Öğretmen kadın garson erkek evliliği.. Hanımlar bakın lütfen

Gorduklerimiz bildiklerimiz ciftlerin denk olmamasi durumunda problemler yasadigi uzeredir lakin hayatin insana ne getirecegini kimse bilemez
Size bir ornekle aciklayayim
Bir halamin 6 tane oğlu vardi
Biri isvicrede okudu
Digeri ankara gazi uni. Uluslar arasi iliskiler
Bir digeri istanbul uni. Siyasal bilgiler
Digeri yildiz teknik
Biri egitim
Digeri tıp okudu
Ve cok parlak bir aileydi
Suan onlardan kimse oyle aman aman bir yerde değil(gerci bu durust olduklarini gosterir:)))
Diger halaminda 6 tane oglu vardi
Kizlari yazmiyorum iki ailede kizlari yok saydi
Bu halamin cocuklari
Amelelik yapti kopru altlarinda yattilar kucuk gorulduler yeri geldi ellerini sakladilar
Suan sirketleri apartmanlari arabalari giyim kusamlari kisacasi hayat standartlari cok cok iyi
Konustuklarinda tabiki fark var ama insanlarin goruntuyu kiyasladigini biliyoruz
Kimse aaa bu kopru altinda buyudu demiyor isvicrede okuyanla arasinda insanlarin gozunde zerre fark yok
Tercih sizin hayat sizin biz ne desek boş

Keşke aileniz mesleğinden çok ahlakını ve karakterini irdelesey di. Belki Kendi gibi memur biriyle evlenip ahlaksiz in etkiyle yuva kurucaksiniz hiç bunu düşünüyorlar mı acaba sevgili ailen. Tamam maddiyatta önemli bu devirde ama karakter bozuk olunca meslek makam mevkide ise yaramıyor.

Ya sevginin değeri ne diplomayla ne de onun işiyle ölçülür . Diploması en iyi diploma olupta evine helalinden para getirmedikten sonra ne işe yarardı. Bence kalbinin sesini dinle Eger mutluysan vazgeçme

O kadar insan öğretmenliği seçiyor niye çünkü paşa gibi meslek. Daha çook beklerler atanmayı.
Abooov bu kin nefret nedir ya:KK53: Valla millet çatır çatır atanıyor, atanamayan öğretmenlerin sesi diğer mesleklere göre daha çok çıkıyor da ondan. Çalışan atanıyor. Benim çevremde atanan sayısı atanamayanları geçti kaldı ki branşım ataması az branş, diğer branşları düşünemiyorum bile:KK76:Size öğretmen olacaksınız dense "tatili çok yatıyorlar istemem" mi diyeceksiniz. İçinizde ukde kalan meslek belli oldu bu kadar belli etmeyin :KK70:

Canım ben mühendisim.konu sahibiyle empati kurmak adına öğretmen olsam dedim.yazdıkların ve düşünce tarzın aşırı komik olduğu için başka herhangi bir şey yazma gereği duymuyorum sana.
Off..ilköğretim mezunu ev hanımıymışsın bir de..sana bu kadarını bile yazmaya gerek yok ama,oldu bir kere.
Sen ev hanımlığına kurban ol. Aşşağılık.

Bill Gates ,Mark Zuckerberg,Michael Dell, Jack Dorsey ve daha sayamayacağım onlarca isim . Dünya gördüğünüz kadar küçük degil .
Yalnız farkettiniz mi bilmem, üniversite terk bu kişilerin çoğu. Bizlere ilkokulda öğretilen patates deneyi ve onların yaptığı çeşit çeşit projeler bir değil. Ve yine bu insanlar projelerinden kazandıkları para ile refah seviyeleri yükseldikten sonra kültürel anlamda çok çok ileri gittiler. Asla küçümsemem Allah herkese bol kazanç versin ama bir garson kardeşimiz gün boyu ayakta yorulup eve gelincede anca uyuyup dinlenecektir doğal olarak. Proje geliştirmeye vakti ve maddi imkanı olacağını sanmam.

