- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
-
Var ama hesaplanmamış daha :/Ödemeler öğrenim süresi bitiminden 2 yıl sonra başlıyordu bizim zamanımızda. Okulun normal öğrenim süresi diye hatırlıyorum. Okulu uzattıysan mesela uzattığın süre o iki yıla dahildi. Yani 4 yıllık fakülteyse 6. yılda ödeme başlardı, 6 yıllıksa 8. yılda ödeme başlardı. Uzatsan da uzatmasan da süre böyleydi. Taksitlendirme yapılıyordu galiba ama ben peşin ödemiştim, tam detayları bilmiyorum o yüzden. Kyk borç sorgulama falan yok mu nette? Onları bir araştır istersen
Aradan 13 yıl geçti hatırlamıyorum inanVar ama hesaplanmamış daha :/
Peki son krednz hangi ayda yatmıştı ?
Net hatırlamıyorum ama eylülde yatmıştı sanırım benimki en son.
Ödemeler 2 yıl sonra başlar. Hesaplaması da 3-4 ay içinde yapılır,hemen yapılmaz.
Bende eylül ayı yatar ve artık biter diye biliyorum benimki de eylülün 9 unda yatacaktı acaba benimkide mi yatmayacakMerhaba hanımlar , ben okuldan bu yıl mezun oldum.
İşsizim.
Ben ve 2 arkadaşım daha öğrenim kredisi almaktaydık , benim kredim her ayın 6 sında yatardı ve tatataaaaammm yatmadı
Kimisi Eylül ayında da yatar sonra borç hesaplanır diyor .
Kimisi son Ağustos diyor ..
Nette her yerde Eylül'den sonra kesilir yazıyor. Biz de bilemedik.
Kykyı aradım kredi birimine ulaşamadım.
Bir de bu borcumuzu nasıl taksitlendiricez , beyaz eşya şeysine göre hesaplanıcak tekrardan değil mi ?.
Ayh valla karnıma ağrılar giriyo :/
Bir arkadaşımın daha benim gibi yatmamış bu ay , yatıp yatmama durumu neye göre yapılıyo acaba ? ..
Keşke yataydı ya ödeyecez zati
İyi bari 2 senem varsa karın ağrım azcık geçti
Aradan 13 yıl geçti hatırlamıyorum inan
Kredin hesaplanmamışsa ödeme zamanı gelmemiştir. Dediğim sistem sürüyor olabilir. Bürokraside işler ağır ilerler. Daha yeni mezun olmuşsun. Mezuniyetine dair evrakların gerekli makamlara ulaşıp kredi ilişiğinin kesilmesi ve geri ödeme planı zaman alır diye düşünüyorum.
1-2 ayda bir gir sorgulamadan takip et. Gelince haberin olur, ödemeye başlarsın. Çok erken geleceğini sanmıyorum ama
Bende eylül ayı yatar ve artık biter diye biliyorum benimki de eylülün 9 unda yatacaktı acaba benimkide mi yatmayacak
Benim en son Eylül'ün 8'inde yatmisti.
Henüz telaslanmanizi gerektirecek bir durum yok
mezun oldugun ay hemen bitiyor canim eylüle kadar alamiyosun. ödemeler bir sene sonra kendiliginden taksitlendirme oluyor misal aylik ne kadar aliyosan taksit de o miktarda oluyorMerhaba hanımlar , ben okuldan bu yıl mezun oldum.
İşsizim.
Ben ve 2 arkadaşım daha öğrenim kredisi almaktaydık , benim kredim her ayın 6 sında yatardı ve tatataaaaammm yatmadı
Kimisi Eylül ayında da yatar sonra borç hesaplanır diyor .
Kimisi son Ağustos diyor ..
Nette her yerde Eylül'den sonra kesilir yazıyor. Biz de bilemedik.
Kykyı aradım kredi birimine ulaşamadım.
Bir de bu borcumuzu nasıl taksitlendiricez , beyaz eşya şeysine göre hesaplanıcak tekrardan değil mi ?.
Ayh valla karnıma ağrılar giriyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?