• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
“Gecenin yarısı ya da üçte birlik bölümü geçince, ALLAH'u Teâlâ dünya semasına istiva eder ve,;

“Yok mu Benden (bir şeyler) isteyen, Bende ona vereyim, Yok mu Bana dua eden, Ben de icabet edeyim, Yok mu Benden mağfiret isteyen, Ben de mağfiret edeyim.” diye buyurur. Bu durum sabah vaktinin doğmasına kadar da devam eder.”

Kızlar ramazan ayına az kaldı. Bari Ramazan ayında biz de sahurlarda Rabbimizi'in bu çağrısına duyarlılığımızı arttırıp, her sahurda uyumadan önce Rabbimze dua ve yalvarışlarımızı arttıralım inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok istedigim biri için imkansız biri için numaramı bulması imkansız biri için dua ettim Allahıma Allahım nolur dedim o arasın ...
ve 2 gün sonraaaa imkansız olan kişi numaramı aramış taramış bulmuş ve beni aradı..
inanın imkanzısdı...

“Gecenin yarısı ya da üçte birlik bölümü geçince, ALLAH'u Teâlâ dünya semasına istiva eder ve,;

“Yok mu Benden (bir şeyler) isteyen, Bende ona vereyim, Yok mu Bana dua eden, Ben de icabet edeyim, Yok mu Benden mağfiret isteyen, Ben de mağfiret edeyim.” diye buyurur. Bu durum sabah vaktinin doğmasına kadar da devam eder.”

Kızlar ramazan ayına az kaldı. Bari Ramazan ayında biz de sahurlarda Rabbimizi'in bu çağrısına duyarlılığımızı arttırıp, her sahurda uyumadan önce Rabbimze dua ve yalvarışlarımızı arttıralım inş.

evet Allah razı olsun..

Allah hiç bir duayı geri çevirmiyor.. yalnız şu var doktor nasılki hastasına kendi uygun gördüğü ilacı verir hasta "ben şu ilacı istiyorum" dese de ona iyi geleni doktor daha iyi bilir, onun gibi.. Allah her istediğimizi o anda yada aynıyla verir diye bir kaide yok. herşeyin zamanı var. Allah hayırlısını versin herşeyden önce inş...

Olmaz mı Rabbime binlerce kez şükürler olsun sabah akşam şükretmiştim kabul olunca :Saruboceq:

allahıma binlerce şükürler olsunkii bu zamana kadar ne istediysem oldu, ha belki biraz zaman aldı, çok güç oldu ama oldu sonunda. bazen şükretmeyi unutuyorum isyan ediyorum. ama allah affetsin beni. bu zamana kadar büyük küçük ne istediysem hep kucağıma düştü. allaha dua etmekten vazgeçmemek gerekir. istediğin şeyin olmaması demek değilki allah seni geri çevirdi. o işte bir hayır yok diyorum çokta üzülmüyorum o zaman.

dua cok onemli birsey, insani ayakta tutuyor cunku umittir dua ve umittir insani ayakta tutan
ben de 3.5 yildan beri dua ediyorum istedigim sey icin ama olmadi henuz. 3.5 yil uzun bir zaman ayni seyi istemek icin, bazen dualarimin ulasmadigini bile dusunuyorum ya da kabul edilmedigini bazen de israrlarima devam ediyorum...Son gunlerde iyice biraktim, yoruldum

benim dualarım da yaklaşık 5,5 aydır tek bir isteğe yönelik. ne para ne iş sadece sevdiğim kişiyi geri istiyorum.ama tam tersi benden uzaklaşıyor gitgide :((

Bazen Dualarım gerçekten kabul oluyor ama dediğim gibi sadece bazen Bazen hiç olmuyor Mesela;

Maaşıma zam için dua ettim kabul oldu
Hayatıma düzenli seviyeli Ve ciddi bi ilişki için 2 yıldır dua ediyorum Halen Olmadı
Borçlarımı Ödemek için dua ederim Halen Olmadı
Güç Kuvvet için dua ederim
Ailemdeki yakınlarımın hastalığı için dua ederim Halen olmadı
Birilerine yardım etmek için maddiyatımın düzene girmesi için dua ederim Halen Olmadı
Sabır Dilerim Halen Olmadı
Eski Erkek Arkadaşımı İsterim 1 yıldr Halen Olmadı-Olmayacakta.

Çok uzun oldu yaw.

her zamn dua edrdim ancan
son üç yılımın ilk iki yılını daha içten daha yoğun dua ederk geçirdim
duam mutlru olmaktı kenetlenmekti
ama anlamadım tam tersine hergeçen gün hayalii kurduğum şey daha da uzaklaştı
ve iki yılın sonunda ip koptu
sonra hiç dua etmedim
isyanlardaydım sanırım
en son kandilde
en azından günahlarımı affet dedim
arındır beni pislikten
en azından kızım sağlık sihat ver dedim
inş bu duam kabul olmuştur
galiba ben kötü bi insanım ondan dileklerim olmuyo....

canım duaların kabul olmasıyla iyi insan olmanın alakası yok..

rabbim teminat altına almış siz isteyin ben vereyim demiş..

düşün bi doktora gidince bana bu ilacı ver diyince ve o başka ilaç verince tutturuyomuz bana istediğimi vereceksin illede diye ..o daha iyi bilir diyoruz..

bizim için hayırlı olnaıda rabbimiz biliyo ve ona göre mamele ediyo:)

tüm dualarımız kabul olur ama belkide istediğimizden daha hayırlı şekillerde:)

dualarım olmayınca bende böle düşünürüm..
derim kendime cok mu kötü bi insanım ben..
ama kendime gelince..
su söz gelir aklıma
vermek istemeseydi istemem duygusunu vermezdi..
alanda o verende..
istemek sana manevi güç kazandrcak canım
ve yürekten isteynce bu senin için hayırlısıysa elbet olacaktır
pes etme..

