- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
bu kadar takıntın varsa sevgilinle öpüşme bile bence.ama ilk önceliğin uzmandan bir yardım almak olsun böyle hayat geçmezArkadaşlar ben okb hastasıyım sanırım. Neleri taktığımı anlatsam bana kızarsınız. Geçen konumda anlatmıştım tepki almıştım zaten. Ama bu düşüncelerin önüne geçemiyorum. Hamilelik testi yaptım negatif ama hamile olmadığıma kendime inandıramıyorum. Ya 2 aylık hamileysem anneme babama ne derim diye ağlıyorum. Üstelik ilişkiye de girmedik sevgilimle. Sadece spermlerin bir yolunu bulup içerimgirdiğini düşünüyorum. Ve belirtileri okuyup kendimde hissediyorum. Adetime daha 8-9 gün var ve akıntım var. Sürekli ıslak hissediyorum. Önceden böyle olmazdı diyip taktıkça takıyorum. Nası kurtulucam ben bu durumdan. Hayatı zindan ediyorum kendime kaç gündür yemek yemiyorum nolur yardım edin
Bu arada suyla elimden akıp bulaştıysa demişsin ya.bi defa sperm suya değdiği zaman yapısı bozulur.yumurtayi dölleyemez.yani en azından bu ihtimali aklından çıkar.Adetim gelse bile üstüne görme mi acaba diye kafayı takacağım. İmkansız olduğunu biliyorum ama ya spermler suyla elimden vs akıp oraya gitmişse diye kafayı yiyorum. Önceden de vardı takıntılarım mesela kendimi kuduz ve tetanoz olduğuma inandırmıştım. Kaç doktora gittik hala inanamamıştım. Sonra belirtilerin oluşma süreci geçince ve ben yaşamaya devam ettiğim için anca öyle emin oldum olmadığıma. Ama şimi okıyprum düzenli adet gördüpü için hamile oldupunu doğumda anlayan insanlar var.benim bu takıntım için 9 ay beklememem mi gerekiyor yani?
Bismillahhhh daha neler duyacagim acabaIliskiye girmeden de hamile kalınır ama adet olmuşsunuz. Yine de prezervatif kullanın bundan sonra.
için rahat edecekse gebelik testini tekrarla.Arkadaşlar ben okb hastasıyım sanırım. Neleri taktığımı anlatsam bana kızarsınız. Geçen konumda anlatmıştım tepki almıştım zaten. Ama bu düşüncelerin önüne geçemiyorum. Hamilelik testi yaptım negatif ama hamile olmadığıma kendime inandıramıyorum. Ya 2 aylık hamileysem anneme babama ne derim diye ağlıyorum. Üstelik ilişkiye de girmedik sevgilimle. Sadece spermlerin bir yolunu bulup içerimgirdiğini düşünüyorum. Ve belirtileri okuyup kendimde hissediyorum. Adetime daha 8-9 gün var ve akıntım var. Sürekli ıslak hissediyorum. Önceden böyle olmazdı diyip taktıkça takıyorum. Nası kurtulucam ben bu durumdan. Hayatı zindan ediyorum kendime kaç gündür yemek yemiyorum nolur yardım edin
Link paylaştım, konu onlarla ilgili degilBismillahhhh daha neler duyacagim acaba
iliskiye girmeden nasıl hamile kaliniyor ya tüp bebek aşılama vs mi kastediyorsunuz ki zaten bunları kastediyor olsanız bile konu ile çok ilgisiz
Sevgilinle ilişkiye girmeden o spermler nasıl yolunu bulup içeri giriyor yahu? Spermler kafayı mi takmış sana pusuda yatıp senin içine zorla giriyor.
Bence OKB ötesinde farklı sorunların var. Biraz aç hamile nasıl kalınır onu öğren. Fazla fantastik bi kadınsın sanırım.
bi uye daha vardi oyle o karninin hareket ettigini bile iddia ediyordu. 9 gun daha sabret adet olursan hamile degilsin.Arkadaşlar ben okb hastasıyım sanırım. Neleri taktığımı anlatsam bana kızarsınız. Geçen konumda anlatmıştım tepki almıştım zaten. Ama bu düşüncelerin önüne geçemiyorum. Hamilelik testi yaptım negatif ama hamile olmadığıma kendime inandıramıyorum. Ya 2 aylık hamileysem anneme babama ne derim diye ağlıyorum. Üstelik ilişkiye de girmedik sevgilimle. Sadece spermlerin bir yolunu bulup içerimgirdiğini düşünüyorum. Ve belirtileri okuyup kendimde hissediyorum. Adetime daha 8-9 gün var ve akıntım var. Sürekli ıslak hissediyorum. Önceden böyle olmazdı diyip taktıkça takıyorum. Nası kurtulucam ben bu durumdan. Hayatı zindan ediyorum kendime kaç gündür yemek yemiyorum nolur yardım edin
Doğrusunu yaparsın.Gittim kan testi yaptırdım sonuç <2. Neden tam bir sonuç yok diye taktım. Doktor gebelik falan yok dedi. Yarın psikiyatriste gideceğim artık..
Merak etme doktor sana evli misin bekar misin diye sorgulama yapmaz. Neden geldin diye soracak. Hamilelik testi yaptim negatif çıktı ama kuskusluyum kan testi istiyorum diceksin. Muhtemelen doktor once ultrasona alicak seni. Gerek gorurse kan testi yaptiracak . Olay bu kadar basit korkma.
Korkma sakin ol.adetin geliyor.hamile olmadığına artık inanıyor musun.testi yaptırıp sonucu alınca iyi oldun mu biraz
+1Yaşın doktora gitmek için küçük ama diğer şeyleri yapmak için büyük öyle mı ? Saçmalama lütfen madem çok süphe içindesin git bı test yaptır da kurtul bu düşüncelerden devlet olmaz sağlık ocağı olmaz diyorsan özelde 20tlye yapıyorlar bı kaç saat içinde de çıkıyor sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?