Peki bekar mıydı sizin dersinize girerken? Belki evlendi daha sonra. Eşinin soyadına geçti belki, sadece adıyla aratmayı deneyin eğer bir ipucu bulursanız.Ulaştım hepsine, ekledim onları da,onlar da ekli değil ve okuldan gidince onlar da bi daha ulaşamamış görüşmemişler
Sinir bozucu olan da bu
Bazen diyorum ki hayali bi karakter olabilir mi çünkü hiçbir iz yok :) ama yok fotoğrafı var sonra.. evimize gelmişti öğle yemeğine annemle tanışma bahanesiyle..
Bekardı dediğiniz şekilde çok daha zor bulmakPeki bekar mıydı sizin dersinize girerken? Belki evlendi daha sonra. Eşinin soyadına geçti belki, sadece adıyla aratmayı deneyin eğer bir ipucu bulursanız.
Okullar açılınca tekrar arayın ve iletişim bilginizi bırakın, belki oysa kendisi döner sizeAradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dedilerne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Yaa teşekkür ederimOy çiçeğim sen harikasın be.
Rabbim senin gibi meslek sahibi olmuş, yapılan iyiliği unutmamış vefalı öğrencilerin sayısını arttırsın
Sanırım öyle yapacağım görevlendirme ile gittiği okulu öğrensem çok iyi olacak da söylemiyorlarOkullar açılınca tekrar arayın ve iletişim bilginizi bırakın, belki oysa kendisi döner size
Hocam görevlendirme ile nasıl şehir değiştirecek ki o kafama yatmadi hiçSanırım öyle yapacağım görevlendirme ile gittiği okulu öğrensem çok iyi olacak da söylemiyorlar
Bilemedim telefonu açan müdür yardımcısı idi ve ben hiç görmedim ama görevlendirme ile gitmiş izmire dediHocam görevlendirme ile nasıl şehir değiştirecek ki o kafama yatmadi hiç
O okuldaki başka hocalara ulaşsanız sosyal medyadan ya da okulun kendi sitesi ve sosyal medya hesaplarında öğretmenlerin fotoğrafları vardır. Oradan bulabilirsiniz.Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dedilerne garip halbuki iyilik yapacaklardı
O zaman da özür grubu tayini olur bilemedimBilemedim telefonu açan müdür yardımcısı idi ve ben hiç görmedim ama görevlendirme ile gitmiş izmire dedinormalde görevlendirme ilçeler arasında olur diye biliyorum bende ya da şey olabilir aslında kendisi veya birinci dereceden ağır hasta birisi varsa tedavisi için de olabilir
O okuldaki başka hocalara ulaşsanız sosyal medyadan ya da okulun kendi sitesi ve sosyal medya hesaplarında öğretmenlerin fotoğrafları vardır. Oradan bulabilirsiniz.
Ortaokulu okuduğunuz okula ulaşsanız? Belki bilgi verebilirler. Eski bir hocanız kaldıysa belki iletişimi vardır veya size yardımcı olmaya çalışır.
O zamanlar okulumuza gelen zorunlu hizmetini tamamlayıp gidiyordu hiçkimse kalmadı hatta o zamanlar formalite evlilik dedikoduları döndüren de çoktu evlenip tayin isteyip gidiyorlar diye çünkü kimse 2-3 yıldan fazla kalmazdı hem terör sebepli hem küçük bir şehir olmasından ötürü
❤❤Yaa teşekkür ederim
Başka bi arkadaş daha atmıştı değil teşekkür ederimEskişehir'deki ortaokulun Türkçe öğretmenleri var bu gönderide. Bakın bakalım var mı sizinki?