çok güzel söylemişsin canım:)dua etmekte başlı başına bir ibadet zaten:)

16 senedir rabbimden hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklısıhhatli bir bebek için dua ediyorum.şu ana kadar duam kabul olmadı.olurmu olmazmı onuda bilmiyorum ama ben bıkmadan usanmadan yinede duamı ediyorum ve hiç ümidimi kesmiyorum

rabbim dualarını hayırlıysa kabul etsin inşallah

birşeyi çok isteyince allah hayırlısıyla versin derim.... mutlaka kabul olacağına inanarak dua edince bilinki dua yerine ulaşır eğer yada geç kabul olur arkadaşlar.... saygılar..

evet bende dua etmıstım gece gunduz esımle evlenebılmek ıcın.. :gitme: tabııkı en basta hayırlısıysa olsun Rabbım demıstım.. :Saruboceq: cok sukur Rabbım en son onuda nasıp eettı bana.. :Saruboceq: cok sukur Rabbım su ana kadar ne ıstedıysem ne dıledıysem verdı.. yalnızca ıstemesını bılmek gerek sanırım.. :çok üzgünüm: Mevlamın hazınesı genıs .. a.s dıledıgını dıledıgıne veren dıledıgınden alan Rabbıme tum ıctenlık ve samımıyetle tam kalben yapılan hıc bı duayı gerı cevırmez.. yerimseniben yeterkı yuzumuzu ona donelım.. Rabbım herkesın gonlunden gecen hayırlı muratlarını versın ınsallah.. :Saruboceq:

duam kabul olmadı hiç..
içim rahatlasın istedikçe daha çok huzursuz oldum..
ben gunahkarım.bu yuzden allahtan bir şey istemek için hiç yüzüm yok..

rabbimin ona açılan elleri geri çevrimediğine tüm kalbimle inanıyorum.her şeyden önce,ona el açıp ondan dilemenin,ona şükretmenin mutluluğunu yaşattığı için ne kadar şükretsem azdır.rabbim herkese dar gününde ona sığınabilmeyi,muradına erince şükredebilmeyi nasip etsin...şu ana dek ne istediysem çok şükür er yada geç kabul etti.bazen hayırlısını dilemeyi unuttum,rabbim yine verdi onun hakkımda hayırsız olduğunu gösterdi ve o dilediğimden kendi rızamla soğumamı nasip etti.
gerçekten inanarak isteyin arkadaşlar,rabbimin merhameti ve rahmeti sonsuz.düşünün onun merhametinin küçüçük bir zerresi bizdeyken kapımıza gelip bizden yardım isteyene elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız,onu el boş göndermeye utanırız.unutmayalım ki rabbimiz için hiç bir şey zor değil,O'nun gücü her şeye yeterken,açılan ellerimizi geri çevirmez...önemli olan gönülden ve hayırlısını istemek...
yüce rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

çok istediğim şey sadece kötü günlerin birmesi ve eşimle evlenebilmekti :))))) bir namaz vardı çok istenilen şey için kılınan va allahından ne istiyorsan 40 gün içinde olacağını yazan bir namaz size yemin ederim imkansızdı bizim bir araya gelmemiz babam imkansızlaştırmıştı çünkü ama daha 40 gün olmadan barıştık yıldırım nikahıyla evlendin tabi hepsi 40 gün içinde olmadı ama barıştık ve ayrılmadık birde oğlumuz var......

evet olmustu
sımdı baska bısey ıcın dua edıyorum arkadaslar ınsallah olurrr

Kimin allah katında yerine getirilmesini istediği bir haceti varsa , başının beladan kurtulmasını istiyorsa ihastalığının iyi olmaısnı istiyorsa,her şey için
Kalkın abdest al sonra hiç kemsenin görmeyeceği bir yerde 4 rekat namaz kıl ancak 2. rekatta selam verme 4 rekatın sonunda selam verilecek...
1.rekatta bir fatiha 20 ihlas
2.rekatta bir fatiha 20 ihlas
3 .rekatta bir fatiha 30 ihlas
4.rekatta bir fatiha 40 ihlas

toplam 110 tane etti
namaz bitince hiç konuşmadan, dünya kelamı sarf etmeden 50 defa,
ihlas süresini okuyarak resulullah efendimize salatu selam getir ve 50 defada istiğfarda bulun.
ESTAĞFURULLAH EL AZıM ,desin
50 defa LA HAVLE VE LA KUVVETE VE LA KUDRETE VE LA HEYBETE ıLLA BıLLAHıL ALıYıL AZıM DESıN.
YARABBı ANCAK HERŞEYE SENıN KUVVETıN VE KUDRETıN YETER.desin.
Ve sonra allahu teaşladan ne haceti varsa istesin . 40 güne varmadan muhakkak istediği tecelli bulur...

ben bu namazı nakşibendi sohbetlerine giderken onlara ait bir kitapta okumuştum şimdi darda kalsam yada birisini çaresiz görsem bu namazı tavsiye ediyorum umarım biz insanlar istemeyi biliriz....

Son düzenleme:
Back
X