Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohooo hem de nasıll. Özellikle lisede... Şimdi üni.deym arada çekiyoruz ama lisedeki kopyaların tadı yok.:1no2:

kızlar lise 3e kadar hiç kopya çekmedim ama sonra bi azıttım ki sormayın, manyak kopya çekerdim...

öncelikle sıranın altından kitap açmalar, bilen birilerine mesajla soruları atmalar başladı, ama en azından çalışıyodum arada ufak tefek takıldığım yerlere bakıyodum, sonra çalışmayı bıraktım full kopyaya dayandım, bacağıma bile yazdım...hiç unutmam bi keresinde fizikte döşedim formülleri, açıklamaları falan ama konuların başlığını yazmadım, her şey elimde ama neyin ne olduğunu bilmiyorum, formüldeki simgelerin anlamını bilmiyoruz, bi halta yaramadı tabi, 45 mi ne almıştım o sınavda...

bi keresinde de din sınavı herkes kopya çekti hoca tabi okurken anlamış, kopya çekenlere hakkımı helal etmiyorum demişti, yusuf yusuf olmuştuk o dönemde:)

ama bi arkadaşın kopya çekme stili vardı bunu anlatadan geçemiem, genç dimağlara örnek olsun, öncelikle gerekli malzemeler bi adet mp3... öncelikle itinayla konular mp3e okunarak kaydedilir, ancak burda dikkat etmek gereken şey bi kişinin yazma hızında okumanız yer yer geri dönüp tekrar etmeniz, yani şöle söliyim birine bişey yazdırırken nası okuyosak o şekilde okuyarak kaydediyoruz... sonra mp3ü cebimize koyuyoruz ve kulaklığın birini uzunkollu gömelğimizin altından elimize kadar uzatıyoruz, yani tesisatı içeriye döşüyoruz, sonra kolumuzda gömleğin altından çıkan kabloyu kulağımıza takıyoruz ve kafamızı elimize dayyıyoruz yani bunu nasıl anlatsam, düşünen insan profiline giriyoruz kısaca elimiz kulağımızda, hoca şüphelendiğii zaman hemen kulaklığı gömleğin içine itiyoruz... %100 denenmiş başarıya ulaşılmış bi yöntemdir...

Bunu bize edebiyat hocamız anlatmıştı sırnaşık şey "Bakın ben her şeyi gördüm sakın haa" demek için anlattı güya ama biz bal gibi de çekerdik. Kimse bilmezken silgileri oyar, içine minnacık kopya kağıtları koyardık:kedi:kaydirigubbakcemile2

deli kopya çekerdim ... kalbim sınavlarda sanki bedenimin dışında atardı ... hatta bi kere sınav kağıdını eve götürmüştüm .. kendime pes diyorum sırnaşık şey

Evet çektim ama hiç yakalanmadım demekki zekice cekiyormuşum Küçük kagıtlara yazardım bende hemde çalışmış olurdum yazarken.Ben kopya cekmeyi destekliyorum :86:

çektim.
küçük kağıtlara yazıp eteğimin ters tarafına yapıştırırdım.
bazen de sınav kağıdının altına ya da bacaklarımın arasına alırdım küçük kağıtları.

kopya çekmeden öğrencilik biter mi ki:82::82:
hemde çok rahat bir şekilde çekmeye çalışırken
malesef her seferinde tabiri caizde enselenirdim

