• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler yatıyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar madem öğretmenler bu kadar iyi öğrenciler neden bu kadar berbat ? En en en iyi öğrenciler öğretmen olmuş , ama eğitimin durumu ortada. Valla bir arkadaş üstten bakmadığımız için böyleyiz falan yazmış orada koptum 😬 kendini üstte görüyor benim bu zihniyet ile tartışacak bir kapasitem yok. Öğretmen olduğu için üstten bakacakmış.Sınıf hakimiyeti insana bir özgüven katıyor belli ki ama sosyal hayatta işler öyle değil.
Bakın eğitim ilk ailede başlar sonra okul ve bir öğrencinin öğrenmesinde sadece öğretmen beceremedi koskoca bir boş zira çevresel faktörler vs bir sürü neden vardır.

seri eksi almak niye beni gersin veya umrumda olsun ki
burası bi site kimse beni tanımaz ben kimseyi tanımam
ama görüyorum ki karşıt yorum yapan herkes seri eksileyen veya eleştirir cevap verenlere öğretmenler saldırıyor
öğretmenlerin nasıl gerildiği ortada
yani şuan ben çalışmadan para alsam ve bana yata yata para alıyosun deseler doğru söylüyosun derim
bu ayıp mu günah mı
devlet vermeseymiş veriyor napim parayı çöpe mi atim derim
ama bi duyar kasmalar falan ne gerek var yani sanki türkiye şartlarını bilmiyoruz sanki

Öğretmenler çalışıyor anlamadığınız bu

Öğretmen arkadaşlar kendilerine yüklenilmesine bir nebze alışıktır, şimdi başka bir meslek grubu seçip biraz da onlara yüklenelim. Çeşit olsun. Mesela şu dönemde avukatlar da yattıkları yerden maaş alıyorlar. :confused: Bir kısmı işlerini evden götürüyor ama adli tatil filan derken zaten o işler de iyice az. Çok fazla avukat arkadaşım var, oradan biliyorum. =)) Hatta bir arkadaşımın 2 çocuğu var, ikisi de kreşe gidiyordu. Kreşler kapalı ama kreş ücretini almaya devam ediyorlar. Şimdi bu arkadaşın maaşını kesseler ya da kıssalar filan değil mi? Ne de olsa hak ediyor köftehor. (ironi alarmınız bozuksa ötede oynayın anacım)

Öğretmen arkadaşlar kendilerine yüklenilmesine bir nebze alışıktır, şimdi başka bir meslek grubu seçip biraz da onlara yüklenelim. Çeşit olsun. Mesela şu dönemde avukatlar da yattıkları yerden maaş alıyorlar. :confused: Bir kısmı işlerini evden götürüyor ama adli tatil filan derken zaten o işler de iyice az. Çok fazla avukat arkadaşım var, oradan biliyorum. =)) Hatta bir arkadaşımın 2 çocuğu var, ikisi de kreşe gidiyordu. Kreşler kapalı ama kreş ücretini almaya devam ediyorlar. Şimdi bu arkadaşın maaşını kesseler ya da kıssalar filan değil mi? Ne de olsa hak ediyor köftehor. (ironi alarmınız bozuksa ötede oynayın anacım)

O zaman yeni konu başlatıyorum. İsmi: . Kahrolsun avukatlar :D

Öğretmenler birkaç sayfaya baktım amma yazışmışsınız. Parmaklarınız yorulmuştur değerli meslektaşlarım 😍 kimseye laf anlatmak zorunda değilsiniz. Buradaki hatunlar mı yönetiyor memleketi 😂 dışarda konuşanlar da sadece konuşurlar işte burada yazanlar gibi. Kanun usül kural ne diyorsa o...

Arkadaşlar madem öğretmenler bu kadar iyi öğrenciler neden bu kadar berbat ? En en en iyi öğrenciler öğretmen olmuş , ama eğitimin durumu ortada. Valla bir arkadaş üstten bakmadığımız için böyleyiz falan yazmış orada koptum 😬 kendini üstte görüyor benim bu zihniyet ile tartışacak bir kapasitem yok. Öğretmen olduğu için üstten bakacakmış.Sınıf hakimiyeti insana bir özgüven katıyor belli ki ama sosyal hayatta işler öyle değil.

Çok abuk sabuk yorum vardı konuda ama en gözlerimi pörtleten bu oldu.

Öğrenciler neden bu kadar berbat? :)
Eğitim ve öğretimde tek ve en önemli ayak öğretmen olmadığı için olabilir mi acaba?
Zira aklı başında her insan ailenin etkisinin daha büyük olduğunu bilir.

Çok abuk sabuk yorum vardı konuda ama en gözlerimi pörtleten bu oldu.

Öğrenciler neden bu kadar berbat? :)
Eğitim ve öğretimde tek ve en önemli ayak öğretmen olmadığı için olabilir mi acaba?
Zira aklı başında her insan ailenin etkisinin daha büyük olduğunu bilir.
Bunun da sizinle alakası yok , peki 😛

[/QUOTE]
14 yıllık öğretmen olduğum için böyle bir yorumda bulundum, kopabilirsiniz benim için önemli değil... Benim yaşadıklarımı yaşayıp tecrübelerime sahip olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız ve benimle tartışacak kapasiteye sahip olurdunuz.

Bakın eğitim ilk ailede başlar sonra okul ve bir öğrencinin öğrenmesinde sadece öğretmen beceremedi koskoca bir boş zira çevresel faktörler vs bir sürü neden vardır.
Siz bu ülkedeki öğretmenleri yeterli buluyor musunuz peki bir öğretmen olarak ?

14 yıllık öğretmen olduğum için böyle bir yorumda bulundum, kopabilirsiniz benim için önemli değil... Benim yaşadıklarımı yaşayıp tecrübelerime sahip olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız ve benimle tartışacak kapasiteye sahip olurdunuz.
[/QUOTE] isterseniz 114 yıllık öğretmen olun, o cümlenizin bende hiçbir mantıklı açıklaması yok. yukardan bakmak ne demek yahu , cidden ayıp geldi bana. Yaşıtız sanırım ben genç toy bir öğr kurdu sandım o cümleyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X