ok sinirliyim, paylamam lazm..

ne kadar ayıp ve seviyesizce bir mesaj bu.onun yerine şekerlerim,tatlı kızlar yazsaydı bir abi olarak.kızmakta haklısınız.bu mesaj neyin cevabı onuda merak ettim?

bunu bende çok ama çok merak ettim ve mutlaka anlattırıcam nerden çıkmış bu muabbet bi açalım konuyu gerekirse o kıza da söliceklerim war o tawrını koymazsa ben kıza 2 laf edicemm

bu sorular benimde kafamda çınlayıp duruyo şuan bi şekilde görüşüp dökmem lasım içimi sölemem lasım şuan bide ben tavır yapıorum gönlümü almak yerine o da tavır yapıyo konuştuğumuzda yapıcak biliyorum huyunu ama asla o kelimeyi kullancağını düşünmezdim nası böle bişi dedi aklım ermio hiiiç hemde hiiiiçç

msnde de war sanırım ekliler ama böle bi ihtimali düşünmedim diorum ya ne gibi bi konuşma geçti akıl erdiremiyorum ama sinirde olsam onu anlattırıcam neymiş bakalım bu laubaliliğin kaynağıı

bunu bende çok ama çok merak ettim ve mutlaka anlattırıcam nerden çıkmış bu muabbet bi açalım konuyu gerekirse o kıza da söliceklerim war o tawrını koymazsa ben kıza 2 laf edicemm
kızlarda az değil galiba kaydirigubbakcemile2
sor hesabını o kızlardanda Çok üzgünüm çoook

ne olursa olsun yaptıgı cok çirkin bir davranıs
bana yaptıgı ukalalık dahada itici geldi bana bunu yapılsaydı hemen telafisini beklerdim ukalalık yerine

şuan tavrımı sürdürüyorm aradı gayet soğuk konuştum ama gönlümü alıp açıklama yapmak yerine o da aynı şekilde dawranıo ne yapmamı beklio yaa nası normal karşılanır bu kelime ben bebiş lafına bile uyus olurum benden başkasına kullanmasına ki böle kötü bi kelimeyi kullanmş bide tavır yapıo allahım sen yardım et kafayı yicem:gitme:

bence kıza 2 laf edeceğine çocuğa 5 laf et, daha yerinde olur.. klava:

kızlarda az değil galiba kaydirigubbakcemile2
sor hesabını o kızlardanda Çok üzgünüm çoook

ya benimkinde suç büyük yabana atmıyorum ama gerçekten kızlarında tavrı fena diorum ya eniştesine böle laubali oluo ve ben hiç hoşlanmıodum ki başıma geldi nası bi sınamadır bu ya çok güveniyorum nişanlıma ama böle düşüncesizlik nasıl yapar :a015:

bence kıza 2 laf edeceğine çocuğa 5 laf et, daha yerinde olur.. klava:

elbet ona söliceğim çok şey war tawrını koymalı mutlaka ama içim rahat etmiceğim için kızada söliceğim bi kaç şey olucak benimde kardeşim war çünkü bi abla olarak uyarmalıyım bi daha böle şeye şah,t olmak istemem kahrolurum

canim nisanlin bu mesaji o kardesim dedigi kizlara yolladigindan eminmisin, belkide baskasina yolladi, yanlislikla sana gelincede mesaj sen kizmiyasin diye onlara yolladigini söyledi
kizlara bagirmadan sakince bi sor dün gece mesajlasmislarmi
hem mesaj kizlara gitmedigine göre onlarin haberleri bile yok böyle bi mesajdan, birden parlarsan suclu durumuna düsersin, sakin ol

ya gerçekten13 yaş civarı kızlar artık böyle çok yakınımdan biliyorum bide gelip bana anlatıyor inanamazsınız hiç bir masumlukları yok saf kanıyor falan diye de düşünmeyin her şeyin farkındalar bana bişey olmaz edasındalar ve diğer arkadşları gibi 25 yaşlarında insanlarla çıkıyorlar kaldıki onların da hiç bir şikayetleri yok....artık sokakğı yeni trendi olmuş durum da hiç altan alayım demeyin temeli yıkmayın....:1no2:

klava: Çok sinir oldum ha.ne yapıyolarmış ki takılın demiş.fisfisfis
Bu laf nerden açılmış
Yani konu neymişte böyle bi mesaj atıyor. :umursamaz:
Valla kardeş gibi gördüğü insana nasıl böyle konuşuyo ki :mymeka:

benimde bunun gibi bi ton soru beynimi kemirdi bütün gün oruçlu kafayla işimi yapmaya çalışıp bide bunlara dellendim ağladım durdum hep ki ben o kadar dikkatli dawranırım bunu çok ii bilir onu kırmamak için hep düşünerek konuşurum ama o böle bişi neden gerek duydu sorucam ben onlara takıldım öle şakasın dedi bide bende böle bi şaka hiç hoş diil böle şakalardan hoşlanmadımı biliosun dedim o kelimeyi kullanmasa dahi onlarla böle bi makara yapması saçmalık benim için ama tawrım kesin yumuşamıcam o da tawır yapsın bakalım yanlış yaptığını kabullenmek zorunda çünkü haklıyım laflarımın arkasındayım

