Öğretmenimi arıyorum

Peki bekar mıydı sizin dersinize girerken? Belki evlendi daha sonra. Eşinin soyadına geçti belki, sadece adıyla aratmayı deneyin eğer bir ipucu bulursanız.

Peki bekar mıydı sizin dersinize girerken? Belki evlendi daha sonra. Eşinin soyadına geçti belki, sadece adıyla aratmayı deneyin eğer bir ipucu bulursanız.
Bekardı dediğiniz şekilde çok daha zor bulmak sosyal medya hiç kullanmıyor da olabilir bilmiyorum

Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dediler ne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Okullar açılınca tekrar arayın ve iletişim bilginizi bırakın, belki oysa kendisi döner size

Hocam görevlendirme ile nasıl şehir değiştirecek ki o kafama yatmadi hiç
Bilemedim telefonu açan müdür yardımcısı idi ve ben hiç görmedim ama görevlendirme ile gitmiş izmire dedi normalde görevlendirme ilçeler arasında olur diye biliyorum bende ya da şey olabilir aslında kendisi veya birinci dereceden ağır hasta birisi varsa tedavisi için de olabilir

Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dediler ne garip halbuki iyilik yapacaklardı
O okuldaki başka hocalara ulaşsanız sosyal medyadan ya da okulun kendi sitesi ve sosyal medya hesaplarında öğretmenlerin fotoğrafları vardır. Oradan bulabilirsiniz.

Ortaokulu okuduğunuz okula ulaşsanız? Belki bilgi verebilirler. Eski bir hocanız kaldıysa belki iletişimi vardır veya size yardımcı olmaya çalışır.

O zaman da özür grubu tayini olur bilemedim

Eskişehir'deki ortaokulun Türkçe öğretmenleri var bu gönderide. Bakın bakalım var mı sizinki?

O hesaptaki takipçilerden herhangi birine mesaj atamayı deneyebilirsiniz,zaten herkese açık hesap. Baktım takipçilere koçak soyisimli köln de yaşayanlar var,belki akrabalarıdır onlardan bilgi alabilirsiniz
Siriuss fbı ajani gibisin yemin ederim hshdhshszhshshsh kocasi aldatan kadinlara burda yollari kanitlari sen goster bul

Siriuss fbı ajani gibisin yemin ederim hshdhshszhshshsh kocasi aldatan kadinlara burda yollari kanitlari sen goster bul
Ayy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedim
Neyse,Tanımıyorum ya da öğretmen değilim demesini beklerken “okulda her adı geçene yazacak mısınız rahatsız ettiniz ?” Diye tersledi beni Halbuki gayet kibarca sordum öğretmenimi arıyorum diye..
Kimseye de yazamam sanırım artık korktum
Ben burnumu yaptırdım 3 yıl önce,doktorun sitesine de yorum yapmıştım,hala yazıp soru soranlar var gayet düzgün sabırla cevap veriyorum hepsine insanlar mı kötü gergin ben mi fazla iyimserim bilemedim

Aynı isim ve soyisim oğlumun ilk okul öğretmeni var ama anlattığının zıttı bir tavrı vardı öğretmenin

Çocuklarda güzel iz bırakmak ne hoş umarım bir an önce bulursun

Aslında o dönem aynı sınıfta olduğun arkadaşlardan da görüşenler olabilir öğretmenle o şekilde denesen

Canim sana ozelden bi msj attim
Şimdi baktim mesajlara da yapilmis o.

Aklıma geldi .geçen yıl sosyal medyadan ilkokul arkadaşlarımı aratmistim kimini buldum kimini de tüm arkadaşlarına bakarak bulmuştum ..
bizzat öğretmeni bulamıyorsanız en yakın öğretmen arkadaşlarından bulabilirsiniz

Birde öğrenim hayatında başarı yakalamış öğrencilerin illaki arkadaşı olarak ekli oluyor ogretmenleri

Bulduğum sonuçlardan bu çıkmıştı

Mesela ne kadar doktor öğretmen arkadaşım varsa hepsinde bir çok öğretmen ekliydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…