Okul dışında tanışanlar, nasıl tanıştınız?

mavi_hale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
51
67
8
42
Önceki konumda bir arkadaş üniversitede eş bulmanın daha kolay olduğunu, ondan sonra insanların yalnızlaştığını söylemişti. Üniversiteden sonra eşleriyle tanışanlar nasıl tanıştınız?

Reactions: 000
Üniv okurken tanıştım ama okulda değil. O çalışıyordu zaten. Bir siyasi partide tanıştık eşimle..
Evet, benim de birçok arkadaşım ünivde tanıştığı kişilerle evlendi.

O yorumu okudum. Bi noktası doğru sanırım çevremiz daralıyor yaş ilerledikçe. Şimdi o kdar az arkadaşım kaldı ki görüştüğüm. Sosyal hayat daraldıkça da yeni insan görmüyoruz. Ha olacaksa illa okur tabii de...
Bizimki mesela arkadaş ortamıyla oldu. İlkokuldan beri görüştüğüm en samimi arkadaşımın doğumgününe geldi. Onlar üniversiteden arkadaşmış. Büyük bir parti vermese asla bir araya gelmezdik. Kısmetmiş belki de çünkü o parti fikrini de ben ortaya atmıştımÖnce uzakta oturuyordu baktığını fark ettim sonra gece ilerleyince baktım yanıma oturdu sohbet muhabbet kaynaştık.

Bak bu gerçekten doğru.
Çevremde evlenmek istediğini söyleyen, evlenmeyi çok isteyen herkes istisnasız bekar. Ne kadar gezme tozma peşinde hovarda var evlendi. Ben de dahilim sanırım buna. Aklım fikrim gezme tozmadaydı. Hiç düşünmezdim bile.

üniversiteden sonra tanıştım eşimle memleketime döndükten sonra bir kız arkadaşımın arkadaşının arkadaşı :) 4lü takılmak için davet etmişlerdi sonra 5 sene sevgililkten sonra 10 aydır da evliyiz

Benim de öyledir. Arkadaşlarımın içinde çok evcimen olanlar, anaç olanlara bir türlü kafa dengi biri gelmedi. Sanırım gerçekten akışa bırakmakla ilgili.

Üni de dogru düzgün arkadasım bile yoktu
Biraz soguk biriyim
Normal hayattada sadece iki arkadasım var
Eşime uzun boylu kız arıyomuş ailesi,bende uzun boylu yapılı erkeklerden hoşlanırım
Görücü usuluyle gördük konustuk sevdik evlendik
İsmi bile bekarken keske şu isimde eşim olsaydı dedigim isim
Dilek kapım acıkmış sanırım bunu dedigimde:)

Evet üniversite dışında tanıştık :) ben bir mağazada çalışmaya başlamıştım oyuncak mağazası. Gireli daha 15 gün filan olmuştu alışmaya çalışıyordum. Günlerden de pazardı o kadar kalabalıktı kiii çoluk çocuk raflar darmadağın mağaza alışveriş merkezindeydi. Eşim de arkadaşlarıyla birlikte market bölümünden çıkarken beni görmüş, hemen girelim girelim demiş. 'ya olm ne alcaz biz oyuncakçıdan ki' demişler sonra girdiler bu bana bakıyo pür dikkat ben umursamadm ne bileyim bi çocuğun babasıdır belki filan diye. Yanındaki bi arkadaşını da tanıyorum. Sonra aradan bir saat filan geçti beni eklemiş faceden. Kabul ettim konuştuk. Sonra ben yazmamaya başladım. Beni silmiş fark ettm e konuşmuyorsun dedi geri ekledi derken bebişi bekliyoruz. ozaman sevgili iken her hafta sonu gül yollardı mağazaya. Numaramı bayağ zaman vermemiştim