Abooov bu kin nefret nedir ya:KK53: Valla millet çatır çatır atanıyor, atanamayan öğretmenlerin sesi diğer mesleklere göre daha çok çıkıyor da ondan. Çalışan atanıyor. Benim çevremde atanan sayısı atanamayanları geçti kaldı ki branşım ataması az branş, diğer branşları düşünemiyorum bile:KK76:Size öğretmen olacaksınız dense "tatili çok yatıyorlar istemem" mi diyeceksiniz. İçinizde ukde kalan meslek belli oldu bu kadar belli etmeyin :KK70:
Ayyy bide paşa gibi meslek demezler mi? Yahu evde görmekten bıkıpta okulun açılmasını dört gözle bekleyip başlarından attıkları çocukları günboyu biz eğitiyoruz. Bunlar evde 2 saat fazla görse kavga ediyor o çocuklarla. E madem paşa gibi, gel sende yap ne duruyorsun?

Ayyy bide paşa gibi meslek demezler mi? Yahu evde görmekten bıkıpta okulun açılmasını dört gözle bekleyip başlarından attıkları çocukları günboyu biz eğitiyoruz. Bunlar evde 2 saat fazla görse kavga ediyor o çocuklarla. E madem paşa gibi, gel sende yap ne duruyorsun?
Evde 1 tanesine laf anlatamıyor biz sınıfta 40 tanesine laf anlatıyoruz
Ya onu yazan üye bu mesleği yapmak için can atıyor aslında ama ulaşamadığı ciğere mundar diyor. Yorumdaki sataşmaları o yüzden. Öğretmenler atanamasın istiyor çünkü kendisi öğretmen olamadı. Lise okumak+üniversite sınavı+4 yıl okumak vize finaller+kpss+mülakat+soruşturma ve kapanış :KK53: Şu aşamalardan geçecekse buyursun o da 3 ay yatsın:KK50:

nice okuyanlar var ama eşeklik bâki kalmis.
bu isler maalsef diplomaya bakmiyor.
dedigin gibi duzgun biriyse evlen. sorun olacak tek sey senin ondan daha fazla kazanman olur.
bidi bidi yapanlar sizin saadetinizi gorunce zaten sesini keser. tavrinizi da koyarsiniz onlara

Ben iki yillik mezunum. Esim lise mezunu. Biz sevgiliyken ben okurken herkes benzer seyler söyledi. Ozellikle babamin ailesi. Sonra kayınpederim arsasini muteahhite verip 5 daire sahibi olunca oooo cok iyi oldular. Hâla eşimi baskalariyla kiyasladiklari olsa da onemli olan insanliktir diye dusunuyorum bende

Evde 1 tanesine laf anlatamıyor biz sınıfta 40 tanesine laf anlatıyoruz
Ya onu yazan üye bu mesleği yapmak için can atıyor aslında ama ulaşamadığı ciğere mundar diyor. Yorumdaki sataşmaları o yüzden. Öğretmenler atanamasın istiyor çünkü kendisi öğretmen olamadı. Lise okumak+üniversite sınavı+4 yıl okumak vize finaller+kpss+mülakat+soruşturma ve kapanış :KK53: Şu aşamalardan geçecekse buyursun o da 3 ay yatsın:KK50:
fef mezunlarinin formasyon almasini ve bir de diger memurlardan fazla olarak alan sınavını unutmuşsunuz 🙂
yan gelip yatma yeri diyenler buyursun bunlari yapip öğretmen olsunlar. kimseyi tutan yok.😅

Valla atanma sorunu olmasa ben de beleşten 5 ay yatmak isterdim :KK47:
Bakın mesela bence para kazanmak değil, belki çok paranız vardır ama şu konuşma tarzınıza bir dönüp bakın. Beleşten yatmak ne mesela? Şu konuşmalarınızı genel anlamda bir tartın. Çocuklarınıza bunları mı öğretiyorsunuz? Şuan bende çalışmayan bir öğretmenim. Canım ister belki hiç çalışmam, ama çocuğuma güzel şeyler öğreteceğim kesin.

Canım 2 bölüm mezunuyum eşim ortaokul mezunu esnaf ama ne utandim ne öğrenim durumuna takıldım şayet okusaydı şuan ki gibi kazanamazdi bence.Sen bence insanlığına bak gerisi hallolur eğer ego yapıyorsan ileride o da yapar ve büyük problemler olur

Back
X