İşçi demek sermaye sahibinin (iş verenin) altında çalışan kişi demek. Plazada çalışan da işçi, öğretmen de işçi. Demek ki Nurten de Ahmet de işçi, o zaman problem yok. Konu kilit.
Maşallah
ama sizin ilişkide adam aşırı azimli burada adam 33 yaşında kamu yönetimi mezunu ama fabrikada 1300 le calisiyorkpss bile önlisans a girmiş
ve 7 senede hiç gelişme yok
Esim bi fabrikada 1500 tl ile ise basladi. 4. Senesi bitti. Suan 3 birimin sorumlulugu kendisinde. Ilk basladigi maasin 4 kati kadar maas aliyo suan. Makina sektorunde.
Dar goruslusunuz acik ve net.
Bir kuzenim kendisiiyi bi uni. Iyi bi bolumunden mezun esi lisemezunu disaridan okuyor uni yi.6 yillik evliler. Bir de cocuklari varbi sikintilarini gormedim.
Bi kuzenimde uni mezunu. Esi ise ilkokul. Ortaokulu disaridan bitirdi suan liseyi okuyor. Ayni yerde calisiyorlar. Kuzenim esinden daha fazla maas aliyor. 8 senelik evliler.
Ornek cok. Kizim sen okudun bu adamla ne isin var gibi bi yaklasim olmadigi gibi. Maaslarini sorun ettiklerini de duymadim aileden kimsenin.
Hımm demek sizin ablanızın başına gelse ablanızın geleceği ve mutluluğundan ziyade paracıklar gidiyor diye düşüneceksiniz.
O da bi bakış açısı.ben bu açıdan bakmamıştım..
Hımm demek sizin ablanızın başına gelse ablanızın geleceği ve mutluluğundan ziyade paracıklar gidiyor diye düşüneceksiniz.
O da bi bakış açısı.ben bu açıdan bakmamıştım..
Luzumsuz yere aylik, yillik hesaplamalara girisirseniz alacaginiz yorum bu olur. Hem ablanizin gelecegi ve mutlulugu ile ilgili seyler duyamadik sizden de neyse...
Ben ogretmenim esim de fabrikada calisiyor. İkimzde uni. Okuduk ama o okudugu bolumun isini bulamadi. Hayat bu ne olacagi belli olmaz. Ben atanamamisken 3 sene esim bakti bana...
Hayat musterektir.
Allah kurulan yuvaya huzur versin.
İceri giren paranin miktari veya kimin daha cok getrdgnin bi onemi yok