Öğrendiklerinde kimse istemiyor

Nisanlanip ayrilmis kizlara" kesin nisanlisiyla birlikte olmustur "gozuyle bakiyor bazi insanlar sanirim oyle sanmis
 
bu sevgi açığı nasıl kapatabiliriz kadinlarimizda bilmiyorum,
ne yapmalı ?
en azından çevremizdeki kadınlara bu konuda tam kalpten ulasabilsek.
ben kadın kadına iletişimi çok ama çok değerli buluyorum
kadının kadından aldığı duygusal şifayı, kız kardeşliğin verdiği duygusal desteği hiçbir erkek veremez ama maalesef kadınlarımızda bu görüş hiç yok/oluşmuyor.
kendini gerçekten bir tane yakın kadın arkadaşınız varsa kendinize hayata bakışınız tamamen değişiyor.
 
Başlıktan dolayı acaba ne öğrendiler diye merak ettim. Sozlusunden ayrılmis diye kimse bırakılmaz.anlatma biçiminde mi bir farklilik var?
 
Okulda doğulu ogretmenler tarafından yapılan bir muhabbet aklıma geldi, arkadaşlardan biri evlenmek istiyor ama hem gözüne hem gönlüne hoş gelen birini bulamıyordu. Erkek hocalardan biri "en kötüsü de ya boşanmış biri olursa ?" Öyle bir tonu vardı ki sanki dünyanın en kötü şeyi.
Konu sahibi o kendine kılıf bulmuş.
 
Tamam adamın zihniyeti çok farklıymış, kurtulmussunuz. Fakat sizin düşünceleriniz de biraz farklı gibi. Bunun provasını yaparken ne düşündünüz, normal bir süreç olarak görmüyor musunuz? Neden? Siz bu kadar anormalmiş gibi anlatırsanız karşınızda normal olarak bakacak biri olsa dahi bu tavrinizdan ötürü bir acaba mi diyebilir bence. Öncelikle sizin bunu normal görmeniz gerekir.
 
Benim pavyondan kız çıkarıp onunla deli divane sevgili olan exim var be.
Bahane bulmuş, boşver gitsin.
 
Kendini sevmek ailede başlıyor bence. Yetiştirdiğimiz çocukları düzgün yetiştiremiyoruz; karnı doyuyor ama ruhu aç. Hayatında kızının saçını oksamamis babalar var, kızının her hareketini kısıtlayan anneler...halbuki koşulsuz sevse, her durumda evladının arkasinda dursa kolay kolay ezilmeyecek kızlarımız.
Toplumumuzda kadınlar mutsuz, mutsuz olduğu için çoğumuzun kendimize faydamız yok. En modernimiz de bile bir yerlerde bir şeyler eksik.
 
Çünkü bizim ülkemizde ataerkillik hakim ve gerçekten bu düzene baş gösteren bir avuç kadınız. Onun dışında hepimizin çocukluktan getirdiği travmalar mevcut ister istemez yansıtıyoruz.
 

Sözlendi diye ayrilmasi bana göre de saçma, kendisinin hic sevgilisi olmadigini sanmam. Sevgili olmakla, sözlülük arasinda bir fark goremiyorum anlam veremedim AMA her ne olursa olsun bize göre saçma da olsa kimse kimseyi kandirarak bir ilişkiye başlamamali.

Bakin adam bizim sacma gordugumuz şey için güzel giden ilişkiyi bicak gibi kesip atmiş. İmzayi atinca her şey bitiyor kafasindasiniz siz galiba ama bitmiyor. Evlenince bunu öğrense zehir etmez miydi bu adam? Ederdi. Ha yeter ki imzayi atana kadar saklayayim sonra adam bana ne dese, ne yapsa olur diye dusunuyorsaniz bilemeyecegim. Ama kimse yalanla ne kendini ne başkasini yakmamali dunyanin en saçma şeyi de olsa adam kafaya takiyorsa yapacak bir şey yoook.
 
Benim eşimin de başından bir nişan geçmiş hatta neredeyse düğün hazırlıkları falan bile olmuş benim hiç öyle şeyler olmamış tı ama en başından söylediği için hiç konusunu bile açmadım Ama eğer ortalarda söyleseydi Ben de çok bozulurdum hatta belki bitirirdim bile çok ağrıma giderdi açıkçası
 
Aşamam dediğine göre "sözlüsüyle bu özel bir şeyler yaşamıştır" kafasında bu adam. Ne olacaksa sanki hayret bir şey.
 
Bu ne cahillik olabilir ilk nisan atan sen misin. Boşver takma illa seveceğin biri çıkar.
 
Şükür et bu öksüz den ayrıldın diye
 
Sizce ben ortalarda mı söylemiş oldum
 
Böyle sığ ve cahil düşünce yapısına sahip birisi için üzülmeye bile değmez. Cehaletin her türlüsünün dibine kadar yaşandığı bir memleketiz. Evlenip boşanmak, nişan atmak büyük ayıp, büyük kusur çünkü mazallah.
Konu sahibi, düzgün adamlar böyle şeylerin gayet normal olduğunu iki insanın anlaşamayıp ya da başka nedenlerden dolayı yollarını ayırabileceğini biliyor ve asla sorun etmiyor merak etmeyin.
 
Ne varmış söz attıysanız. Baştan söylenecek bir durum da değil yani. Her insanın başına gelebilir. Kişi kendinden bilir işi demişler. Artık kendisi neler yaşadıysa. Boşverin yolunuza devam edin kurtulmuşsunuz bu zihniyetli birinden hayır gelmezdi. Siz söz işini neden bu kadar büyütüyorsunuz ki? Belki de böyle düşündüğünüz için karşınıza bu tarz kişiler çıkıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…