Önümüzde de çok engel vardı ama hiç ayrılmadık herşeyi yoluna soktuk çok şükür

Okul mu? Hic ayni okuldan bir sevgilim olmamisti. Bahar şenliklerinde tanistigim birileri olmustu gerci.
Ben genelde tatillerde tanisirim flort ve arkadaşlarimla. Zaten yalniz gezdigim ve birlikte cok az zamanımız oldugu icin dolu dolu yasariz.
gecmise gidiyorum... onceki iki sevgilimle de onlar bir sebep icin benim ulkemdeyken tanismistim
Çünkü Tolstoy'un dedigi gibi; “Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar:
Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.”
Onun disindaaa....daha da eskiye gidiyorum is yerinden bir flortum olmustu, bir kere oturdugum kafedeki bir garsona asik olmustum, oooyle bakisa bakisa bakisa bakisa 3. gidisimde nihayet konuşmaya baslamistik:)
Bence universitede sevgili bulacagim diye sacma bir ugras icine girme. Turk insani kadin olsun erkek olsun kisitlamayi cok sever. Sonra bir bakmissin ne kendi basina tatile gitmişsin,ne kiz kiza eglenmeye cikmissin, ne erasmus agh gibi seni bedavya aylarca yurtdisina gonderecek kuruluslara basvurmussun... gereksiz yere bir suru fedakarlik yapman gerekecek...
Merak etme, azicik enerjisi yuksek bir insansan her zaman karsina evlenecek erkek cikar.
ağırdan al derim ben
Etrafımda milyon tane okulda birini bulup bitince evlenen insan var. Milyonunun da hayati gercekten ayni

Artık sosyal medya var, o öncedenmiş:)
Şimdi bir resmin altına yorum atıyorsun 50 tanesi geliyor mesaj kutuna

Benimde universitede yada ayni liseden hic erkek arkadaşım olmadi :) okul bittikten sonra ani bi karar alip herseyi geride birakip farkli bir sehre yerlesip tek yasamaya basladim.. Esimle de isyerinde tanistik birlikte calisiyorduk 3 yil kadar sevgililikten sonra evlendik :)

Aslında enerjim gerçekten çok yüksek. Espriliyim, güler yüzlüyüm. Gezmeyi tozmayı çok severim. Ama yok yani yaş 35 biz de tık yok. Etrafımda tanışabileceğim bir erkek de yok.

Aslında enerjim gerçekten çok yüksek. Espriliyim, güler yüzlüyüm. Gezmeyi tozmayı çok severim. Ama yok yani yaş 35 biz de tık yok. Etrafımda tanışabileceğim bir erkek de yok.
Gezip tozmak derken nereyi kasdediyorsunuz mesela? Ben tanistigim herkesle ya ben tek basima tatildeysem ya o tek basina tatildeyse tanistik bir sekilde. Yoksa ayseyle fatmayla anneyle babayla cikilan tatillerde o is yas.
Ille de okul ortaminin lazim olduğuna inaniyorsan bir kursa da yazilabilirsin. Şöyle orta yasa hitap eden...
Aslinda ne yapsan da kismet meselesi ya...isteyince olmuyor bazen.
Dil kursundan bir arkadasim var,erkek. Devlette ust duzey memur. Istanbulda deniz goren evi var,arabasi var, boylu poslu guler yuzlu...yasi 34-35 niyeti de evlenmek ama sevgilisi bile olmuyor. Bu niyetle ne dil kurslrina ne dans kurslarina gitti yine yok yine yok yani. En son kurumu onu bir slav ülkesine gonderdi. Herkes bilir ki slav kizlari zengin yabancılarla evlenme fikrine açıktır . Orada bile kimseyi bulamadi.
Hala umudu var...
Umarim karsiniza pat diye cikiverir hayatinizin aski.
Ama interneti de deneyebilirsiniz:) chat sites gibi degil de dik ogrenme sitesi gibi,meslek forumu gibi,ilgi duyduğun seylerle ilgili sitelere gir yaz et dm falan at:) bakarsin birseyler oluverir

Üniden sonra tanıştık zaten okul hayatım boyunca pek bakanımda yoktu
Akrabamın eşi aracı oldu. O istedi tanıştık bir evlendik. Bende evliliğe hevesi olmayan evlenmek istemiyorum diyenlerdendim

Üni dışında tanıştık. Eşimin eski sınıf arkadasıyka ben kankaydım. Etiketlendigim bir resmi begenip benimle görüşmek istedigini söyledi. Askeriyede özel ihtisas kursundaydı ayda 2 3 kez görüşerek 1.5 yılda evlendik.

Ailesi eşinize uzun boylu kız mı ariyormus? Ne ilginç insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…