Babam olmaz dediğinden beri ablam evliliğin adını anmadı bir daha.olay böyle olunca bende de hep Ahmetin evlenmek istediğine dair bir algı oluştu.belki o da memnundur halinden.Ablanız babanızı çiğneyip evlenmezse neden Ahmetin dayandığı yere kadar gidecek bu iş anlamadım? Bir 7 yıl daha mı gezsinler?
Kelimeden tasarruf yaptım galiba :)Bu ne biçim konu?
İçerik yok sadece bir soru oda anlamsız. Ne yaptınız konudan tasarruf mu yaptınız konu sahibi?
Bende birakmadmm ve evlendim pişman da değilim zaten hep zorluklar içinde büyüyüp okudum zengin koca bulayim da rahat edeyim kafasinda hiç olmadmm karakter meselesi..
Ahmet asgari ücret..Polemik bitti ama ahmet ne kadar maaş alıyormuş onu çözemedik
Hanimefendi, Hilary Clinton ABD baskanligina aday oldu. Bir KADININ, dusunun, dunyanin bir numarali ulkesini yonetme ihtimali var. Merkel'i May'i saymiyorum bile.
Dunyada giderek artan bir kadin ekonomik bagimsizligi ve ilerelemesi varken bu dusunceler gercekten cok son milenyum, gercekten zihnimizden atmamiz gereken bir onyargidir.
Evet Turkiye bazi seylere yetisemiyor, dogrudur, 21. yuzyila ayak uyduramadik, sagolsun bir takim gerizekali ideolojiler yuzunden, ama, eninde sonunda Turkiye kuresel yarisa ayak uydurmak zorunda, istese de istemese de bu degisiklikleri bu toplum kabul edecek!
O zaman univesite prof.u kadin ile maden iscisi erkek de es olacak, burokrat kadinla kamyon soforu de. Alin teriyle kazanan para kutsaldir. Problem paradan ve egitimden cok ortak yanlarla ve GELISMEYE ACIK OLMAKLA ilgili. Ne biliyorsunuz belki isci Ahmet ogretmen esinden aldigi gazla disiridan universiteye gierecek, kazanacak, o da ogretmen/muhendis/ avukat olacak? Ogernmenin yas var mi?
O zaman demek ki degismesi gereken sizin gorusunuzu tasiyan vatandaslarimiz.
kendileri bu kadar dert etmiyo anlaşılan:))Ahmet asgari ücret..
Ablam 2700 maaş+1000 lira civarı ek ders.
Daha anlaşılır olacaksa yıllık ablamın eline kurslar dahil 45 bin geçiyordur.
Tatillerde ek ders yok,kurs olduğu zamanlarda fazlası var.
Kursu olan bir öğretmen yanlış hatırlamıyosam aylık 4300 aldığını yazmış.
İnsanlar belli bi yaştan sonra değişmezler.babam da bu değişmeyeck insanlardan.oturup konuşmak çözüm olmayabilir.çünkü denenmiş ve geri tepmiş bi yöntem.Arada cok bi fark goremedim ailenin sorun yaratmasini gerektirecek. Sanki ablan fabrikator kizida adamda onlar icin calisan bi isci. Bilemiyorum evlilikte para bi yerde birikiyor zaten, adam helal parasini kazaniyor ve ablana butun yuku yuklemiyorsa gul gibi gecinip giderler. Ben eczaciyim esimde universite terk ozel bi sirkette calisiyor 5 yillik evliyim ne ben ne ailem sorun ettik. 7 yildir armut toplamiyor ya bunlar. Ablan 33 yasinda koskoca kadin babanla oturup adam akilli bu konulari konusamiyorsa zaten hic evlilik yoluna girmesinler iyidir
İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Ön lisans mezunlarının girdiği KPSS ye giriyo.gümrükte falan çalışabilrim diyo ama
Torpili olmayan çok zor diyo.ne kadar doğru bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?