• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler yatıyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar işin içindesiniz bilemem ama müzik, resim, beden gibi dalları böyle küçümsemeniz
hiç doğru değil.
Bu dersler sanat dalıdır ve çocukların diğer derslerdeki başarısı ile çok ciddi bir ilişki içindedir.
Keşke her okulda bu branşların öğretmeni bulunsa da çocuklar yeteneklerini gerçek anlamda
geliştirme imkanı bulsa.

Bu süreçte okuldan uzak kalan çocuklara en çok hangi dersi özlediklerini sorun isterseniz :)
Bu branşlar en eğlenceli olanları bence. Keşke yeteneğim olsaydı bu alanlarda ruhumu rahatlatır
Evet yata yata alıyorsak herkes alsın diyoruz. Keyfimizden yatmıyoruz evde zaten. Bizim de elimizden bir şey gelmiyor. Devlet vermeli maaş alamayanların hakkını. Ben mi çıkarıp cebimden vereyim? Çoğumuz da uzaktan da olsa elimizden geleni yapıyoruz öğrencilerimiz için. Kimse de size saldırmıyor. Seri eksi aldığınız için gerildiniz sanırım.
Keşke öğretmen olsaydım tam benlikti 😂 valla yatıyonuz diyene nede güzel yapıyoruz sefam olsun deyi verin benim yerime 😂

Mesleğinizi hafife almadığıma ikna olmak istiyorsanız , öyle olsun ☺️
Ben öğretmen değilim ama ☺️Eğitim fakültesinde de değilim. Uzmanlık alanım apayrı ve çok alakasız. Ben bu tür savunmaları sağlıkçılar için de yaparım. Yeri geldi burada bir satış görevlisine yazılanlardan dolayı kavga edip banlandım. Herhangi bir meslek grubunun üstüne bu kadar gidilmesi saçma. Benim sorunum o. Bu bugün öğretmenler olur yarın mühendisler olur ertesi gün aşçılar...

Oyle dıyenlere keske sende ogretmen olsaydın de ve kıskanclıgın tadını cıkar kafana takma bence kıskanılmak bazen ıyıdır. Sankı kendı ceplerınden cıkıyor fesat ınsanlar. Oyle ınsanların yetıstırdıgı cocuklara uzuldum

Ben öğretmen değilim ama ☺Eğitim fakültesinde de değilim. Uzmanlık alanım apayrı ve çok alakasız. Ben bu tür savunmaları sağlıkçılar için de yaparım. Yeri geldi burada bir satış görevlisine yazılanlardan dolayı kavga edip banlandım. Herhangi bir meslek grubunun üstüne bu kadar gidilmesi saçma. Benim sorunum o. Bu bugün öğretmenler olur yarın mühendisler olur ertesi gün aşçılar...
Benim bir meslek grubuyla sorunum yok, biraz önce imam demiş bir arkadaş. Yazsam roman olur ama sustum. Bi de çıkıp sen de imam olsaydın derler diye 😬

Bu branşlar en eğlenceli olanları bence. Keşke yeteneğim olsaydı bu alanlarda ruhumu rahatlatır

Keşke öğretmen olsaydım tam benlikti 😂 valla yatıyonuz diyene nede güzel yapıyoruz sefam olsun deyi verin benim yerime 😂
Öyle demek gerekiyor gerçekten. İnsanları ciddiye alıp anlatıyorum sonra ben pişman oluyorum kime neyi anlatıyorum diye. 😊

Merhaba herkese,
Başlığım abest gelmiş olabilir ama bugünlerde sürekli bu lafı duyar oldum,aşırı gerilip üzülüyorum...
Öğretmenim ve bu hastalık sürecinde evdeyim..
Köyde öğretmenim ve branşım okul öncesi yani öğrencilerim öyle teknolojiden anlayacak yaşta değiller anlasalar da ilgili aileleri yok.(Hepsinin numarası bende, benim de onlar da var ama ne aradığımda açan ne de dönüş yapan oldu,1 2 tanesi hariç) Bunu dememin nedeni şu ki evde de olsak bi çabamız var (en azından benim gibilerinin-köy okulunda öğretmenlik yapan-vardır) ama ailenin ilgisinin olduğu yere kadar tüm çabamız.