Siriuss fbı ajani gibisin yemin ederim hshdhshszhshshshO hesaptaki takipçilerden herhangi birine mesaj atamayı deneyebilirsiniz,zaten herkese açık hesap. Baktım takipçilere koçak soyisimli köln de yaşayanlar var,belki akrabalarıdır onlardan bilgi alabilirsiniz
Ayy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedimSiriuss fbı ajani gibisin yemin ederim hshdhshszhshshshkocasi aldatan kadinlara burda yollari kanitlari sen goster bul
Aynı isim ve soyisim oğlumun ilk okul öğretmeni var ama anlattığının zıttı bir tavrı vardı öğretmeninMerhaba herkese garip bir dert ama bulmadan ölürsem vefasızlık olacak gibi geliyor nedense..
Şırnakta görev yapmış(2002-2004) Türkçe öğretmeni Filiz Kurt,dünyalar iyisi bir öğretmendi,onu arıyorum.
Çok kötü günler geçirdik ailece bu öğretmenim hep arkamda oldu maddi manevi beni yalnız bırakmadı.
Kompozisyonlar yazdırıp beni anlamaya çalışan anladıkça yakınlaşan bir şeyler yapmak için çabalayan bir öğretmendi,anlatırken hep ağlarım,şuan yine düğüm düğüm oldu boğazım..
Babamın bize anneme eziyetlerini,sevgisinden tutunda yemeye içmeye kadar her şeyden mahrum edişini,annemin dayak yedikten sonra evden gidişlerine kadar anlatırdım o da beni teselli eder yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışırdı.
Neyse sosyal medyadan bulmaya çalışıyorum yok bulamıyorum bu isimde o kadar çok insan var ki
Sizce nasıl bulabilirim en azından bi çiçek bir hediye ile vefa borcumu ödemek isterim,ağladığım günlerin birinde Mrs çiçek öyle güzel günler göreceksin ki bugünleri unutacaksın her yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar senin de hayatında gökkuşağı çıkacak demiştiannem babam eskisi gibi değil ben evlendim okudum atandım onun gibi öğretmen oldum ama hiç aklımdan çıkmıyor keşke bulabilsem diye düşünüp düşünüp duruyorum
Belki de bir tanıyan çıkar (ailesi Almanyadaydı ya da akrabaları net değil bu bilgi bir de Eskişehir vardı,orda da ya okumuştu ya da doğmuştu)
Ya da nasıl bulabileceğimi söyleyen olur..
Canim sana ozelden bi msj attimMerhaba herkese garip bir dert ama bulmadan ölürsem vefasızlık olacak gibi geliyor nedense..
Şırnakta görev yapmış(2002-2004) Türkçe öğretmeni Filiz Kurt,dünyalar iyisi bir öğretmendi,onu arıyorum.
Çok kötü günler geçirdik ailece bu öğretmenim hep arkamda oldu maddi manevi beni yalnız bırakmadı.
Kompozisyonlar yazdırıp beni anlamaya çalışan anladıkça yakınlaşan bir şeyler yapmak için çabalayan bir öğretmendi,anlatırken hep ağlarım,şuan yine düğüm düğüm oldu boğazım..
Babamın bize anneme eziyetlerini,sevgisinden tutunda yemeye içmeye kadar her şeyden mahrum edişini,annemin dayak yedikten sonra evden gidişlerine kadar anlatırdım o da beni teselli eder yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışırdı.
Neyse sosyal medyadan bulmaya çalışıyorum yok bulamıyorum bu isimde o kadar çok insan var ki
Sizce nasıl bulabilirim en azından bi çiçek bir hediye ile vefa borcumu ödemek isterim,ağladığım günlerin birinde Mrs çiçek öyle güzel günler göreceksin ki bugünleri unutacaksın her yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar senin de hayatında gökkuşağı çıkacak demiştiannem babam eskisi gibi değil ben evlendim okudum atandım onun gibi öğretmen oldum ama hiç aklımdan çıkmıyor keşke bulabilsem diye düşünüp düşünüp duruyorum
Belki de bir tanıyan çıkar (ailesi Almanyadaydı ya da akrabaları net değil bu bilgi bir de Eskişehir vardı,orda da ya okumuştu ya da doğmuştu)
Ya da nasıl bulabileceğimi söyleyen olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?