- Konu Sahibi tatlikedicikcik
Gorduklerimiz bildiklerimiz ciftlerin denk olmamasi durumunda problemler yasadigi uzeredir lakin hayatin insana ne getirecegini kimse bilemez
Size bir ornekle aciklayayim
Bir halamin 6 tane oğlu vardi
Biri isvicrede okudu
Digeri ankara gazi uni. Uluslar arasi iliskiler
Bir digeri istanbul uni. Siyasal bilgiler
Digeri yildiz teknik
Biri egitim
Digeri tıp okudu
Ve cok parlak bir aileydi
Suan onlardan kimse oyle aman aman bir yerde değil(gerci bu durust olduklarini gosterir:)))
Diger halaminda 6 tane oglu vardi
Kizlari yazmiyorum iki ailede kizlari yok saydi
Bu halamin cocuklari
Amelelik yapti kopru altlarinda yattilar kucuk gorulduler yeri geldi ellerini sakladilar
Suan sirketleri apartmanlari arabalari giyim kusamlari kisacasi hayat standartlari cok cok iyi
Konustuklarinda tabiki fark var ama insanlarin goruntuyu kiyasladigini biliyoruz
Kimse aaa bu kopru altinda buyudu demiyor isvicrede okuyanla arasinda insanlarin gozunde zerre fark yok
Tercih sizin hayat sizin biz ne desek boş
Size bir ornekle aciklayayim
Bir halamin 6 tane oğlu vardi
Biri isvicrede okudu
Digeri ankara gazi uni. Uluslar arasi iliskiler
Bir digeri istanbul uni. Siyasal bilgiler
Digeri yildiz teknik
Biri egitim
Digeri tıp okudu
Ve cok parlak bir aileydi
Suan onlardan kimse oyle aman aman bir yerde değil(gerci bu durust olduklarini gosterir:)))
Diger halaminda 6 tane oglu vardi
Kizlari yazmiyorum iki ailede kizlari yok saydi
Bu halamin cocuklari
Amelelik yapti kopru altlarinda yattilar kucuk gorulduler yeri geldi ellerini sakladilar
Suan sirketleri apartmanlari arabalari giyim kusamlari kisacasi hayat standartlari cok cok iyi
Konustuklarinda tabiki fark var ama insanlarin goruntuyu kiyasladigini biliyoruz
Kimse aaa bu kopru altinda buyudu demiyor isvicrede okuyanla arasinda insanlarin gozunde zerre fark yok
Tercih sizin hayat sizin biz ne desek boş