Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ortaokulda, tarih dersinin sınavında çok çekerdim,sınav günü mektup kağıdı getirirdik ve hoca soruları kağıda yazdırırdı,ben de evde 2 tane kağıt hazırlardım,birisi boş mektup kağıdı diğer kağıda da sınava dair ne varsa herşeyi yazar,iki kağıdı küçük bantlarla yapıştırırdım,çabuk sökülecek biçimde.Bu arada yazımda çok ufak,karınca yazısı gibi kağıda neler neler sığıyor artık siz düşünün.Sınav sorularını hoca yazdırınca hocayı konrol ederek arkasından cevaplara bakardım,yazıları da silik yazdığım için yanımda oturan bile farketmedi hiç.En son bütün sorular bitince kopyaları silip,kağıdı bantlarından usulca çıkarıp hocaya verirdim,bu şekilde hiç yakalanmadım.Lisede de ajandaya notlarımı tutardım,tarih ve coğrafya gibi derslerde takıldığım noktalarda ajandamı açıp bakardım.
Tarih ve coğrafyada kopya çektim ben ezber konulara hiç gelemem,sayısal da harikayımdır.
Amerikan Derneğinde ingilizce kursuna giderken de 10.kura kadar hiç kopya çekmedim,ama ondan sonra kasmaya başladı,ben de kopyalara başladım.Sınavlarda perdenin kenarına geçip bacağımın altına Poly Lingua sözlüğü koyup bilemediğim kelimeleri bakarak kurları tamamladım(daha sonra da cep telefonundaki sözlükten), en son kurlarda da essay quizinde aklıma bir şey gelmediğinden,hoca essay konusunu tahtaya yazarken ben de fransızca öğretmeni olan sevgilime mesajla essay konusunu yazıyordum,öğretmen yazma işini bitirdiğinde benim mesaj çoktan gidiyordu.Böylelikle sessizce mesajlar geliyordu ve ben de yazıyordum fikirleri birazcık geliştirerek.Birbiriyle bağlantılı olmuyordu ama 70 in altına düşmüyordu essay puanım.Bir de takıldığım gramer konularını küçük kağıtlara yazıyordum ki takıldığım zaman yanlış yapmayım diye.Bir keresinde de kur atlama quizlerinin birini olduk,arkadaşlar biz kendimiz kontrol edelim dediler,herkese farklı kağıt gelecek şekilde dağıttık ve hocanın söylediği doğru cevapları işaretledik,sonra doğruları görelim diye hoca skoru yazmadan kağıtlar sahiplerine döndü,bir baktım benimkini kontrol eden silikce kurşun kalemle işaretlemiş,yanlışlarımı düzeltip sadece 3 puanlık bir yanlış yapmış oldum.Herkes kendi topladığı skoru söyledi hocaya.Farklı bir kurda da başka bir hoca sınav kağıtlarını unutmuş tenefüste.Böyle bir yanlış affedilmezdi ve gelince anladı sorulara baktığımızı ama çok geçti,sınavı da yapmak zorundaydı,herkes çok güzel not aldı bu sınavdan.

Son düzenleme:
ohooooooooo çoook...
lisede 3 basamaklı bölme işlemi yapmayı bilmeyerek, denklemlerde ''bunda sayı yok hocam bu nasıl matematik sorusudur diyerek'' ama okul üçüncülüğüyle mezun olmayı başararak(!) çekmiştim

cektim hala da cekiyorummm
en son kopya cektigim yazılıdan 90 aldımm:lepi:

yok valla hiç çekmedim çok korkakatım

daha çok kopya verdim :) ama gerektiğinde çekerdimm :))

cektim ezbere alamadigim yerleri gömlegimin ic kismina bantla yapistirip sinav sirasinda ters cevirip gömlegi güzelce okuyordum :))

kopya çekmedim, genelde kopya verdim.
bir de lise 3 te matematik sorularını çaldım ve sınıfa dağıttım.

