• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı şeyleri geç elde ettim ama hayırlsı bu dedim..şu anda işşizim evde oturmaktan kendime sarar oldum..umutsuzluk var birde ailem üstüme geliyor..haliyle etten kemiktenim isyan bayraklarım açılıyor...ama tövbe ediyorym ben acizim dayanamıyorum affet diyorum çok ağlıyorum kızlar..imtihanın gereği bu ne kadar ağlarsan o kadar sevineceksin oyüzden rabbimden güzel sevinçli günleri bekliyorum...geçtiğimiz sene kuraklıktan boğuluyordu..bende evimizin az yukraında yürüyüşe çıktığım bir yer var..orada yanlız kalıyorum aciziyetimden bahsediyorum ve içtenlikle yalvarıyorum...su benim için azizdir vee bir saatlik su kesintisinin bile benim içni ne lduğunu biliyorum..dua ettim yalvardım rabbmi bizi susuzlukla terbiye etme diye..bu sene izmir şakır şakır yağdı...hatta havalar sıcak ama geçen senelerdeki gibi dğeil rüzgarlar sert esiyor.acaba duam kabul olmuşmudur..rabbim affetsin şimdi çıkmazdayım ağzımdan bilerek bilmeyerek kötü şeyler çıkıyorsa tövbe estağfurullah..o kadar çok kendimle başbaşa kaldım ki kızlar...iç sesimi dinliyorum artık..ve bana şeytanın dürttüğü anlarda öyle güzel şeyler söylüyor ki...

canım Rabbim kabul etmeyceği duanın edilmesine izin vermez bnu asla unutma ve hep hatırla hiç bir şey ayağına gelmez en azından iyi olan hiç bir şey şükret , çaba harca ve kendini aklını başka bir şeylere yöneltmeyecek bir şeylere ver Allah'ım hepimizin yardımına koşar bu günler çok özel biliyorsun o yüzden içini ferah tut Rabbim içimizdeki kötülükleri silsin nerde yardıma ihtiyacı olan varsa versin inşallah

rabbim benimde istegimi verir inş hayırlısıyla :Saruboceq:

Allahıma çok şükür bugüne kadar ettiğim bütün dualarım kabul oldu hiç birini boş çevirmedi.Şimdide dua ediyorum Allllahım hayırlı ve sağlıklı bi evlat ver bana ve tüm isteyenlere diye inşallah bu duamda kabul olur:Saruboceq:

Bundan iki ay evvel o kadar çok dua ettimki, gece vakitlerinde kalkıp, sabah sıcak yatağımı bırakıp saatlerce dua ettim. çok istediğim bir şey vardı. vakitli birşeydi dileğim, temmuzun başında istediğim gibi olmadığını anladım, çok üzüldüm çok ağladım yine de dualarıma devam ettim ama gönlüm çok kırıktı. Niye Kabul Etmedin Rabbim diye isyan etmek isterken susturdum dilimi, yüreğimi. Muhakkak benim göremediğim hayırsız birşey vardı ki Rabbim bana merhamet etti, dileğimi vermedi diye düşünmeye zorladım kendimi. ve inanılmaz, şimdi bakıyorum da, gerçekten görememişim, istediğim vakitte dileğim olsa idi, herşey daha da karışabilirdi. Şimdi dileğimin gerçekleşmesi için yeniden bir fırsat doğdu, hem de nasıl rahat bir zamanda. Yine dualar ediyorum HAYIRLISI diyerek, yürekten inanıyorum, eğer olmazsa da, hayırlı değilmiş diyeceğim. Biliyorum ki, alemlerin Rabbi duaların mükafatını er geç verecektir, ama bu dünyada ama ahirette. Rabbime şükürler olsun, yolundan ayırmasın bizi.
Burada dualarını paylaşan kardeşlerimin de dualarını hayırlısı ile kabul buyurur inşallah Rabbim.

Rabbim açtığımız elleri geri çevirmesin.Ettiğim bütüm dualarım kabul oldu diyebilirim olmayanlarda hayırlısı değilmiş benım için dedim gitti hiç bir zaman isyan etmedim hep şükür dedim bunada şükür rabbim daha büyükleriyle sınamasın dedim hep içten gelerek dua ettim gözümden yaş akıtarak.En son oğlum olsun istiyordum rabbim gönlüme göre verdi oğlum oldu hamileliğimde doğumuma az kalmıştı çok kolay çok sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirdim hiç ağrı çekmedim bana rabbimin en büyük bir
lütfudur bu şimdi ise tek bir duam var sağlıktan sonra tabiki bir evimizin olması rabibm inşallah bu duamı da kabul eder açtığım ellerimi geri çevirmez amin..... dualarınızın gerçekleşmesi dileğiyle

Gecenlerde Beraat kandiliydi.. Cok dua ettim.. Allahim eger onunla birlikte olmam hayirli degil ise ayrilalim diye.. Hayirlisi olsun diye.. Cok cok dua ettim..
Dün gece ayrildik.. Cok Seviyorum.. Cok Sevdim...
Herseyin hayirlisi inshAllah.

