Hahaha. Yine de tek doğru insan simitçide karşılaştığın kişi olacak diye bir kural yok. :) Her tesadüf doğru kişi olmayabilir evet ama olabilir de. Bence bu kadar çabuk yelkenleri indirmemek lazım. Umut olmadıkça hayatın tadı çıkmıyor :)
ay bana da söyleyin nası tanışıyosunuz sosyal medyadan ben de yapcam ya aaa : DSosyel medyaaa
Bizimki çok büyük tesadüf oldu hiç işimizin olmadığı bi programdı azar, duymuşsundur belkiay bana da söyleyin nası tanışıyosunuz sosyal medyadan ben de yapcam ya aaa : D
Ya ne güzelmiş moral mekanizmaniz keşke benimdd öyle olsazaten avatarındaki gif gibi modum her daim umutlu ve mutluyum astoria'cım
çünkü benim moral mekanizmamda bir sıkıntı var sanırım pek kötü olmuyo bazen hüzünlü anlar yaşamak istiyorum yaşayamıyorum.
Allah bozmasın..Üniversitedeki 5 yıllık sevgilimi terk edip, mezun olup, çalışmak için İzmir'e yerleştim. Birkaç ay sonra o çıktı karşıma. Arkadaşımın arkadaşıydı. Dövme stüdyosunda çalışıyordum. Arkadaş çalıştığım yere dövme yaptırmaya geliyordu, yanında o da geliyordu. İkimiz de aynı online oyunu oynuyormuşuz. Birlikte oynamaya başladık. Hem de sabahlara kadar. Oyundaki muhabbetler yetmedi, arkadaşı aradan çıkarıp baş başa buluşmaya başladık. Sonrası bilinen bol fingirdeşmeli, öpüşmeli hikayelerden. =P 10 yıldır birlikte, 6 yıldır evliyiz, iki de kızımız var.
Kıssadan hisse: Online oyunlar iyidir, değerlendirin.
Teşekkürler.Allah bozmasın..
Online tavsiye edeceğiniz oyun var mı?
Ya ne güzelmiş moral mekanizmaniz keşke benimdd öyle olsa
Ergenler varsa o olaya hiç girmeyeyim..Teşekkürler.
Uzun zamandır online oyun oynamıyorum. Farklı oyunlara kaydık. O zamanlar World of Warcraft oynuyorduk. Paralı bir oyun olunca yaş ortalaması daha yüksekti.
Bedava oyunlar var, mesela Knight Online gibi, hala bedava mı bilmiyorum, çoluk çocuk herkes orada. O tür oyunlardan uzak durmak lazım. =))
zaten avatarındaki gif gibi modum her daim umutlu ve mutluyum astoria'cım
çünkü benim moral mekanizmamda bir sıkıntı var sanırım pek kötü olmuyo bazen hüzünlü anlar yaşamak istiyorum yaşayamıyorum.
İş yerinde herkes evliİş yerinde :)
Biz ayni is yerinde çalışıyorduk sonra evlendik:)İş yerinde herkes evli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?