Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

Bazı anneler oğlunun önünde soyunur bile iğrenç geliyo bana

Bunu söylemesini mantıklı bir nedeni varsa neden söylemesin. Mesela havuza yüzmeye gidilecekse yada regl iken yapılamayacak herhangi bır şeyden konuşuluyorsa söyler tabiki..Anne oğul ilişkisi nasıldır biliyorsanız size tuhaf gelmemeli. .

her ailenin iletişimi farklıdır.sözlü garipseyip annesine tepki vermediyse onlar için olağan demek ki.ben de kadının durup dururken söylediğini düşünmüyorum.

ayrıca yorumlardan anladığım, menepoza girince kadın değer kaybediyormuş

Ya kısaca keseyim
Kadın hala mesaj vermeye çalışıyor hala dişiyim
Ben hala adetten kesilmedim bende hala kadınım diye. Sapık ca gelecek biliyorum ama maalesef
Evet Kadınsı bir rekabet ve kıskançlıktan dolayı o mesajı ortamda bulunan diğer kadına veriyordur muhtemelen. Belkide sadece bosbogazlik

Ayyy işte bugün bende regl oldum..bu nedir yaa..özel gün adı ustunde, yayın yapmanın ne gereği var..ne annem bize söylerdi ne biz anneme, çok sancim varsa o zaman soylerdim anneme ilk zamanlar..
Koskoca sözlüsü olan oğluna regl olduğunu söylemenin ne anlamı var..sacmalik

valla benim regl lerim sıkıntılı geçmiyor. sıkıntılı geçiyor olsa, aman millet anlamasın diye kırk takla atmam.
usulünce söylerim, karşımdakinin kim olduğu da önemli değil.

Niye?
Regl olmak tuhaflık mı?
Grip olmak gibi bir şey, söylemesinde anormallik yok.

Elbetteki regl olmak normal
Ama her doğru her yerde söylenmemeli
Her normal gelen şeyi uluorta açıklamak gerekmez
Ve bende edeple kiyasliyorum

İnsanIa hayvan arasındaki fark edeptir. MEVLÂNA CeIaIeddin-i Rûmî (K.S.)

Durduk yere 'ha bu arada ben regl oldum' demedi herhalde... Belli ki bişeye mazeret olarak söylemiş. Normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…