Sorun şu akraba eş dost (adı dost) kimle görüşsem konu biz öğretmenlerin evde olmasına bu süreçte aldığımız onlara göre “haksız kazanca” (evde olmayı biz tercih etmedik keşke hastalık olmasa da okullarımızda öğrencilerimizle olsaydık) geliyor.İster istemez geriliyorum ve savunmaya geçiyorum.
Ben çok zor süreçlerden geçip öğretmen oldum (evlendikten sonra okudum atandım vs) şuanda da köyde öğretmenim,günlük 4 saat yol gidip geliyorum,üstüne üstlük ikiz bebeklerimi ilk andan itibaren bırakmak zorunda kaldım (3.yılım) birgün olsun bunları konuşmayan insanlar bugün evde olmamı ve aldığım maaşı konuşuyor.
Cevap veriyorum asla altta kalmıyorum bu defa da adım fenaya çıkıyor onlar şaka yapmış oluyor 🤷🏻‍♀️
Midem bulanıyor bu türlerden nasıl başederim bilmem ama dertleşmek istedim :KK43:
Şu kuş kadar beyniyle laf sokmaya çalışıp adını şaka koyan insanlardan tiksiniyorum.

Öğretmenlik puanları son 20 yıldır bahsi geçen muhendıslık,hukuk gibi bölümlerden kat be kat yüksek.Öğretmenlik özveri ister,insan yetiştirmek zordur.Tatil olacak ,çocuklar evde kalacak diye tir tir titreyen çoğu veli minnet duymalı o canla başla insan yetiştirmeye çalışan meslek gurubuna.
Uzaktan eğitimle eğitimin ne kadar tırt bi hal aldığını umarım öğretmene dil uzatanlar anlamıştır.Öğretmen olmazsa dr,mühendis bla bla hiç biri olmazdı .

yahu anlamadığınız kısım ne tam olarak ? burdaki öğretmenler en ufak bişide saldırıya geçiyor topluca yani çok ilginçsiniz gerçekten.
buna katiliyorum:) genel bile degil bazi ogretmenler boyle deseniz bile tepki verenler var anlamiyorum ogretmenlerin hepsi mukemmel hatasiz insanlar mi? cok ilginc cidden ya ogretmen arkadaslarimda var onlardan bu tavrida gormedim acikcasi

bu zihniyette olan binlercesi var alışkınız açığa vurabilirsiniz sıkıntı yok :halay:
biri devlete sırtımı yasladım der
biri sefamız olsun der
biri üstten bakmak insanlara lazım der
hey yavrum hey
lafa gelince öğretmenlerden çok duyar kasanlar yok
Sen mesleğinden memnun değildin. Buyur öğretmen ol madem. Mutsuzsan değişiklik yap, başka mesleklere saldırmakla mutlu olamazsın

Bu surecte bana kim oo rahatsiniz dediyse okudum didindim meslek sahibi oldum. Bu rahatliklari yasamayacaksam eger bu kadar ugrasmazdim diyorum. Ogretmen degilim ancak surecin ilk gununden beri evdeyim. Cok yogunum sadece pc basinda evde oldugum icin ayni sekilde konusuluyor insanlar takmayin kafaniza.

Valla ben bu pandemi döneminde kronık hastalar izinli olup bide dönüşümlü çalışma olunca haftanın 3 günü gidiyorum ama evde çalıştığım da cabası 6 kişilik iş yapıyorum keşke mühendis olacağıma öğretmen olsaydım hep dedim bu dönem iki katı tekrarladım. Kıskanıyorum valla... Neyse yine de çok şükür işimiz var. Ama başkasına imrenme insani bi duygu kötü bişey değil.