:teselli:
Peki kaç yasında sevgilin.:sm_confused:
Güçlü ol canım yıpratma kendini :teselli:

bu tavır sizi rahatsız ediyorsa nişanlınız da buna saygı duymak durumunda, tepki koymanız çok iyi olmuş, aklı başına gelsin birazcık.

:teselli:
Peki kaç yasında sevgilin.:sm_confused:
Güçlü ol canım yıpratma kendini :teselli:

26 yaşında canım çok kırılgan bi yapıya sahibim ztn bunu o da çok ii biliyo beni üzcek bişi yapmamaya dikkat eder aslında bi yüz yüze gelelim konuşalım bakalım bi yrn bi oturup konuşmalıyız anlatacakları wardır elbet benim söliceklerim war çünkü kötü düşünmek istemiyorum çünkü ilişkimiz çok sağlam böle şeyler yaşamamız çok şaşırtıo beniÇok üzgünüm çoook

bu tavır sizi rahatsız ediyorsa nişanlınız da buna saygı duymak durumunda, tepki koymanız çok iyi olmuş, aklı başına gelsin birazcık.

tepkimi koydum görüşene kdr da sürdürücem arayınca açmamak gibi şeylerle diilde tavırlı konuşarak anlatmaya çalışıyorum görüşünce ne olcak bekliyip görücem bakalım:uhm:

ondan eminim kesin normalde böle bi düşüncesizlik yapcak biri diil işte daha öncede böle şakalaşmalar oluyodu çünkü hep birliktete görüştüğümüz oluo ama bu kadarına susamam kıza bağırıp çağırmam ztn çünkü piskolojik sorunları old biliorum sadece güselce bişileri dile getirebilirim ama biz aramızda konuşmadan diil elbet bi konuşup öğrenelim de olayı

an açıkçası ben kardeşinden başka kızı kardeşi görsün istemem bu mesajı benimki atmış olsa burnundan getirmiştim kime attın niye attın ne maksatla attın onlar kim ne bu samimiyet sexy bebişlermiş ver numaralarınıda nereleri sexymiş görünşünce bakıyım endamlarını boyunu posunu ölçüm heyt dellendirdi senin herif beni neymiş sexy bebişlermiş ukala dümbeleği ne olacak birde hiç bişi olmamış gibi üstemi çokacak benim sevgilime kendinden 5 yaş büyük abla dediği insan aşkım bitanemli konuşxuyodu kıza tavrımı koydum sevgilimede kıza birdaha konuşmayacaksın yaşın kaç olursa olsun beni tınlamaz sevgilimede eğer birdaha konuşurda ras gelirsem ona bişi olmaz zararlı sen çıkarsın yerinde olsam uyarrım yok ben karışmam dersen boyunun ölçüsünü alıyım geç karşımada haddini bil yoksa bildirrim bu olay çıkmadan öncede bir erkek normal arkadaşım bana tatlım diye konuşuyordu kıyameti kopardı bir erkek sana nasıl tatlım der sevgilinden başka allah işte kendiniki kat kat çıktı aşkım canım bitanem kız böyle konuşuyordu el attım olaya benimkini unuttu kendi derdine düştü aradada 3 gün geçtiydi benim olaydan daha konuşuyo trip yapıyo ben bunu duydum tribin alasını yaptım

kızın ağzından laf almaya çalış.geçen mesajlaşmışsınız anlattı bana nişanlım de.takıldınız mı oraya? de.oda nereye derse,sen bilmiyormusun nereye? de.öğren istersen.

benim kız kardeşim war ben ona bile sölerim hep abindir akıl danışırsın sohbetini edersin ama saygısızca bi konuşmanı duymak istemem die abisi olmadığı için sevioda sahipte çıkıo ama öle laçka şekilde asla izin vermem benim ne derece dikkatli biri old bilio öle rahat geniş bi insan diilim kıskancım takarım üzülürüm bunları bana yaşatmaya hakkı yok umarım telafi edicektir yoksa hiç ummadımız yerlere gitmek düşüncesi bile içimi acıtıooo:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…