Çok şükür ki Rabbim ettiğim her duayı kabul etti.Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı.Hiç te bırakmayacak biliyorum.İçtenlikle dua eden her kuluna da cevap vereceğine eminim ben.Sadece biz kullar sabırsısız..Eskiler ''Yer gök duayla durur.'' derler,ne kadar doğru bir laf...

yıllar önce bir şey için çok dua etmiştim ve kabul oldu bunun dışındada örnekler var ama o olay en önemlisiydi rabbimi yanımda hissettiğim bi olaydı yıllarca kimseye anlatmadım taki evlenene kadar evlendikten sonra birde eşime anlattım.

herkesin ettigi dular vardir. uzun süre yapilan dua israrla istemek... kimin basina gelmez ki..
ben de cok sey istedim ve zamani geldiginde hepsi kabul oldu cok sükür.
bir duam var simdi. bi bebek.
insallah oda kabul olacak, inaniyorum
1,5 yil dua ettim, esimle evlenebileyim diye. ailem izin versin diye.
ama ilk istedigimde iyiki olmamis diyorum simdi. 1,5 yilda neler gördük gecirdik ve her seferinde iyki simdi dügün yapmadik dedik. ama dügünümüzde tam zamaninda oldu.
sükürler olsun. Rabbim seni cok seviyorum

buraya daha önce yazmıştım,şimdi bi kere daha aynı şey oldu.olmadı kabul olmadı gene.olmuyor ve olmayacak.gönülden istemiyormuyum istiyorum ama olmuyor.demekki ben hiç hayırlı dualar edemiyorum yada iyi bi insan değilim.yada daha önce allahımı kızdıracak bişey yaptım oda böyle bi ömür dualarımı kabul etmemekle cezalandırıyo beni..

buraya daha önce yazmıştım,şimdi bi kere daha aynı şey oldu.olmadı kabul olmadı gene.olmuyor ve olmayacak.gönülden istemiyormuyum istiyorum ama olmuyor.demekki ben hiç hayırlı dualar edemiyorum yada iyi bi insan değilim.yada daha önce allahımı kızdıracak bişey yaptım oda böyle bi ömür dualarımı kabul etmemekle cezalandırıyo beni..

boyle düşünmeyiz lutfen..:1no2:yasakkelime
sonuçta her ibadetın yeri ayrıdır.
ve duada bir ibadettir.
sen dua et etki gorevını yerıne getır.
el eçıp iste.onunla bir dost gıbı konuş.
o bizi bizden daha iyi tanıyor arkadaşım..

Ben hep anne olmak istemiştim. Çok şükür rabbim dualarımı kabul etti. Üstelik güzel Allahım bana 1 değil 2 evlat nasip etti. ıkizlerim oldu. Şimdi 7 yaşındalar. Rabbim gönülden yapılan hiç bir duayı geri çevimez eğer kabul edilmemişse bilinki hakkınızda hayırlı olan odur.

her zamn dua edrdim ancan
son üç yılımın ilk iki yılını daha içten daha yoğun dua ederk geçirdim
duam mutlru olmaktı kenetlenmekti
ama anlamadım tam tersine hergeçen gün hayalii kurduğum şey daha da uzaklaştı
ve iki yılın sonunda ip koptu
sonra hiç dua etmedim
isyanlardaydım sanırım
en son kandilde
en azından günahlarımı affet dedim
arındır beni pislikten
en azından kızım sağlık sihat ver dedim
inş bu duam kabul olmuştur
galiba ben kötü bi insanım ondan dileklerim olmuyo....

sonra hiç dua etmedim
isyanlardaydım sanırım
en son kandilde
arındır beni pislikten

canım dua insanı 3 yerde bulurmuş ya dünyada _istediğin başına gelirmiş
ya daha hayrlı bir şey olurmuş ya da öteki dünyada sevap olarak sana yazılırmış
el açmaktan hiç bir zman alıkoyma kendini inatla diret insan istediğini kendine çeker böyle düşün bir şey olmuyorsas daha iyi bir şey olacağı içindir böyle isyan etmek sadece ruhunu köreltir lütfen umutlu ol inşallah Rabbim kalbini ferahlatır en kısa zmanda

canım dua insanı 3 yerde bulurmuş ya dünyada _istediğin başına gelirmiş
ya daha hayrlı bir şey olurmuş ya da öteki dünyada sevap olarak sana yazılırmış
el açmaktan hiç bir zman alıkoyma kendini inatla diret insan istediğini kendine çeker böyle düşün bir şey olmuyorsas daha iyi bir şey olacağı içindir böyle isyan etmek sadece ruhunu köreltir lütfen umutlu ol inşallah Rabbim kalbini ferahlatır en kısa zmanda

amin....

3 yıldır.Sağlık ve bebek için çokk dualar ettim Rabbime.Namazda ,dualardaa ama hayırlısı olsun kabul olmadııı istediklerimm.Ne yapalım hakkımda hayırlısı böyleymiş demekki.Bu sınavı geçememeişim demekki.Daha çok sabredip şükretmem gerekiyor demekki.Belkidee bunların mükafatını öbür alemde görürüm:Saruboceq:

sonra hiç dua etmedim
isyanlardaydım sanırım
en son kandilde
arındır beni pislikten

dualarım olmayınca bende böle düşünürüm..
derim kendime cok mu kötü bi insanım ben..
ama kendime gelince..
su söz gelir aklıma
vermek istemeseydi istemem duygusunu vermezdi..
alanda o verende..
istemek sana manevi güç kazandrcak canım
ve yürekten isteynce bu senin için hayırlısıysa elbet olacaktır
pes etme..

Back
X