Ah bitanem kiyamam ona, neden yiyor bilmek keske mumkun olsacok uzuldum.
Aahahah akla bak sen :)
Sizden görmüş muhtemelen eminim geçicidir..
Bizde baba yiyor çalışırken ondan görmüştü sonra dikkat ettik geçti gitti.
Kolay gelsin :)
26 yaşındayım şu an bunu yazarken bile yiyorum
ay çok güzel ya :)
psikolojik bi sorunum olduğunu da sanmıyorum
bence tadı çok güzel kıtır kıtır
not: evet gerekten yiyorum yani koparıp atmıyorum
midende büyür dediler ama henüz bişey olmadı
bırakabileceğimi de sanmıyorum, annem sürekli uyarırdı şimdi de eşim uyarıyor yapma diye sinir oluyorum! karışmayın ya yiycem işte
güldürebildiysem çok sevindim. Ama ben asla kötü şekilde yemem hepsini aynı hizada olacak şekilde manikürlü gibi yiyorumBendede malesf bu dert var bende yoyorum off
Kiz allah iyiligini versinbende yiyenlenlerdenimde ama bukadr zevk almadim kopariyorum sadece yutmam yani keske biraka bilsem ellerim komik duruyor vallahi ama sen cok memnunsun belli gene cok guldurdun beni buarada kucuk cocouklarda baskalarindan ogrenerekte yapiyorlarmis bir diktor demisti tv de genelde sitresten ama keske birakabilsek
sorun bakıcı ? acaba çocuğa ne dedi ? bir şey le mi korkuttu acaba? bence tırnak yeme kaygıdan kaynaklanıyor...Hayır asla tartışma ortamimizda olmadı oğlum. Bir müddet bakıcısı baktı sonra ondan aldık. Zaten o zamanlar başladı.
Doktoru psikoloji dalında uzman değil. O da Pedagog desteği almamizi önerdi
Aaa oylemi yok anam benimkini gorsen komikler hep guzel tirnaklra hayranim benim kiz sukur bana cekmedi tirnaklari yapili gibi uzun duzgun tirnakciya gittim deidm belki unuturum gerci abtest sorunundanda istemdim gekcmiyormus su ama kadin bana nededi biraz uzatman lazim nasil yapiscak yoksa bunlar dedi dusun okadr kisalargüldürebildiysem çok sevindim. Ama ben asla kötü şekilde yemem hepsini aynı hizada olacak şekilde manikürlü gibi yiyorum
sorun bakıcı ? acaba çocuğa ne dedi ? bir şey le mi korkuttu acaba? bence tırnak yeme kaygıdan kaynaklanıyor...
heee o zaman belki aşık olmuştur ? çocuklar da böyle bir his var. nasıl öğretmene aşık olan kızlar veya erkekler var. aynı onun gibi.Yo yo oğlum çok üzülüyor onu göremediği için bakarken de oraya gitmek için can atıyordu. Hala sorar bakicisini ne zaman gidicez diye.
heee o zaman belki aşık olmuştur ? çocuklar da böyle bir his var. nasıl öğretmene aşık olan kızlar veya erkekler var. aynı onun gibi.
valla hiç gülme kreş bakıcısına aşık olup birgun evleneceğim kız, yada evleneceğim kız böyle olacak diyen çocuklar var.Ama daha 3 buçuk yaşında :) aşık olduysa 38 yaşındaki kadını mi seçti insan biraz daha çıtır seçer
yada orada başka bir kız var ona yandı senin kiAma daha 3 buçuk yaşında :) aşık olduysa 38 yaşındaki kadını mi seçti insan biraz daha çıtır seçer
valla hiç gülme kreş bakıcısına aşık olup birgun evleneceğim kız, yada evleneceğim kız böyle olacak diyen çocuklar var.
sonuçta bakıcı onun karşı cinsi. yaşı önemli değil ona bakması ilgilenmesi yada sacı gözü çorbası güzel gelmiş olabilir.
mumkun...yani kötü bir şey yoksa bunu düşünebilirsin...Bilemedim şimdi aşk acısı mi çekiyor evladım acaba
yada orada başka bir kız var ona yandı senin kigiderken süs püs istiyor muydu? temiz pak olmak, en güzel oyuncaklarını yanına alma ?
Bi yerlerden okumuştum çocuk sevgi eksikliğini böyle yansıtıyor olabilirmiş. Ona duygusal anlamda yakın mısını? Mesela sizinle irtibat kurmak konuşmak yada herangi bi sebeple sizden ilgi beklediğinde onu duymazdan geliyor yada başka işlerle ilgileniyor musunuz? Size sarıldığı zaman o ayrılana dek sarılmaya devam ediyor musunuz?Selam kızlar
38 aylık bir oğlum var. Bir türlü de vazgeciremedigim alışkanlığı tırnak yemesi. Tırnaklarını yiyor yaklaşık 3 aydırilk farkettigimde çok üstüne gitmedim görmezden geldim. Şuan da da öyle görsem de ses çıkarmiyorum daha çok alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum. Güzel güzel konuşmayı denedim anlayacağı dilden anlattım ama nafile doktoruyla görüştük yardım istedik ama fayda etmedi. Müdahale etmememiz gerektiğini 3 4 yaşlarındaki çocuklarda normal olduğunu, zamanla geçeceğini söyledi. Ergenlige kadar da sürebilir dedi. Pedagog desteği almamız gerektiğini de vurguladı. Çünkü uzun süre tırnak yiyen çocukların psikolojik sorunları olabileceğini de söyledi.
Benim minik minnosumun ne sorunu olabilir ki yoksa farkında olmadan ona biz mi asiladik bu durumu. Canımı çok sıkmaya başladı. Ne önerirsiniz.
Bu arada acı oje dediler onu da denedim ama ısrarla devam ediyor. Hepinize cook teşekkür ederim
Bilemedim şimdi aşk acısı mi çekiyor evladım acaba
bula bula 38 lik mı buldu dediğine göre ilerde sende tam kayana olucanKıyafet seçer normalde mesela vücut losyonu var bebekler için onu mutlaka sıkar :) bakicisinin 8 yaşında bir kızı vardı. Ona bebek aldirmisti :) bide altına yapınca o kız görmesin diye saklaniyormus
Bi yerlerden okumuştum çocuk sevgi eksikliğini böyle yansıtıyor olabilirmiş. Ona duygusal anlamda yakın mısını? Mesela sizinle irtibat kurmak konuşmak yada herangi bi sebeple sizden ilgi beklediğinde onu duymazdan geliyor yada başka işlerle ilgileniyor musunuz? Size sarıldığı zaman o ayrılana dek sarılmaya devam ediyor musunuz?
Bu veya benzer durumlar yoksa, belki sadece bakıcısından ayrıldığı içindir. Üzmeyin kendinizi, sevginizle sarın sarmalayın bişey olmaz inşallah. Yiğenim de küçükken yiyordu ilkokula başlayınca kendi kendine bıraktı.
bula bula 38 lik mı buldu dediğine göre ilerde sende tam kayana olucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?