Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Ablanız babanızı çiğneyip evlenmezse neden Ahmetin dayandığı yere kadar gidecek bu iş anlamadım? Bir 7 yıl daha mı gezsinler?
Babam olmaz dediğinden beri ablam evliliğin adını anmadı bir daha.olay böyle olunca bende de hep Ahmetin evlenmek istediğine dair bir algı oluştu.belki o da memnundur halinden.

Ben evlendigim de esim asgari ücret aliyordu üniversite mezunu oldugu halde simdi 8 yillik evliyiz benden fazla aliyor iş ortami daha rahat
Ayrica Ahmet e Allah bir yürü ya kulum derse sizi de yerle bir ederse ne olacak
Kimin ileride ne olacagi belli olmaz
Dürüst ve karakterli bir adamsa ekmegini tastan da cikarir

Bu ne biçim konu?
İçerik yok sadece bir soru oda anlamsız. Ne yaptınız konudan tasarruf mu yaptınız konu sahibi?
Kelimeden tasarruf yaptım galiba :)
olay açık..
ablamla ahmetin iyi giden 7 yıllık bir ilişkisi aralarında da babamın sorun ettiği 2500 liralık bi maaş farkı var şimdilik.
Onlar belki benim kadar düşünmüyorlar ama ben merak ediyorum nereye gidecek ilişkileri.haklarında hayırlı olan olur inşallah.

Tamamen erkeğe bağlı erkek duygularında samimiyse, ablanıza gerçekten değer veriyorsa ,ortak noktaları fazlaysa, uyumlu ise , kendini geliştirmek için çabalıyorsa neden olmasın .
Şu da bir gerçek ki toplumuzda erkek kadından maddiyat, statü ,eğitim v. b durumlardan önde olduğunda sorun olmuyor ama tam tersi durumda bir sürü sorun çıkabiliyor.Bazı erkekler eşleri bir şey söylemese de kompleks yapabiliyorlar.

S Serenad5 bu arada ben uçuruma atlamayı tercih edenlerdenim nedense,
ne kadar evlilikte maddiyat önemlidir yazan arkadaşların yorumlarına katılsam da,
sevdiğim adamı bu sebeple bırakamazdım muhtemelen...
Bende birakmadmm ve evlendim pişman da değilim zaten hep zorluklar içinde büyüyüp okudum zengin koca bulayim da rahat edeyim kafasinda hiç olmadmm karakter meselesi..

Polemik bitti ama ahmet ne kadar maaş alıyormuş onu çözemedik
Ahmet asgari ücret..
Ablam 2700 maaş+1000 lira civarı ek ders.
Daha anlaşılır olacaksa yıllık ablamın eline kurslar dahil 45 bin geçiyordur.
Tatillerde ek ders yok,kurs olduğu zamanlarda fazlası var.
Kursu olan bir öğretmen yanlış hatırlamıyosam aylık 4300 aldığını yazmış.

ABD başkanlığı yapmak bir iştir, meslektir. Bu kadının bir de ev hayatı var değil mi? Bence ikisini karıştırmamak gerekiyor. Elbette kadınlar da statü sahibi olacak, başarılı olacaklar. Ama kadın kendinden aptal birinin yanında sıkılıyor. İşin içine biraz psikoloji katalım, küreselleşme tek başına açıklamaya yetmiyor çünkü. Üniversite profesörü kadın maden işçisi erkekle evlenebilir elbette ama mutlu olurlar mı bilmiyorum. Evlilikte mutluluk ortak paydada kalmaktan geçiyor bana göre. Beraber iletişim kurabilmekten geçiyor. Eğer oturup konuşabiliyorlarsa, konuşmadan bile birbirlerini anlayabiliyorlarsa sorun yok.

