bu kadar korkuyosan neden ilşki yaşıyosun evlenmeden aslında seni baya korktmak gerekirdi ama neyse bişe olmaz korkma piskolojik oluyo senin ki adetim stres yaptığındanda geç gelebilir bu ay bidaha yapmazsın bu kadar korku yeter sana evlen korkmadan yaparsınAdetim gelse bile üstüne görme mi acaba diye kafayı takacağım. İmkansız olduğunu biliyorum ama ya spermler suyla elimden vs akıp oraya gitmişse diye kafayı yiyorum. Önceden de vardı takıntılarım mesela kendimi kuduz ve tetanoz olduğuma inandırmıştım. Kaç doktora gittik hala inanamamıştım. Sonra belirtilerin oluşma süreci geçince ve ben yaşamaya devam ettiğim için anca öyle emin oldum olmadığıma. Ama şimi okıyprum düzenli adet gördüpü için hamile oldupunu doğumda anlayan insanlar var.benim bu takıntım için 9 ay beklememem mi gerekiyor yani?
bu kadar korkuyosan neden ilşki yaşıyosun evlenmeden aslında seni baya korktmak gerekirdi ama neyse bişe olmaz korkma piskolojik oluyo senin ki adetim stres yaptığındanda geç gelebilir bu ay bidaha yapmazsın bu kadar korku yeter sana evlen korkmadan yaparsın
sizin doğrunuz kendinize yoruma açık bi sayfa benim yorumumda bu kusura bakmayın okumazsınız olur biter . korkuyla yaşamaktansa yapmamasın o işi daha kolay bu anlamda dedim ben neyse görüşünüz saygı duyuyorum .Konu sahibi okb hastası, evlenmeden ilişkiyle ne alakası var yapmayın lütfen ya. Tedavi olmazsa evlenince de korkmadan yapmaz emin olun. Ne zaman ki bu psikolojik rahatsızlığını minimuma indirir o zaman korkmadan yapar.
Bu konuda bile ahlakla ilgili dersler veriliyor gerçekten anlayamıyorum.. Onu korkutup ona ders vermek gerekiyor öyle mi? Kimiz ki biz bu hakkı görüyoruz kendimizde? Lütfen kimse 'tanrıcılık' oynamasın. İlk taşı da günahsız olan atsın.
Konu sahibi okb zor bir hastalıktır ama sabırla, düzenli tedavi ve terapilerle çok güzel sonuçlar elde edenler var. Bir an önce başlayın tedavinize.
sizin doğrunuz kendinize yoruma açık bi sayfa benim yorumumda bu kusura bakmayın okumazsınız olur biter . korkuyla yaşamaktansa yapmamasın o işi daha kolay bu anlamda dedim ben neyse görüşünüz saygı duyuyorum .
dediğim gibi sizin hayata bakış acınız öyledir ,benim ki böyle saygı duyuyurum iyi günler sizede.Ben o kadar acımasız yorumlara saygı duyamıyorum maalesef. Biraz şefkat, biraz anlayış hepimizin gün gelip ihtiyaç duyabileceği şeylerdir. Bu ekranların arkasında etten kemikten insanlar var bunu hiç unutmayın lütfen. İyi günler.
hemen tedavi ol hemde bir sn durmadan hastasın ruhun hastalanmısAdetim gelse bile üstüne görme mi acaba diye kafayı takacağım. İmkansız olduğunu biliyorum ama ya spermler suyla elimden vs akıp oraya gitmişse diye kafayı yiyorum. Önceden de vardı takıntılarım mesela kendimi kuduz ve tetanoz olduğuma inandırmıştım. Kaç doktora gittik hala inanamamıştım. Sonra belirtilerin oluşma süreci geçince ve ben yaşamaya devam ettiğim için anca öyle emin oldum olmadığıma. Ama şimi okıyprum düzenli adet gördüpü için hamile oldupunu doğumda anlayan insanlar var.benim bu takıntım için 9 ay beklememem mi gerekiyor yani?
sizin doğrunuz kendinize yoruma açık bi sayfa benim yorumumda bu kusura bakmayın okumazsınız olur biter . korkuyla yaşamaktansa yapmamasın o işi daha kolay bu anlamda dedim ben neyse görüşünüz saygı duyuyorum .
kusura bakmayın yorum yok iyi günler..Bir okb hastasi eger takinti yapacagi hicbirseyi yapmazsa inan hayatta yapacagi birsey kalmaz. Okb den muzdarip biri olarak size takinti yaptigim seyleri soylesem kafayi yersiniz. Okb yi anlamamanizi anlayisla karsilayabilirim. Ama anlayissizlikla kesin hukumler vermenizi anlayamiyorum.
Ne gıbı mesela ? Benm herhangı bı rahatsızlıgım yok ama kapıları kapattımmı 2 kez kontrol ederm. Cay ıceceksem bardagı 3 kez sudan gecırırım bunu nasıl asabılırımBir okb hastasi eger takinti yapacagi hicbirseyi yapmazsa inan hayatta yapacagi birsey kalmaz. Okb den muzdarip biri olarak size takinti yaptigim seyleri soylesem kafayi yersiniz. Okb yi anlamamanizi anlayisla karsilayabilirim. Ama anlayissizlikla kesin hukumler vermenizi anlayamiyorum.
Ne gıbı mesela ? Benm herhangı bı rahatsızlıgım yok ama kapıları kapattımmı 2 kez kontrol ederm. Cay ıceceksem bardagı 3 kez sudan gecırırım bunu nasıl asabılırım
[/QUOTE]Sizde de ufak ufak baslamis ama onemli degil bence su asamada. Herkesin okb rahatsizliklari kendine ozgudur. Çünkü herkesin beyni farkli isler, herseyi farkli yorumlar. En ufak soylenen okunan sey onda da takinti haline gelir. Ornegin siz okb rahatsizliginizi bana soyleseniz bunu ben de kafama takip rahatsizlik haline getirebilirim. Malesef bunu yenmenin yolu tedavi. Ilac ve psikolojik tedavi. Ama zor bi surec oldugu icin yanasmak istemiyorum ben de
Nasıl oluyomuş oIliskiye girmeden de hamile kalınır ama adet olmuşsunuz. Yine de prezervatif kullanın bundan sonra.
Tatlım bende duydum olduğunu burada anlatılmaz şimdi amaNasıl oluyomuş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?