Okul dışında tanışanlar, nasıl tanıştınız?

zaten avatarındaki gif gibi modum her daim umutlu ve mutluyum astoria'cım

çünkü benim moral mekanizmamda bir sıkıntı var sanırım pek kötü olmuyo bazen hüzünlü anlar yaşamak istiyorum yaşayamıyorum.

ay bana da söyleyin nası tanışıyosunuz sosyal medyadan ben de yapcam ya aaa : D
Bizimki çok büyük tesadüf oldu hiç işimizin olmadığı bi programdı azar, duymuşsundur belki 10 dk falan durdum benim çocuğu gördüm vuruldum, aldım çıktım, sildik sonra programı tabi, zaten gırgırına girmiştik kızlarla, asla aklım öyle bişey yoktu, gerçekten kader bu iş

Konuyu takipteyim..

Son düzenleme:
Ya ne güzelmiş moral mekanizmaniz keşke benimdd öyle olsa

Üniversitedeki 5 yıllık sevgilimi terk edip, mezun olup, çalışmak için İzmir'e yerleştim. Birkaç ay sonra o çıktı karşıma. Arkadaşımın arkadaşıydı. Dövme stüdyosunda çalışıyordum. Arkadaş çalıştığım yere dövme yaptırmaya geliyordu, yanında o da geliyordu. İkimiz de aynı online oyunu oynuyormuşuz. Birlikte oynamaya başladık. Hem de sabahlara kadar. Oyundaki muhabbetler yetmedi, arkadaşı aradan çıkarıp baş başa buluşmaya başladık. Sonrası bilinen bol fingirdeşmeli, öpüşmeli hikayelerden. =P 10 yıldır birlikte, 6 yıldır evliyiz, iki de kızımız var.

Kıssadan hisse: Online oyunlar iyidir, değerlendirin.

Allah bozmasın..
Online tavsiye edeceğiniz oyun var mı?

Allah bozmasın..
Online tavsiye edeceğiniz oyun var mı?
Teşekkürler.
Uzun zamandır online oyun oynamıyorum. Farklı oyunlara kaydık. O zamanlar World of Warcraft oynuyorduk. Paralı bir oyun olunca yaş ortalaması daha yüksekti.
Bedava oyunlar var, mesela Knight Online gibi, hala bedava mı bilmiyorum, çoluk çocuk herkes orada. O tür oyunlardan uzak durmak lazım. =))

Ergenler varsa o olaya hiç girmeyeyim..
Oradan bir şey çıkmaz..
Teşekkür ederim..

Ya kızlar mesajlarınız için çok teşekkürler. Ne kadar güZel şeyler yazmışsınız. Ama benim niye yıllardır karşıma kimse çıkmıyor anlamadım ki. Belki de kısmetim kapalıdır, evlenmek kaderimde yoktur.

Ay aynı üniden sevgili olma fikri bana çok korkutucu geliyor sürekli dip dibe kısıtlamalı bir hayat. Bence iş hayatında falan bulmak daha iyi sanki

Yani duygularını bastırıyorsan o iyi değil elbette, çünkü ben de uzmanların sürekli mutluluk pompalayan mesajlarından pek hoşlanmıyorum. Sanki mutsuz olmak anormalmiş, herkes her daim mutlu olmak zorundaymış gibi. Hayır tabi ki, mutlu olmak kadar mutsuz olmak da insani bir duygudur ve yaşanması gerekmektedir. Mesela kişi yas tutuyorsa yas dönemini tamamlamadan sağlıklı ilişkilere başlayamaz; sağlıklı bir hayat süremez. O yas dönemini tamamlaması gerekir.

Ama anladığım kadarıyla seninki bastırmak değil, biraz bünyen kaldırmıyor diyelim. :) Bu da bir şans elbette, melankolik olanlar daha kolay depresyona giriyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…