum 2 yaşındaki kızımın üzerine abanmış onu gıdıklıyordu tam o sırada eşim işten geldi kapıyı açınça manzarayı başka birşey zannetti ateş puskurttu ateşi oğlumu yakacaktı çok sinirliydi ve önce sakinleş sonra anlattım oğlumuzdan özür diledi yinede kardeşin çok küçük öyle oyun istemiyorum dedi bayan tam kucakda oynarlarken görmüş yanlış anlamış olabilir Yada sallıyor bi yerlerinden yengemde anneme acayip kıl oluyordu tek sorun dayımın anneme düşkün olması birgün tartışdılar ağız dalaşı anneannemin yanında ve sonrası şoooooookkkkkkk yengem öyle bir yalan atmışki kardeşim dayımın kızını taciz etmiş annemde ne var bunda demiş dayım elinde sobayla ne olduğunu anlayaman kapıyı çıkan annemi bayılttı sonra kardeşimi takiiii anneannem ve kızı doğruları söyleyince vicdansız yenğem tam 5 yıl görüşmedik dayımla taki ailecek kaza geçirdik dedem herkes bekliyor dayımda hiç unutmuyorum anneme sarılışını bence bu bayan sallamışdır bir yerlerinden üstelik bahsettiğide küçücük bir çoçuk lütfen yapmayın onunda çoçuğunuzunda ruh sağlığını bozmayın yanınızda oynasınlar ben asla kendi öz ve öz evlâtlarımı bile yanımda oynatıyorum çünkü çoçuk onlar adı üstünde

Yok artık ya 6 yaşında çocuk ve taciz kelimesi nedir ya , akrabanızın aklı pis bence yani çocuğun günahını alıyorsunuz. 6 yasında ya 16 değil. Akrabanızın sorunlar var bence ayrıca bir kere değil her seferinde o kadar kötü yazmışsınız ki cümleler tam değil başı belli değil sonu belli değil ne yazdığınızı arkadaşların yorumlarını okuyarak çözdüm.

Back
X