Ogulları manken ya,yanındaki kız yakışsın istemisler zaarAilesi eşinize uzun boylu kız mı ariyormus? Ne ilginç insanlar var
Universiteden tanistigim arkadasimin kurdugu online dergi sayesinde, ben derginin tasarimini yapıyordum esimde yazarlik. Esiminde arkadasi benim arkadasi tanıyormuş demisler dergi cikariyoruz yazar cizer ariyoruz tanidik varsa soyleyin. Oyle arkadas topluluğuyla kurulan bir dergiden konu nerelere geldi evlendik bi tanede kızımız var 4 aylikÖnceki konumda bir arkadaş üniversitede eş bulmanın daha kolay olduğunu, ondan sonra insanların yalnızlaştığını söylemişti. Üniversiteden sonra eşleriyle tanışanlar nasıl tanıştınız?
Benimkide 173,üstte bi yere yazmıştım uzun kız arıyolarmış ogullarına diyeBenim de univ yıllarında sevgilim vardi liseden arkadaşımdı lisede baslayip univ devam ettirmistik ama univ bitmeden ayrıldık. Ben hep onunla evlenecegimi düşünürdüm cok severdim onu. Ama olmadi. Univ bitirdim ogretmen oldum 5 seneyi bitirdim 6.yilimi çalışacağım hâlâ tık yok. Hep isterdim okuluma bi ogretmen gelsin aramiz o sekilde olsun diye ama nasip olmadi. Bakalim allah karsimiza ne çıkarır :)
Bu arada benim de boyum uzun bazi kismetlerim oluyor ama 172 boyunda olduğumu gorunce geri kaciyolar
Aynı okulda öğretmendik ikimiz de. Ama farklı devrelerdeydik. Muhabbetimiz yoktu. Faceden mesajlaşmaya başladık, buluştuk, sevgili olduk. 5,5 ay sonra da evlendik. Kısmet. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Önceki konumda bir arkadaş üniversitede eş bulmanın daha kolay olduğunu, ondan sonra insanların yalnızlaştığını söylemişti. Üniversiteden sonra eşleriyle tanışanlar nasıl tanıştınız?
İkimizde esnaftik kuzenimin arkadasiydi tanıştık evlendikÖnceki konumda bir arkadaş üniversitede eş bulmanın daha kolay olduğunu, ondan sonra insanların yalnızlaştığını söylemişti. Üniversiteden sonra eşleriyle tanışanlar nasıl tanıştınız?
ben de 36 yasındayım. Artık zor geliyor. Birine kendimi anlatasım bile yok. Yirmilerde olmalıymış diye düşünüyorum. Tabi bu beni bağlar. Sizin karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar umarım.Aslında enerjim gerçekten çok yüksek. Espriliyim, güler yüzlüyüm. Gezmeyi tozmayı çok severim. Ama yok yani yaş 35 biz de tık yok. Etrafımda tanışabileceğim bir erkek de yok.
Kimseyi kınamamakla beraber dediğinize katılıyorum. 35 - 36 yaş bana çok geç geliyor..ben de 36 yasındayım. Artık zor geliyor. Birine kendimi anlatasım bile yok. Yirmilerde olmalıymış diye düşünüyorum. Tabi bu beni bağlar. Sizin karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar umarım.
Önceki konumda bir arkadaş üniversitede eş bulmanın daha kolay olduğunu, ondan sonra insanların yalnızlaştığını söylemişti. Üniversiteden sonra eşleriyle tanışanlar nasıl tanıştınız?
Bizimde okula bir keresinde uzak bir ilden oğullarına karadenizli uzun boylu bir gelin bulmaya geldilerAilesi eşinize uzun boylu kız mı ariyormus? Ne ilginç insanlar var
arkadaşına talibim yengeçcim ashfhjgkGezip tozmak derken nereyi kasdediyorsunuz mesela? Ben tanistigim herkesle ya ben tek basima tatildeysem ya o tek basina tatildeyse tanistik bir sekilde. Yoksa ayseyle fatmayla anneyle babayla cikilan tatillerde o is yas.
Ille de okul ortaminin lazim olduğuna inaniyorsan bir kursa da yazilabilirsin. Şöyle orta yasa hitap eden...
Aslinda ne yapsan da kismet meselesi ya...isteyince olmuyor bazen.
Dil kursundan bir arkadasim var,erkek. Devlette ust duzey memur. Istanbulda deniz goren evi var,arabasi var, boylu poslu guler yuzlu...yasi 34-35 niyeti de evlenmek ama sevgilisi bile olmuyor. Bu niyetle ne dil kurslrina ne dans kurslarina gitti yine yok yine yok yani. En son kurumu onu bir slav ülkesine gonderdi. Herkes bilir ki slav kizlari zengin yabancılarla evlenme fikrine açıktır . Orada bile kimseyi bulamadi.
Hala umudu var...
Umarim karsiniza pat diye cikiverir hayatinizin aski.
Ama interneti de deneyebilirsiniz:) chat sites gibi degil de dik ogrenme sitesi gibi,meslek forumu gibi,ilgi duyduğun seylerle ilgili sitelere gir yaz et dm falan at:) bakarsin birseyler oluverir
Yok ya öyle şey olur mu? Hayatına birisi girecekse her şekilde girer, ben biraz da kadere inanıyorum açıkçası. Bazı şeyler rastlantının da ötesinde oluyor zira. Eski sevgilimden ayrıldığım için çok mutsuzdum bir dönemler. Arkadaşlarım da beni kafam dağılsın diye kendi arkadaş gruplarının düzenlediği etkinliklere çağırıyorlardı. Nişanlımla orada tanıştım ben mesela.
Not: Eski sevgilim üniversitedendi, 4 senelik bir ilişkiden sonra ayrılmıştık.
kadere ben de inanırdım eskiden ama sonradan öyle olmadığını anladım /:
how ı met your motherda geçiyordu ya
ted:eskiden kadere inanırdım. simitçiye gidip kuyrukta en sevdiğim romanı okuyan ve tüm hafta dilime dolanan şarkıyı fısıldayan kızı görüp şöyle derdim kendi kendime; "belki de doğru kişi budur." ama şimdi; "kahretsin karı son kepekli simidi kapacak." diyorum.
aynen bana da böyle oldu : D
Önceki konumda bir arkadaş üniversitede eş bulmanın daha kolay olduğunu, ondan sonra insanların yalnızlaştığını söylemişti. Üniversiteden sonra eşleriyle tanışanlar nasıl tanıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?