Öğrenim Kredisi Derdi

şu an birşey yapamazsın derken benim de başımdan geçtiği için bunu söyledim.
ben 2014 yılında mezun oldum. okulla ilişiğimi kasım ayında kestim .mezuniyet işlermlerini o tarihe atmışardı. ama haziran ayından sonra param yatmadı.
Erkenden yatırıyim beklemiyim diye düşündüm fakat her arayıp borç öğrenmek istediğimde ise daha hesaplanmamış paranız diye geri dönüş aldım hep. Haliyle beklemek zorunda kaldım.
kağıt zaten hiç gelmiyor. o da bir nevi daha fazla para koparma yöntemi herhalde

Arayıp borç öğrenmek değil işte, kurumun şubesine gidip yüz yüze görüşüp gerçek bir ödeme planı yapılmalı, hani bankalarda nasıl yapılır ya... Telefonla olmaz o iş. Siz ödeme planı oluşturmadığınız için size borç henüz hesaplanmamış demeleri normal. Boş yere beklemişsiniz, ya dilekçe yazacaktınız ya da gidip görüşecektiniz. :) 2014'te mezun olmuşsunuz, 2016'ya gelene kadar birkaç şeyi değiştirdiler onlar diye biliyorum. Belki de 2014'te şimdiki gibi değildi bazı şeyler. Konu sahibi bir işe girdiği zaman 2018'i beklemeden de gidip bir ödeme planı oluşturabiliyor yani, o hakkı var. Ama yok ben biraz kendimi toparlayayım derse 2018'de vade başlayınca da ödeyebilir.

:'( .
Yani , insanın henüz bi işi de olmayınca .
Kafasındaki planlara da , daha çok zaman , emek lazım olunca .
Böyle karnı ağrıyo işte .

o esnada işe girdiğim için mecbur telefonla ilteişim kurmaya çalıştım . ama her zaman olduğu gibi yine telefonla bir işi halledememişim bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler . artık benden geçti ama bir sonrakiler için yol gösterici oldu :)

Rica ederim, yıllar arasında değişiklikler yapabiliyorlar belki bu sene konuştuklarımız seneye farklı şekilde uygulanır, bilemeyiz :) Kötü olmuş boş yere bekleme ücreti eklenmiş üzerine. Burada işaretlediğim yerde de belirtildiği gibi, vadesinden önce ödemek mümkün. Arkadaşlarımıza tekrar söylüyorum, vadesi gelmeden de ödeyebiliyorsunuz. Ödemek isteyen bu şekilde de ödeyebilir.

Eklentiler

• kredi.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…