Okul dışında tanışanlar, nasıl tanıştınız?

Benim de univ yıllarında sevgilim vardi liseden arkadaşımdı lisede baslayip univ devam ettirmistik ama univ bitmeden ayrıldık. Ben hep onunla evlenecegimi düşünürdüm cok severdim onu. Ama olmadi. Univ bitirdim ogretmen oldum 5 seneyi bitirdim 6.yilimi çalışacağım hâlâ tık yok. Hep isterdim okuluma bi ogretmen gelsin aramiz o sekilde olsun diye ama nasip olmadi. Bakalim allah karsimiza ne çıkarır :)
Bu arada benim de boyum uzun bazi kismetlerim oluyor ama 172 boyunda olduğumu gorunce geri kaciyolar

Universite asklari genelde kavak yelleri eserken olduğu için çok da mantıklı karar veremiyor insan. Kültür farkı, aile, meslek vb unsurlara gözü kapalı oluyor maalesef..
Işe başlayınca tanisilan aşklar daha akli başında, olgunluk zamanında oluyor okula göre. En azından geçim derdini az da olsa anlayabiliyorsun.
Yaşın büyüyor ve mantıklı aşkı tercih ediyorsun.

Universiteden tanistigim arkadasimin kurdugu online dergi sayesinde, ben derginin tasarimini yapıyordum esimde yazarlik. Esiminde arkadasi benim arkadasi tanıyormuş demisler dergi cikariyoruz yazar cizer ariyoruz tanidik varsa soyleyin. Oyle arkadas topluluğuyla kurulan bir dergiden konu nerelere geldi evlendik bi tanede kızımız var 4 aylik universite arkadasliklari onemli iliskileri iyi tutun okulda cikmasa sonrasinda cikar

2 arkadasimda universite dahil hic sevgilileri olmamisti, biri okulu bitirip ogretmen olarak atandi okulda baska bir hocayla 1 sene sonra evlendi. Diger arkadasimda okul bitti ailesinin yasadigi sehirden tanidik vasitasiyla 1 sene icinde evlendi hepsi 3 senelik evliler su an

Benimkide 173,üstte bi yere yazmıştım uzun kız arıyolarmış ogullarına diye
Kısmetin nereden gelecegi hiiçç belli olmuyor

Biz okc’de tanıştık (sohbet platformu). Sonra çalıştığı kuruma okul gezisi yapıldı, geziye geliyorum seni de göreyim ayak üstü dedim, görüştük bi on dakika kadar. Ertesi aya yaşadığım semtin yakına nöbet yazdırmış çıkışta kahvaltı yapalım mı dedi, öylece devam ettik işte. Bahaneler bahaneler.

Aynı okulda öğretmendik ikimiz de. Ama farklı devrelerdeydik. Muhabbetimiz yoktu. Faceden mesajlaşmaya başladık, buluştuk, sevgili olduk. 5,5 ay sonra da evlendik. Kısmet. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

İkimizde esnaftik kuzenimin arkadasiydi tanıştık evlendik

Aslında enerjim gerçekten çok yüksek. Espriliyim, güler yüzlüyüm. Gezmeyi tozmayı çok severim. Ama yok yani yaş 35 biz de tık yok. Etrafımda tanışabileceğim bir erkek de yok.
ben de 36 yasındayım. Artık zor geliyor. Birine kendimi anlatasım bile yok. Yirmilerde olmalıymış diye düşünüyorum. Tabi bu beni bağlar. Sizin karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar umarım.

Biz MSN in moda olduğu zamanda tanışmıştık

ben de 36 yasındayım. Artık zor geliyor. Birine kendimi anlatasım bile yok. Yirmilerde olmalıymış diye düşünüyorum. Tabi bu beni bağlar. Sizin karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar umarım.
Kimseyi kınamamakla beraber dediğinize katılıyorum. 35 - 36 yaş bana çok geç geliyor..

Yok ya öyle şey olur mu? Hayatına birisi girecekse her şekilde girer, ben biraz da kadere inanıyorum açıkçası. Bazı şeyler rastlantının da ötesinde oluyor zira. Eski sevgilimden ayrıldığım için çok mutsuzdum bir dönemler. Arkadaşlarım da beni kafam dağılsın diye kendi arkadaş gruplarının düzenlediği etkinliklere çağırıyorlardı. Nişanlımla orada tanıştım ben mesela.

Not: Eski sevgilim üniversitedendi, 4 senelik bir ilişkiden sonra ayrılmıştık.

Ailesi eşinize uzun boylu kız mı ariyormus? Ne ilginç insanlar var
Bizimde okula bir keresinde uzak bir ilden oğullarına karadenizli uzun boylu bir gelin bulmaya geldiler bir arkadaş istenen tanıma uyuyordu ama evliydi tühh o iyiymiş diye diye gittiler

M mavi_hale Biz de iş yerinde tanışanlardanız.. peşimde çok koştu zavallım kıyamadım evlendimbirde minik bebiş yaptım.. hakkınızda hayırlısı olsun sizinde..

Reactions: Kuf
arkadaşına talibim yengeçcim ashfhjgk
senin pozitif ve iletişime açık bir insan olmanla alakalı herkes aynı enerjiyi veremeyebiliyor

kadere ben de inanırdım eskiden ama sonradan öyle olmadığını anladım /:

how ı met your motherda geçiyordu ya

ted:eskiden kadere inanırdım. simitçiye gidip kuyrukta en sevdiğim romanı okuyan ve tüm hafta dilime dolanan şarkıyı fısıldayan kızı görüp şöyle derdim kendi kendime; "belki de doğru kişi budur." ama şimdi; "kahretsin karı son kepekli simidi kapacak." diyorum.

aynen bana da böyle oldu : D

Eğer bi sevgiliniz yoksa yani yanlızlar rıhtımı modundaysanız , uzmanlara göre bunun sebebi şu : yüzde elli çevresel faktörler yani karşı cins yüzde elli sensin

Arkadaşımın arkadaşı vasıtasıyla meğerse arkadaşımın arkadaşının gözü varmış, bilemedik

Hahaha. Yine de tek doğru insan simitçide karşılaştığın kişi olacak diye bir kural yok. :) Her tesadüf doğru kişi olmayabilir evet ama olabilir de. Bence bu kadar çabuk yelkenleri indirmemek lazım. Umut olmadıkça hayatın tadı çıkmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…