Öğretmenler biran önce aşılanmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anliyorum ama anlatamiyorum belli ki. Benim okul caginda cocugum yok ama olsaydi bile sadece ogretmenin asilandigi, tum ogrencilerin asilanmadigi yuzyuze egitime gondermezdim diyorum. Hayatinda kaybedecegi en fazla 2 sene olur, ölmemizden iyidir diye dusunuyorum

Tek maskeyle bile zor, nasıl ders anlatıyor öyle
Tık diye gitmese kadın bari...

Kesinlikle ben de o kafadayım öğretim kalmadı bari biraz sosyalleşsinler istiyorum iki hafta okulda yüz yüze eğitim yaptık hepsi mutsuz umutsuz himbil himbil çocuklar olmuş psikoloji falan kalmamış.Bu hafta pano yapacaktım çerçeve hazırlayıp eglenecektik ki gene kapandi okul

Ve buradaki tepkiler çok enteresan. 65 yaş üstü aşılandığında, 60 yaş üstü ve kronik hastalara öncelik verildiğinde böyle bir konu gündem olmadı. Gündem olmasının sebebi futbolculara öncelik verilmesi.. Eğitimin öncelikli olması gerektiğini savunuyor büyük bir kesim..
Buradaki hukukçu, memur ya da farklı meslek grubundan arkadaşlarda keşke tepkilerini öğretmenlere değilde mesela 'neden futbolculardan önce hukukçular değil' diyerek verselerdi

O zaman oncelikli sorununuz yuz yuze egitimin baslamamasi olmaliydi, asilanmamak degil. Ben sizin ilk mesajinizdan asilanmamis olmanizi sorun ettiginiz sonucunu cikarttim
Yüz yüze eğitim baslamasaydi bu seferde çocuklar geri kalıyor.sinavlar ne olacak.bu sene sınavlar iptal olsun.konulari çıkacaktı.
4 yıldır emek verip sınava hazırlananlar var.
Sınav olmak mecburi olunca eğitim almamak nasıl dengelenecekti.
Madem Şubat'ta başladılar aşılama yapılacak demeye asi yapılsaydı o zaman.
O kadar vaka artışı sadece hasta sonu yasaginda olmuyor okulların etkisi oldukça fazla.

Ağzınıza sağlık Pandemi boyunca evden çalışmayan , eskisi gibi görevinin başında hatta daha yoğun çalışmak zorunda kalan bir çok meslek grubu , ÖNCE AŞI OLALIM , SONRA ÇALIŞALIM demedi , diyemedi...

Sağlık çalışanları on ay boyunca aşısız çalıştı , insanlara sağlık hizmeti verirken, hastasından virüsü kapıp ölen binden fazla sağlık çalışanı oldu. Hatta istifa ve özelde çalışma hakları ellerinden alındı . Ama hiçbiri ben aşılanmadan çalışmam demediler

Yüzyüze eğitime geçilmedi mi? 2 aydır biz okulda ögrencilerle ne yapıyoruz acaba, birebir temas halinde, sınıflar ikiye bölündü, günlük 10 derse girdiğim gün oldu. Öğrenci sınava girecek soru sormak zorunda ve mesefe kalmıyor mecburen. Herkes uzaktan egıtım yapıyor da ben mı bılmıyorum arkadas. Nedir bu öğretmen düşmanlığı ya.

Zaten şuan istemeyen göndermiyor öyleyse okullar açılsın. Evet tabiki olum kötü ama kaybettikleriniz iki seneden çok daha fazlası oluyor ki her çocuk aynı imkana sahip değil kaybettiklerini geri kazanabilsin.

Evet ben de bunu anlamıyorum öğretmene mizmizlaniyorsunuz demek yerine sen de sesini çıkar o da çıkarsın başkası da çıkarsın.

Bana yapılmadı başkasına da yapılmasın anlayışı ülkemizin kaderi MALESEF
Öğretmenler aşılanmasın. Neden?
Tapu kadastro memurları aşılanmadı çünkü onların canı can değil mi?

Anlayış aynen bu.

Halbuki sağlık ve eğitim her şeyden önce gelmeliydi.
65 yaş üstü aşılandı ama şu an 30 yaşındakiler vefat ediyor.

Ogretmen dusmanligi niye olsun? Yuzyuze egitimin basladigini bilmiyordum sadece, okul caginda cocugum yok, en son okullar kapandi bilgisine sahibim. Ogretmen dusmanligi diyerek drama queen’lige ne kadar gerek vardi bu konuda sizce? Mevzu gercekten “benim icin bir sey ifade etmeyen okullarin acildigi” bilgisine sahip olmamam ve burdan sizin benim ogretmen dusmani oldugum sonucunu cikartmaniz mi cidden? Siyrilin artik su onyargilarinizdan, kimse size dusman falan degil

Yaa çok ilginç. Sistemde mi sorun var acaba. İlçe sağlığı mı arasanız. Çünkü çevrem de herkes bu şekilde aşılandı
Annemlerin ili mavi kategorideydi. Sonradan baya vaka artısı oldu. Sanırım bu yüzden gecikti. Bir çok sağlık çalışanın da olmadığını söylemişler o ilde.

Ben de okuyorum o forumları. Daha çok açıp kapatılmasından şikayetçiler. Bir şeye alıştıktan sonra değişmesi sekteye uğratıyor. Ya hep ya hiç olsun istiyorlar daha çok. Uzaktan eğitim yüz yüze eğitimden daha zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…