Ben sadece gözlemimi ve tecrübemi paylaştım. Bazen aynı noktada evliliğe başlanıyor ama çiftlerden biri daha fazla veya farklı yönde ilerleme kaydediyor, o zaman da evlilikte mutsuzluk başlıyor. Gelişme paralel gitmeli, diğer türlü havai fişeğin parçaları gibi çiftler ayrı yönlere savruluyor.

kendileri bu kadar dert etmiyo anlaşılan:))
ablanda da Ahmette de bir kıpırdanma yokmuş.
yaşar yıllar gelmiş geçiyo.
artık kendi bilecekleri şey.
bir üye yazmıştı dikkatini çekti mi.
kamu yönetiminden mezunsa önlisans sınavına giremez diye.
Ahmet mezun değil terk filan mı ki.
neden bunca zaman asgari ücrete razı gelsin ki.
sanki bişeyler saklanıyor gibi

Arada cok bi fark goremedim ailenin sorun yaratmasini gerektirecek. Sanki ablan fabrikator kizida adamda onlar icin calisan bi isci. Bilemiyorum evlilikte para bi yerde birikiyor zaten, adam helal parasini kazaniyor ve ablana butun yuku yuklemiyorsa gul gibi gecinip giderler. Ben eczaciyim esimde universite terk ozel bi sirkette calisiyor 5 yillik evliyim ne ben ne ailem sorun ettik. 7 yildir armut toplamiyor ya bunlar. Ablan 33 yasinda koskoca kadin babanla oturup adam akilli bu konulari konusamiyorsa zaten hic evlilik yoluna girmesinler iyidir

Yapı ve karakter meselesi diyorum. Ama siz bunu dert edip buraya konu açtığınıza göre sizinki pek yürümez.
Eğer bu düşüncelerinizi karşı tarafa da hissettirdiyseniz, Ada'm kendini ikinci sınıf insan gibi görür. Sizde ömrümüz boyunca ona laf anlatmak onu törpülemek zorunda kalacaksınız.

Ogretmenlik cok guzel bir meslek tamam da.Isciyi kucumsemek neden?Ayrica turkiyede atanamadigi icin kagit toplayiciligi yapan,baska mesleklere mecburen yonelen ogretmenler var.evlenip mutlu huzurlu olmadiktan sonra aylik 10bin alsan neolur?

Isci Ahmet öğretmen Nurten in dünyadaki cenneti ki 7 yıldır devam ediyor. Konu başlığı bile "İŞÇİ AHMET" çok yazık... Ahmet iyi midir,namuslu mudur,adam midir geçelim Ahmet işçi ya onun o sıfatı yeter. Kardeşim eski eşim iki üniversite mezunu mali müşavirdi de şerefsiz in teki çıktı. Not:Kurban olalım o şerefli onurlu işçi Ahmetlere

İnsanlar belli bi yaştan sonra değişmezler.babam da bu değişmeyeck insanlardan.oturup konuşmak çözüm olmayabilir.çünkü denenmiş ve geri tepmiş bi yöntem.

Öğretmenliği daha doğrusu şu devlet memurluğunu bu kadar abartırsa Nurten yanılır.

İşçisin sen işçi kal diyorum Ahmet'e. Böyle insanlarla mutluluk çok zor yakalanır Ahmet..

Yahu tamam ekmeğini kazanan herkese olduğu kadar öğretmene de saygım var ama abartmayın bu kadar ya, kaf dağında görmeyin kendinizi. Az da olsa helal mi kazandığı para ona bakarım ben. Bulun madem kendiniz gibi öğretmen de işçinin veremeyeceği huzuru versin, bu mu yani?

Peki bu 7 senede neden daha iyi bir iş bulmak için cabalama mis bu adam
madem üniversite mezunu dahafazlasini elde edebilir
bence denklik önemli her açıdan kendimden bu kadar asagida biriyle olamam ben
her zaman sorun çıkar sorun çıkmıyorsa kadın zaten aldığı bütün parayi adama harcıyor dur ve ezilmistir

Evlenene kadar herşey güzel olur.evlendikten 1 seneye kadar idare ederler.çocuktan sonra boşanırlar...

İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Ön lisans mezunlarının girdiği KPSS ye giriyo.gümrükte falan çalışabilrim diyo ama
Torpili olmayan çok zor diyo.ne kadar doğru bilinmez.

adamın çabası yok
kamu yönetimi bitiren adam niye on lisan kpss girsin ki
bir sürü uzmanlık kadroları var
biraz daha sikarsa hakim bile olabilir
böyle küçük düşünen biri hayatta hiç ileri gidemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…