- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
ya sonuçta ortada bir kaygı var. bağlanmış olabilir ve bu bag su anda koptu. yada sizinle iletişimi yasaklarınız kaygı yaratıyor. sonuçta bakıcı ile siz bir değilsiniz. onun tolere ettiği bazı yaramazlıkları sen etmiyorsundur yada bakıcının doğru bilip uyguladığı sana yanlıştır ve çocuk davranış kaygısı içindedir.3 bakıcı degistirdik malesef. Biri şiddet uyguladı. Geçen sene bitti mahkememiz onunla
ya sonuçta ortada bir kaygı var. bağlanmış olabilir ve bu bag su anda koptu. yada sizinle iletişimi yasaklarınız kaygı yaratıyor. sonuçta bakıcı ile siz bir değilsiniz. onun tolere ettiği bazı yaramazlıkları sen etmiyorsundur yada bakıcının doğru bilip uyguladığı sana yanlıştır ve çocuk davranış kaygısı içindedir.
orada ki kıza aşık olmuştur e aşkı sonlandı bu da bir kaygı
iyi değerlendirip cocugu rahatlatmak lazım...
Benim minnak oğlumda yiyor 2bucuk yaşına yaklaştı görmezden geliyoruz yapcak bişey yok doktora söyledim eline hemen bişey verin ddi olmadı acı oje surdum olmadı geçenlerde ağlayarak geldi aciyo diye baya derine gtms artk yediği zaman yeme askm bak acicak diyince cekiyo ama birakamadi gtti Hani ev ortamimizda sorunlu dgl eşimde bende rahatiz blmyrum neden oldu yanlz benm eşimde yerms çocukken Baya bilincli bi yaşta birakms suan yemiyor genlere bağladım bende olayı alakasız amaSelam kızlar
38 aylık bir oğlum var. Bir türlü de vazgeciremedigim alışkanlığı tırnak yemesi. Tırnaklarını yiyor yaklaşık 3 aydırilk farkettigimde çok üstüne gitmedim görmezden geldim. Şuan da da öyle görsem de ses çıkarmiyorum daha çok alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum. Güzel güzel konuşmayı denedim anlayacağı dilden anlattım ama nafile doktoruyla görüştük yardım istedik ama fayda etmedi. Müdahale etmememiz gerektiğini 3 4 yaşlarındaki çocuklarda normal olduğunu, zamanla geçeceğini söyledi. Ergenlige kadar da sürebilir dedi. Pedagog desteği almamız gerektiğini de vurguladı. Çünkü uzun süre tırnak yiyen çocukların psikolojik sorunları olabileceğini de söyledi.
Benim minik minnosumun ne sorunu olabilir ki yoksa farkında olmadan ona biz mi asiladik bu durumu. Canımı çok sıkmaya başladı. Ne önerirsiniz.
Bu arada acı oje dediler onu da denedim ama ısrarla devam ediyor. Hepinize cook teşekkür ederim
cocuk engellemelerle karsilastiginda gerildigi icin yiyor o zaman.bu engellemeleri belirli bir sure tirnak yemeyi unutana kadar kaldirabilirsiniz.Ona sevgimi hersekilde belli ediyorum. Hatta bazen bunaliyor bile çünkü özlüyorum. Bazı yasaklarimiz var genelde onunla ilgili bişey olduğunda yiyor dikkat ettim.
Selam kızlar
38 aylık bir oğlum var. Bir türlü de vazgeciremedigim alışkanlığı tırnak yemesi. Tırnaklarını yiyor yaklaşık 3 aydırilk farkettigimde çok üstüne gitmedim görmezden geldim. Şuan da da öyle görsem de ses çıkarmiyorum daha çok alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum. Güzel güzel konuşmayı denedim anlayacağı dilden anlattım ama nafile doktoruyla görüştük yardım istedik ama fayda etmedi. Müdahale etmememiz gerektiğini 3 4 yaşlarındaki çocuklarda normal olduğunu, zamanla geçeceğini söyledi. Ergenlige kadar da sürebilir dedi. Pedagog desteği almamız gerektiğini de vurguladı. Çünkü uzun süre tırnak yiyen çocukların psikolojik sorunları olabileceğini de söyledi.
Benim minik minnosumun ne sorunu olabilir ki yoksa farkında olmadan ona biz mi asiladik bu durumu. Canımı çok sıkmaya başladı. Ne önerirsiniz.
Bu arada acı oje dediler onu da denedim ama ısrarla devam ediyor. Hepinize cook teşekkür ederim
Normal psikolojiye sahip bir çocuk tırnak yemez.Sanmıyorum ama olabilir
Selam kızlar
ayniyiz ikimiz26 yaşındayım şu an bunu yazarken bile yiyorum
ay çok güzel ya :)
psikolojik bi sorunum olduğunu da sanmıyorum
bence tadı çok güzel kıtır kıtır
not: evet gerekten yiyorum yani koparıp atmıyorum
midende büyür dediler ama henüz bişey olmadı
bırakabileceğimi de sanmıyorum, annem sürekli uyarırdı şimdi de eşim uyarıyor yapma diye sinir oluyorum! karışmayın ya yiycem işte
Normal psikolojiye sahip bir çocuk tırnak yemez.
Bu yaşlarda olabilir cümlesi gayet tuhaf
40 yaşında adamlar var hala tırnak yiyen
Başarılı bir pedagog şart
Ben çocukluktan ergenliğe kadar yedim baya. Sonra kendi kendine geçti. Bi psikolojik sorunum yok ve tırnaklarım gayet hoş :) Arada baskı kurmadan uyarabilirsin ama çok takıntı yapma. Çocuklukta olur böyle şeyler.
Ha annem beni sadece uyarırdı. Pedagoğa falan götürülmedim hiç ama geçti kendi kendine..
ayniyiz ikimizD bende tırnaklarimi sürekli yiyenlerdenim bi kere çok uzadığı gördüm onu da yedim tövbeler olsunn iyi bişey degil ki tırnak yemek.. herşeyi denedim denemediğim bişey kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?