Okuduğum okulu sevmiyorum.Bırakmak istiyorm diyemiyorum ailem beni siler.Ne yapmalıyım?

Çok haklısınız teşekkür ederim

Ben sevemedim.Belki iyi yanını görmemiş oluşumdandır bilmiyorum

Alt yapım zaten var.O konuda sıkıntım yok.Ygs konularının çoğunu biliyorum.Lys'ye hazırlanacağım sadece

Hemşireliği sevmiyorum.Sevilecek yanı da yok zaten.Gelmem bile bir hataydı.Keşke en başta yazmasaydım ama ailem garanti meslek diye yazdırmıştı işte

Ben hayalim doktor olmaktı diyorum.Hemşireliğin bir kıymeti yok günümüzde zaten.Neden direk olayı alakasız yerlere çektiniz anlamadım ama neyse

Ailem sorun çıkarır ve bana o maddi desteği sağlamaz biliyorum.İkisini bir arada götürmek zorundayım.Başka çaresi yok.2-3 günde bir gece nöbetleri tutacağım sadece.Bu şekilde 4 yıllık lisansını güzel derecelerle tamamlayan arkadaşlarım var

Neye göre kime göre hoş meslek Orası tartışılır :) Ben hiç sevmiyorum.Seviyordum aslında ama çok soğudum.Oluru yok benim için.

Bu mesleğin sevilecek yanı yok ki.Kymeti yok bir kere
Bu mesleğin sevilecek tarafını çalışırken işini merhamet le yaparsan görürsün sana ne anlatsam boş şuanda yaşamadan göremezsin ama negatif yanını görüp sürekli kötü yönde telkin edersen ne sen hastalara guleryuz gösterirsin ne hastalar seni sever. Bunca zamandır her nobetimde o kadar güzel şeyler duyuyorum ki hastalarımdan servisteki ortam çok kötü olmasına rağmen nobetlerimi keyifle tutuyorum. Güzel bir ortamın olursa bu meslek bir çok meslekten güzel. Maddi açıdan doyum yok ama maneviyat çok güzel tabi baktığın yere göre değişiyor herhalde...

Muhtemelen öyle.

Hemşireliği sevmiyorum.Sevilecek yanı da yok zaten.Gelmem bile bir hataydı.Keşke en başta yazmasaydım ama ailem garanti meslek diye yazdırmıştı işte
LÜTFEN bu mesleği yapma senin gibi düşünenler yüzünden herkes bu kadar nefret ediyor bu meslekten işini sevmeden yaparsan ne sana bir hayrı dokunur ne hastalarına...

İnsanlara yardımcı olmak var sevilecek yanı olarak. Yaşlılara, Doğunun uzak köylerinden gelip yol yordam bilmeyen insanlara, ihtiyacı olanlara yardımcı olacaksın. İnsanlar her zaman kıymet bilmicek, yorucu da olacak ama topluma faydalı olucaksın.

Ailen haklı bu zamanda iş bulmak ne kadar zor fikrin var mı, herkes asgari ücrete talim o da iş bulursan.

İş garantisi var, kazancı süper değil ama stressiz ve garanti, işyerinde cinsel taciz yok hastaneler ciddi çalışma ortamları, gayet iyi bir iş.

Umarım okulunun kıymetini anlarsın tez zamanda.

Son düzenleme:
Bende pek bayildigim bi bolumde degilm.
Diyetisyenlik okuyrum.
2 senem daha var.
Seninde hatta 1 senen kalmis.
Ver derslerini, al diplomani sonra koseye at.
Ilerde kullanirsin lazim olunca inan bana pisman olmassin o gun geldiginde iyiki bitirmisim dersin.
Hemsirelikte kolay is bulunur diye biliyorum.
Diplomadan snra dusunmeye basla geri ilerde ne istedgini.
Ama 1 seneni yakma, cok yazik edersin cok.

Neye göre kime göre hoş meslek Orası tartışılır :) Ben hiç sevmiyorum.Seviyordum aslında ama çok soğudum.Oluru yok benim için.
başhemşire ve hemşire olan arkadaşlarımın demesi ve benim kaanatime göre hoş bir meslek.
ayrıca doktor (prof ve docent ) cok tanıdıgım var onlarda sevip sayarlar hemşireleri.
hemşireliginde günümüzde kıymeti var.
kime göre neye göre elbette farklılık gösterir ama kötü bir hemşire olacagına doktor ol demeyecegim. sen gercekten bu ego ile doktor da olma bizlere yazık..
özür dilerim bu benim yorumum. okudugumdan anladıgım bu.

Hemşirelik gayet güzel bir meslek bence neden sevmiyorsun merak ettim Dr olunca da aynı sektörde olacaksın ına pwkte bişey değişmiyor sağlık sektöründe sadece adı Dr oluyor hatta üstüne sorumlulukların artıyor o kadar yıl kafa patlatmakta çabası birde şimdi uzmanlık okumayınca çalışma şartları daha da ağır tip bitirip uzmanlık okumayan yok neredeyse çünkü sadece acillerde çalışabilirsin pratisyen olarak ondan da şartlar çok ağır e uzmanlık okusan üstüne en az 4 yılın daha olacak yani mesleğini sevmeye çalış okulu bitir önce mesleğini eline al sonra yine sınava gir kazanırsan tip okursun olmayacak şey değil ama çok zor olacak öyle toz pembe hayal kurduğun yada kuracağı hayaller gibi olacağını düşünme yine sen zarar görürsün eğer drlugu sadece statü için istiyorsan da önce kafa yapıni değiştir drluktan beklentin ne bilmiyorum çünkü benim gözümde birhemşire de Dr kadar önemlidir zaten her zaman söylenir iyi bir hemsire dr un diğer gözü kulağıdır

LÜTFEN bu mesleği yapma senin gibi düşünenler yüzünden herkes bu kadar nefret ediyor bu meslekten işini sevmeden yaparsan ne sana bir hayrı dokunur ne hastalarına...
Yapmayacağım zaten.Olayın merhametle alakası yok.Fazlasıyla vicdan sahibi bir insanım ama benim kendimi görmek istediğim yer burası değil.Vicdanileştirmenize gerek yok

Okumadığınız için bilmiyorsunuz.Şuan egosu boyundan büyük hocaları ve asistanlarını tatmin etmekten başka bir şey yapmıyoruz.Saçma sapan bir sistem.İnsanı sadece meslekten değil hayattan da soğutuyorlar.Ayrıca stressiz bir iş değil mi? Bir hatanız bir hayata mal olur.Bundan büyük bir stres düşünemiyorum ben

Geç kalmış olmam değil mi tıp okumak için ? Bende aynen böyle düşünüyorum çünkü.

Bir şeyden bıktırılmış olmak ego demek değil malesef.Yinede sizin görüşünüz.Gelinde hali bir görün demekten başka bir şey gelmez elimden.O Zaman egonun kimde olduğunu görürsünüz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…