liseyi kopyayla bitirdim guclubacismile
burdan benim okulubitrmeme yardımı olan bütün arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirimolumunekankayizsmile

çok çektim kopya ama en büyüğü coğrafya dersindeydi,2 gruplu yazılı kağıdı hazırlamış böylelikle kopyaları önleyeceğini sanan zeki hocamız.çaprazımdaki ve yanımdaki b grubuydu.bende çaprazımdakiyle kağıdımı değiştirdim.yanımdakiyle ortak yaptım...sınav boyunca da 3,5 attımaklinialirimsmile

hayatımın her hade tek kpyası diyelim
lisede aynı gün iki yazılı var, biir matemetaik, biri felsefe
feci gribim kafamı kaldıracak halim yok , gece zorlada olsa felsefeyle ilgili konuları minik kağıtlara yazıp selpak mendilin içine her bir yaprağa yapıştırdım sonra sınava girdik ben zten sürekli hapşuruyorum hocada çok yaşa diyo, hapurdukça rahat rahat açıp yazdım cevapları, 3 kankide benden alıp cevapladılar ,matematik sınavında 25 ispat sorusu vardı, deli bi hocamız vardı zaten defter kitap açık sınav yapardı,sıkıysa yapın hesabı, kağıdımı verdim arkadaşlarıma ben kafayı koydum sıraya uyudum sınavda onlada yerime doldurdular sağolsun

çok az çektim çok nadir
üniversitede meslek yüksek okulunda okurken çekmiştim ingilizcede
ben düz lise mezunuyum
arkadaşım anadolu lisesi mezunuydu
ondan çekmiştim
sonra geçtim napalım finaldi

Sayılıdır kopya çektğim ama çok kopya wermişimdir özellikle lisede tarih,üniversite 1deykende inkılap tarihi ve atatürkçülükte :)

bi kere koluma yazmıştım yazdıklarım çıkmadı sınavda. çekemedim be ahh içimde kaldı :)

çalıştığım derste kopya verirdim, çalışmadığımda çekerdim kaydirigubbakcemile3

hatta bazen sırf eğlencesine kopya çekerdim, lisede son sınıfta iyice raydan çıkmıştık, kağıtları alıp karşılaştırıyorduk bile :roflol:
müdürün oğlu bizim sınıftaydı, bütün düzeneği o hazırlıyordu
o kadar profesyonel çalışıyorduk ki ses düzeneğimiz bile vardı
belli bir alanda bir radyo frekansını ayarlayıp herkesin kulaklıkla dinleyebileceği bir düzenek kurmuştu bize müdürün oğlu :lepi:

birgün hiç unutmam edebiyat dersinde kopya vericem, mikrofon bende, çok kısık sesle fısıldıyorum
bir de nezleyim o gün, en ufak öksürüğümde bütün sınıfın kulak zarı aşınıyor :roflol:
birşey söyledim, sonra vazgeçtim, dedim bunu silin, sınıfın hep birlikte bi silgi arayışı vardı ki görmeyin :roflol:
arkadaşın biri de frekansı yanlış ayarlamış birden bi türkü çığırınca hoca sınavdan attı :roflol:
hoca epey işkillendi tabi fısıldamamdan, arkasını döndüğü anda fısıltı, hızlıca geri dönüyor birşey yakalayamıyor
tekrar tekrar, en son bişey yakalayamadı tabi, delirdi adam, hadi dedi yeter bu kadar yazdığın ver kağıdını
dışarda rahat rahat anlatıp durmuştum, ay ne güzeldi ya boshayallersmile

Bende çok kopya çektim :)))
Önde oturan arkadaşımın sırtına yapıştırıyodum kağıdı hoca gelirken hemen dik otoruyodu farkedilmiyodu :)

çektim tabi
yoksa okulun tadı nasıl çıkar:))

oooo hemde çok çektimmm.kitabı açıp yazdığım bile oldu

tarih ve matematikte çok çektim

ingilizce ve edebiyatta verdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…