ben hiç bir kere çektim ortaokulda iyi bir öğrenci değildim ama yine de kopya çekmezdim lise de özellikle lisenin son iki senesinde sözel okudğum için süper bir öğrencilik geçirdim çok çalışkandım inek tabir edileninden sabahlara kadar ders çalışır bir de gelir sııfta tekrarlar ederidm o kadar ki sayfa sılarına ve mısralarına kadar ezberlerdim. Ama bir keresinde tarih dersinde çektim koluma yazmıştım ama çıkmadı ordan ben kolumu kapamayı unutmuşum hoca gördü çık dışarı dedi kendi bildiklerimle 60 puanlık yapmıştım verdim kağııd çıkarken gel devam et dedi hoca yok istemem dedim bende ki gurura bakın ama hoca hiç puanı ı kırmamıştı çok severdi beni zaten. Bir keresinde de coğrafya dersine çalışmamıştım o hafta hep sınav haftasıyde ve coğrafya da son geceye kaldı uyudum. Ama bir plan yaparak. Sabah gittim hocaya dedim ki hocam bende migren var ve dün gece de tuttu hiç uyumadım iğne vuruldum çalışamadım benim sınavımı erteleseniz haftaya yapsanız dedim tamam dedi biliyor ya çalışkanım zaten sonar arkadaşlara ben muafım sınavdan dedim onlarda bizde olmak istemiyoruz dediler ve tüm sınıfın sınavı benim sayemde iptal oldu ve haftaya yapıldı çok cinmişim ama çalışkan olmanın faydaları:)

Kralını çektim desem cuk olur yani :) unv liyim hala çekıyorum sadece yardımlasmaaaa :80:

Çok komik hatırladıkça gülüyorum

üniversitedeyiz,tarih dersinden okul olarak kaldık ,tarih sınavına giriyoruz kantin kütphane,tarihzedelerle dolu,neyse biz 4 arkadaş bir gece öncesinde konuları paylaşıp kopyaları hazırladık,herkes ili şer konu aldı ,münasip yerlere sakladık,gözetmenler döndükçe el değiştircekti kopyalar,sınavın ilk başladığı dakikalarda herşey yolundaydı takiii ben kendi kopyamı yazıp,gözetmenlerin sınıftan çıktığını görünceye dek...
arkaya yarım dönerek arkadaşıma "sakarya meydan kaç yılındaydı"diye soruyorum,cevap yok,öbür arkadaşa dönüyorum "kızım elimdeki kopya bitt versene "diyorum tık yok,öbürüne sesleniyorum"ya çıktı işte hocalar salakmısınız ,değiştirelim işte şunları uyuz oldum heee" dedim

ensemde bir ses
" kalk bide döv arkadaşını tam olsun"
:78: bennnn şokkk
ve bütün herkes sınavı bırakıp yarıldılar ,ben yerin dibine girdim,bölüm hocaları gülüyor sınıf gülüyor ben rezilll oldum

sonra okul yıllığına yazacağım demişti bölüm başkanımız
son kopyam oldu

çekmem mii
itiraf ediyorum
üni sınavına bile kopya hazırladım
ayakkabılarımın altına bantladım
ve geçtim :96:
bir iki sefer de baktım
ama pek gerek olmadı :))

ayy çok komik bir anı gerçekten :))))

Harikaymış.

Güzel bir anı olmuş gerçekten:112:

derslerimde başarılı olduğum için kopyanın kaynağı ben oluyordum :) biz zincirleme yapıoduk. ben yanımdakine o arkasında çaprazında kalan öğrenciye . öyle öyle en arka sıraya gidiodu.
bazen ben arkamdakine kağıdı biraz açıkta bırakıp gösteriodum. bir dafesında kağıtlarımzıı bile değişmişdik ne güzel günlerdi ya

lisede pek çekmedim genelde iyi geçerdi sınavlar hatta kopya veren ben olurdum sınav kağıdı değiştirirdim arkadaşlarla kötü geçenler düzeltsin diye
şimdi üni.deyim 2 senedir ingilizceyi veremedim böyle bişey olur mu bi de 4 kredi bu yıl azmettim ve elime parmaklarımın ucuna kadar döşedim kopyayı ve 90 aldım tamam kendi çabam değil ama 2 senedir de kalıyorum ya
ama ben göreve başlarsam hiç bi öğrenciye kopya çektirmicem basıcam sıfırı otursun çalışsın

Son düzenleme:
lisede çok kopya çektim.sıra arkadaşımla kitabın sayfa sayısını 2 ye bölerdik.bi yarısını arkadaşım bi yarısını ben çalışırdım..yazılıda herkes önce kendi bildiklerini yazardı sonra kağıtları değiştirirdik..çok büyük kolaylık oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…