OKB yardım!

bu kadar takıntın varsa sevgilinle öpüşme bile bence.ama ilk önceliğin uzmandan bir yardım almak olsun böyle hayat geçmez

Bu arada suyla elimden akıp bulaştıysa demişsin ya.bi defa sperm suya değdiği zaman yapısı bozulur.yumurtayi dölleyemez.yani en azından bu ihtimali aklından çıkar.

Iliskiye girmeden de hamile kalınır ama adet olmuşsunuz. Yine de prezervatif kullanın bundan sonra.
Bismillahhhh daha neler duyacagim acaba
iliskiye girmeden nasıl hamile kaliniyor ya tüp bebek aşılama vs mi kastediyorsunuz ki zaten bunları kastediyor olsanız bile konu ile çok ilgisiz

için rahat edecekse gebelik testini tekrarla.
ayrıca diyelim gebesin yada 2 ay sonra kotrunmasız ilişli yaşadın ve hamile kaldın .aile ne diyeceksin ben bu cocukla ilişkiye girdim ve hamileyim.
omzuna alabilecegin işlerin altına gir. alamayacaksan önünüğ arkasını düşünüp ondsan soınra hareket et.

Keşke okbli arkadaşlarımız kk konu açmasa. Bunu yürekten dileyerek yazıyorum.
O kadar anlayıştan uzak cevaplar var ki.
Okbli kişilerin düşünceleri asla küçümsenip dalga geçilmemeli.
Ama bizim milletimizde nerede bu düşünce!

Konu sahibi arkadaşım, düşüncelerin gerçek olamayacak kadar imkansız ilk önce bunu düşün ve rahatla. Biran önce de doktorunla irtibata geç. Eğer hiç gitmediysen lütfen bir psikiyatriye git.

Okb hastalığını iyi bilirim oyüzden sana yardımcı olmak istedim beynin sana oyun oynuyor hamile falan değilsin bende bir ara şizofren olduğumu sanıyordum ama bunların hepsi okb den kaynaklanan saçma sapan düşünceler birde mutlaka psikolojik destek al ilaç kullanmanı söyliyecekler büyük ihtimalle ilaçlar seni çok rahatlatır bütün o saçma sapan düşüncelerdn kurtulacaksın vakit kaybetmeden psikiyatristten randevu al bence

Okb böyle bir şey maalesef, çok da yaygın bir takıntı bu. Tuvalette otururken, kapı kolundan elini sürdüğü herhangi bir yerden sperm bulaşmışsa taharet alırken bir şekilde içime kaçmışsa ve hamile kalmışsam diye çıldıran insanlar var ve ikna etmek imkansız. Kendileri de farkında ama kurtulamıorlar. İlaç tedavisini gerektiren ciddi bir durum.

Biz ne desek ikna olmazsın.
Ne deseler ikna olmazsın.

Zaten bir nevi amacın da mantıklı/ikna edici şeyler duyabilmek burada.
Ama daha çok alevlendiriyorsun, çözmüyorsun söyleyeyim.

Onay arayışından vazgeçip bir doktora git bence.
Psikiyatriste.

bi uye daha vardi oyle o karninin hareket ettigini bile iddia ediyordu. 9 gun daha sabret adet olursan hamile degilsin.

Hamile değilsin canım.O aklına gelen düşünceler senin değil OKB nin fikirleri.
Ve asilsizlar.
Rahat ol.testte negatif.iki aylık hamile olsan testte çıkmaz miydi.Bunlar gerçekler.
Aklına gelenlerse gerçek olmasi imkansız düşünceler.
Psikoloğa ,ya da psikiyatriye gitmelisin.

Gittim kan testi yaptırdım sonuç <2. Neden tam bir sonuç yok diye taktım. Doktor gebelik falan yok dedi. Yarın psikiyatriste gideceğim artık..

Sırf içini rahatlatmak için kadın doğuma gidip kan testi yaptır bence, olmadığını anlayınca sıkıntıların son bulur.
İlişkiye girmedim diye açıklama yapmana da gerek yok hamilelik şüphem var test yaptırmak istiyorum diyebilirsin detaya girmeden..
Ama tabii sonrasında da psikyatriste git çünkü bunu çözsen başka şeyleri takacaksın

Merak etme doktor sana evli misin bekar misin diye sorgulama yapmaz. Neden geldin diye soracak. Hamilelik testi yaptim negatif çıktı ama kuskusluyum kan testi istiyorum diceksin. Muhtemelen doktor once ultrasona alicak seni. Gerek gorurse kan testi yaptiracak . Olay bu kadar basit korkma.

Kan testi yaptırfım <2 çıktı. Ama yumurtalıklarım ağrıyor ve akıntım var. Bugün de kahverengi akıbtu geldi. Çok korkuyorum

Korkma sakin ol.adetin geliyor.hamile olmadığına artık inanıyor musun.testi yaptırıp sonucu alınca iyi oldun mu biraz

millet normal iliskiye giriyoda zar zor kac denemeden sonra tutturuyo tutturamayanlarin sayisida hatiri sayilir iliskiye girmeden nasil hamile kalinacak ki
tamamen psikolojik belirtileriniz bende cocuk yapacagim diye ugraairken her ay midem bulaniyodu aş eriyodum kusuyodum bile ama pesine bi bakiyodum hasta olmusum hamile degilsindir merak etme hersey psikolojik

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…