• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu namazı benden isteyen arkadaşlar için yayınladım allah yardımcınız olsun ....

Çok dua ettim, ıstanbula kavuştum ama bu sevdiğim adama kavuşmama yetmedi :( Bu namazı da kılacağım inş. Ne varsa dua da var. Tek merci Allah. Başka her şey boş. O isterse herşey olur. ınş. isteklerimizi hayrıyla birlikte versin.

bende iki yıldır güzel bi işim olsun diye dua ediyordum
allahıma binlerce şükür gönlüme göre bi iş verdi banaa.s
dua etmenin çok önemli olduğuna inanıyorum.:Saruboceq:
olmuyor diye vazgeçmemek lazımyerimseniben
allahım herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

kızlar dua ediyorum kabul olmadı demeyelim her zaman dua etmeliyiz ama biz sadece isteriz Rabbim onu bize verir er yada geç ama bu hayırda olabilir şerlide bu nedenle dua edelim bizim için hayırlı olanı isteyelim hayatımda hiç hacet namazı kılmadım sadece halis gönlümle dua ettim çok şükür RABBıM dualarımızı kabul etsin bu kapıyı hep umutla çalmalı asla vaz geçmeliyiz ...insan olmanın en güzel yanı dua edebilmek ...güzel dualarda buluşmak dileğiyle dualarınız kabul olsun

Evet dualarımın baziları kabul oldu. Bir kitapda okumushdum kabul olmayan dualar oteki dunyada sana sevap diye yaziliyormush. Her akşam dua ediyorum duam kabul lsun diye hayirlisi ile. Kabul olucaginada inaniyorum. İnşallah olur

benimkilerde oluyor bi kac taneside olsa ama zaman gerekli

çok şükür oldu.rabbim en büyüyk dileğimi de kabul etsin inşallah.aminnnnnnnnn

çok gönülden istediğim birçok sey oldu allah herkesin gönlüne göre versin

evet oldu.. çok istediğim ve aylarca dua ettiğim birşey, en ince ayrıntısına kadar tam da dua etttiğim gibi sonuçlandı..
çok şükür...

yaklaşık 5 yıldır çooooooooooooook istediğim 2 hayalimde gerçekleşmedi maalesef:1no2:

Allahıma şükürler olsun Bugüne kadar ne istediysem verdi..ama canı gönülden istedim, ağlayarak istedim esirgemedi Benden.. en çook istediğim Bölümü kazandım, Başımdaki Bütün Belalardan kurtuldum, hayalimdeki yari Buldum.. şimdi sadece sağlık ve huzur istiyorum

çok şükür benim de istediğim her şey fazla fazla oldu hala da oluyor:Saruboceq:
ama kuru kuru dua etmiyorum
emirlerine yerine getiriyorum aynı zamanda

içten ve kalpten istedikten sonra Yüce Rabbimin kuluna vermeyecegi şey yok.. ama hayırlısını istemekte her zaman yarar vardır..
yarar sandıklarımız zararımıza da olabilir..
çok şükür benimde dualarım kabul goruyorum.. sen gitmeyi bilirsen neden karşılık gelmesin ki karşıdan.

istediğim herşey gerçekleşio çok şükür ...ama yıllarca dua edip aşkımı verdi bana daha ne olsun ki:asigim:

sanırım allahın bana garezi var .24 saat hayalşni kurduğum dileğim var maddi bişey.ama gerçekleşmesi çooooook zor

valla ben inanırım ben ilk ortaokuldayken bi dizi vardı haziran gecesi ordaki yağmur şarkısı içimi ürpertirdi hep bi kızım olsun büyüdüğünde maviş gözlü olsun istedim adıda yağmur ama yılarca okadar emindim ki o günün geleceğinden evlendim hamile olduğumu öğrendiğimde içimde bi kızımın ve gözlerinin mavi olacağına o kadar çok inanıyordum ki şimdi kızım yağmur üç yaşında onu kucağıma aldığım gün dualarımın nasıl kabul olduğunu gördüm bir dua iki içtan gelen inanç olmalı inançç ççok önemli o olmadan ne kadar dua etsek boş bence tabiii

sanırım allahın bana garezi var .24 saat hayalşni kurduğum dileğim var maddi bişey.ama gerçekleşmesi çooooook zor

ALLAHın kullarına garezinin olması mümkün olmadığı gibi böyle bir ifade de çok yanlıştır
bu tip duygular aciz yaratılmış olan insanlar içindir
kula düşen dua etmektir
dualar da mutlaka kabul olur
ya kula istediği şey verilir
ya başka bir dileği verilir
ya da dileği ahirette verilmek üzere saklanır
önemli olan ALLAHtan bir şey isterken sizin Onun isteklerini ne kadar yapıp yapmadığınızdır bence

Son düzenleme:
ALLAHın kullarına garezinin olması mümkün olmadığı gibi böyle bir ifade de çok yanlıştır
bu tip duygular aciz yaratılmış olan insanlar içindir
kula düşen dua etmektir
dualar da mutlaka kabul olur
ya kula istediği şey verilir
ya başka bir dileği verilir
ya da dileği ahirette verilmek üzere saklanır
önemli olan ALLAHtan bir şey isterken sizin Onun isteklerini ne kadar yapıp yapmadığınızdır bence

ne biçim konuşuyosun sen . asıl aciz olan tanımadığı insanlara aciz deme hadszliğini gösteren sensin:mymeka:

kızlar şuan istediğim tek şey sevdiğim insanın bana gene eskisi gibi sıcak davranması.. eğer böle bi sorunu olan varsa birbirmize karşılklı dua edelm.duanın gücüne çok inanıorumm kesinlikle allah çok büyük ve hayrlıolanı verioo :Saruboceq:

Back
X