Allah aşkına.Sanırımlarla iş mi olur.Git bir doktora.Ne isen o söylesin.
Benim de obez bir arkadaşım var,sürekli kendine teşhis koyuyor.
İnsülin direnci varmış,tiroidi varmış,kan şekeri bilmemnesi varmış,şimdi de zayıflamaya engel olan kurtlardan varmış içinde.Günde 9 kere de tuvalete çıkar.
Hiçbirini doktora sormuş değil,anca bahane.
Gideceğin doktor jinekolog değil,psikolog,Doktora gitmeye de korkuyorum.Gidip ilişkiye girmedik ama hamile miyim diye korktuğumu söylesem ne der ? Ve daha yaşım da küçük 20 yaşındayım. İnanın elimden bir şey gelmiyor
Sen kadın doğumcuya git. Kan testi falan yapsınlar. Söyleme bir şey.
Çok iyiymiş yaaaGideceğin doktor jinekolog değil,psikolog,
Jinekolog ağzına kürekle vurur ama psikolog dinler ve ilgilenir
Önce sakin ol...8-9 gün varmış adetine...adetin gelince bu takıntı geçer ama müsait bir vaktinde eğer başka başka takıntıların oluşursa hasteneye psikoloji bölümüne git.seni çok iyi anliyorum.1 buçuk yıldır okb ile uğraşiyorum.simdi daja iyiyim.okb azaldi.insan kendini beynini kontrol edemiyor.yaşamayan bilemez.bu hastalıkla 10 yıl uğraşan,atlatamayan var.beynin kimyasallarının bozulması sonucu olusuyor.hatta bir doktorun internette okb üzerine konuşmasını izlemiştim.ileri derecede okbli hastaları var.adam okb olmaktansa kolumu vermeye raziyim demisti.o kadar zor insanı tüketen birşey ilerlediği zaman...dedigim gibi hamilelik dışında başka takıntıların oluşmaya başlarsa psikologa vakit kaybetmeden git.şuan ki durumuna gelirsek hamile olmadığını sende biliyosun ama beynini inandiramiyosun...inanman için ne olması lazim...adetin gelse beynin inanır mı hamile olmadigina
Nasıl kalınır meselaIliskiye girmeden de hamile kalınır ama adet olmuşsunuz. Yine de prezervatif kullanın bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?