Polisler ve polis ailelerinin tuhaf bir öğretmen kini var. Bunca yıllık öğretmenim, artık bundan net bir şekilde emin oldum. Onların maaşından kesip bize veriyorlarmış gibi davranıyorlar. Atanamayan pek çok öğretmen polis oluyor, konunun bununla alakası olduğunu düşünüyorum.
Açıklama yapmaya çalışmayın bence, gerekli yerlerden hak aramak yerine öğretmeni sorgulamak işlerine geliyor.
Özgüvensiz kişiler kendinin eğitim olarak üstünde olanı kıskanıp kinleniyor galiba. Üst tarafta öğretmenin biri de diş hekimi görümcesinin az çalışıp çok kazanmasını çekemiyordu. Hani öğretmen olduğunu belirtmese kör cahil derdim çünkü diş hekiminin salgın döneminde çalışması toplum sağlığı açısından çok riskli bu yüzden sadece acil tedaviye izin veriliyor. Ama bu eleman da öğretmen düşünün yani😂😂😂 o yüzden bu kişileri kişisel olarak fesat diye değerlendirmek lazım

tanıdığım kaç tane öğretmen devlete sırtımızı yasladık tabiki bana bakacak zor günümde diyor.
bu zihniyetli olanlar ülkede o kadar fazla olduğu sürece devlette adaleti sağlamadığı sürece hiç bir şartta hak yerini bulmaz

Diğerlerinin maaşını yükseltmek, zor durumda destek olmak yerine öğretmenlerin maaşının 4te birini vermek... hmm haklısınız. Kahrolsun öğretmenler

İyide devlet şuan işten çıkarılanlara da para veriyor yoksula da para veriyor. Siz hiç takılmayın sonuçta bu bi süreç yani çoğu kişi evdeydi maaş aldı alamayana devlet destekledi. O zaman herkes haksız kazanç kazanıyor yani ne alaka. Benim eşimde marttan beri gitmiyor okula. Kimse böyle bişey söyleyemez ne münasebet. Boşverin sıkmayın canınızı miniklerinizle geçiremediğiniz vakitleri değerlendirin

Valla ben bu pandemi döneminde kronık hastalar izinli olup bide dönüşümlü çalışma olunca haftanın 3 günü gidiyorum ama evde çalıştığım da cabası 6 kişilik iş yapıyorum keşke mühendis olacağıma öğretmen olsaydım hep dedim bu dönem iki katı tekrarladım. Kıskanıyorum valla... Neyse yine de çok şükür işimiz var. Ama başkasına imrenme insani bi duygu kötü bişey değil.
Siz çok güzel anlatmışsınız,imrenmek başka hasetlenip sürekli laf sokmak başka bişey,işte eşimin ailesi ikinci türden tipler.Sürekli zenginsiniz derler zaten (eşim asgari ücretli işçi ben de 3 yıllık öğretmenim ne zengiliğimiz olacaksa) buaralar ise “hayat sana güzel,kebap işin var,yatarak maaş al deseler ben de alırdım” gibi çirkin laflar artık dayanamadım ben de cevabımı verdim ama buradaki arkadaşlar karşılaşıyor mu onlar ne yapıyor diye merak ettim 🤷🏻‍♀️

yahu anlamadığınız kısım ne tam olarak ? burdaki öğretmenler en ufak bişide saldırıya geçiyor topluca yani çok ilginçsiniz gerçekten.
neden umrunuzda yani bu kadar madem ? yaptığınız işin aldığınız maaşın hakkını verdiğini düşünüyorsunuz insanların ne dediğini neden umursarsınız.

açık ve net özetle şuan binlerce öğretmen yata yata para alıyor. bitti. nokta. lama cimi var mı ?
bunu söyleyen insanlara neden laf ediyorsunuz yani yalan mı söylüyoruz allah allah tuhafsınız ya
böyle saldırgan tutumla da çocuk yetiştirmiyorsunuzdur umarım.

Yalancısınız ve yalanın dik alasını söylüyorsunuz. Online ders, sınav, ödev derken 1 aydır gece 2den aşağı yatmıyorum ben. Herkesi bir tutamazsınız. Yatan avukatlar da var. Pandemi de çalışmak istemediği için istifa eden doktorlar da, mühendislerden de yatan var. Çünkü devlet bizi eve çekti. Napalım? Okula gidip duvarları mı yalayalım?

Rumuzunuzun anlamını da bir bilin. Çok çelişiyorsunuz zira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X