- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Ah bu annelerin herşeyi babaya söyleme huyu yok mu?
ben daha ölmedim ayaktayım demek için
Başlığı okuyunca anladigim: küçük erkek çocuğu annesinin pedini gördü yada arkasına geçti onu gördü falan zannedip annesi uygun dille doğruyu anlatmak istiyor
Konuyu okuyunca : Ben şok
valla yeni menopoza girmiş kadının yaptıklarına şahit oluncaBöyle mi söylenir?
Hani desin ki sağlığım yerinde hala 70 kilo yük kaldırabiliyorum, bilmem kaç km yürürüm, dağ bayır çıkarım. Regl oldum ne ya?
valla yeni menopoza girmiş kadının yaptıklarına şahit olunca
beterin beteri var işte cancazımben de kendimi sık adet görüyor sanırdım.
valla yeni menopoza girmiş kadının yaptıklarına şahit olunca
Adet görmesi, görsen bir dert,görmesen bir dertusagi bizim de başımıza gelecek bir gün biliyorsun dimi :)
büyük konuşmayalım ama bence zor bir dönemdir.
benim annem erken yaşta menepoza giriyordu, kaç doktor gezdi bu kadar erken olmaması için, ne kadar ilaç kullandı.
o zaman derdim bu kadar ilaç kullanacağına menapoza gir daha iyi diye.
ama demek ki zor bir süreç, yaşamadan bilinmeyenlerden...
o muhakkak ıslak çarşafı üstüme atsalar üstüm de kurur lafını duyduktan sonra ama o kadın baya abartmıştı ya resmen yarım kadın olduk artık diyoduusagi bizim de başımıza gelecek bir gün biliyorsun dimi :)
büyük konuşmayalım ama bence zor bir dönemdir.
benim annem erken yaşta menepoza giriyordu, kaç doktor gezdi bu kadar erken olmaması için, ne kadar ilaç kullandı.
o zaman derdim bu kadar ilaç kullanacağına menapoza gir daha iyi diye.
ama demek ki zor bir süreç, yaşamadan bilinmeyenlerden...
yok böyle yorummOğluuummm ben foşur foşur aybaşı oluyorum daş gibiyimistesem çocuk bile yaparım mesajı vermek istemiş kv kişisi.
Erkeklerin yanında ped reklamı çıksa çekinen insanlarız bu rahatlıktan öte genişlik gevşeklik.
Ah bu annelerin herşeyi babaya söyleme huyu yok mu?
off babanda zor durumdaymışSöylemesin de napsın kadıncağız evde kızlar çetesiydik, babam tek. Mayınlı arazide yürüyor adam
Soru sormuyor "Niye halsiz yatıyon kızım hasta mısın" vb. Annemden alıyo direktifi ve safa yatıyo, senelerce bu böyle oldu.
Annem köşede menopoz sıcaktan kendini yeller, ayağında patikler, kardeşim ergenlikle beraber çemkirir... Arada ağrıdan acillik olan bi abla...
Adam sormuyo, saklanacak delik arıyo, o günlerde ortadan kayboluyo
off babanda zor durumdaymışyazık adama
şöyle bi düşündüm de tam bir komedi hakimdir eve^_^ Şimdi rahat ama, beni everdi, küçüğü de üniversiteye yolladı. Annemin de menopozları rahatladı :)
Ama çok tatlıydı ya, ben isterdim bir sürü kızım olsun evde de baba köşeye sıkışsın
Evde oğlan çetesinden iyidir kız çetesi :)
Kızlar direk konuya giricem.
Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?
Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?