- Konu Sahibi EU3
bazı şeyleri geç elde ettim ama hayırlsı bu dedim..şu anda işşizim evde oturmaktan kendime sarar oldum..umutsuzluk var birde ailem üstüme geliyor..haliyle etten kemiktenim isyan bayraklarım açılıyor...ama tövbe ediyorym ben acizim dayanamıyorum affet diyorum çok ağlıyorum kızlar..imtihanın gereği bu ne kadar ağlarsan o kadar sevineceksin oyüzden rabbimden güzel sevinçli günleri bekliyorum...geçtiğimiz sene kuraklıktan boğuluyordu..bende evimizin az yukraında yürüyüşe çıktığım bir yer var..orada yanlız kalıyorum aciziyetimden bahsediyorum ve içtenlikle yalvarıyorum...su benim için azizdir vee bir saatlik su kesintisinin bile benim içni ne lduğunu biliyorum..dua ettim yalvardım rabbmi bizi susuzlukla terbiye etme diye..bu sene izmir şakır şakır yağdı...hatta havalar sıcak ama geçen senelerdeki gibi dğeil rüzgarlar sert esiyor.acaba duam kabul olmuşmudur..rabbim affetsin şimdi çıkmazdayım ağzımdan bilerek bilmeyerek kötü şeyler çıkıyorsa tövbe estağfurullah..o kadar çok kendimle başbaşa kaldım ki kızlar...iç sesimi dinliyorum artık..ve bana şeytanın dürttüğü anlarda öyle güzel şeyler söylüyor ki...
canım Rabbim kabul etmeyceği duanın edilmesine izin vermez bnu asla unutma ve hep hatırla hiç bir şey ayağına gelmez en azından iyi olan hiç bir şey şükret , çaba harca ve kendini aklını başka bir şeylere yöneltmeyecek bir şeylere ver Allah'ım hepimizin yardımına koşar bu günler çok özel biliyorsun o yüzden içini ferah tut Rabbim içimizdeki kötülükleri silsin nerde yardıma ihtiyacı olan varsa versin inşallah