- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
kızlar lise 3e kadar hiç kopya çekmedim ama sonra bi azıttım ki sormayın, manyak kopya çekerdim...
öncelikle sıranın altından kitap açmalar, bilen birilerine mesajla soruları atmalar başladı, ama en azından çalışıyodum arada ufak tefek takıldığım yerlere bakıyodum, sonra çalışmayı bıraktım full kopyaya dayandım, bacağıma bile yazdım...hiç unutmam bi keresinde fizikte döşedim formülleri, açıklamaları falan ama konuların başlığını yazmadım, her şey elimde ama neyin ne olduğunu bilmiyorum, formüldeki simgelerin anlamını bilmiyoruz, bi halta yaramadı tabi, 45 mi ne almıştım o sınavda...
bi keresinde de din sınavı herkes kopya çekti hoca tabi okurken anlamış, kopya çekenlere hakkımı helal etmiyorum demişti, yusuf yusuf olmuştuk o dönemde:)
ama bi arkadaşın kopya çekme stili vardı bunu anlatadan geçemiem, genç dimağlara örnek olsun, öncelikle gerekli malzemeler bi adet mp3... öncelikle itinayla konular mp3e okunarak kaydedilir, ancak burda dikkat etmek gereken şey bi kişinin yazma hızında okumanız yer yer geri dönüp tekrar etmeniz, yani şöle söliyim birine bişey yazdırırken nası okuyosak o şekilde okuyarak kaydediyoruz... sonra mp3ü cebimize koyuyoruz ve kulaklığın birini uzunkollu gömelğimizin altından elimize kadar uzatıyoruz, yani tesisatı içeriye döşüyoruz, sonra kolumuzda gömleğin altından çıkan kabloyu kulağımıza takıyoruz ve kafamızı elimize dayyıyoruz yani bunu nasıl anlatsam, düşünen insan profiline giriyoruz kısaca elimiz kulağımızda, hoca şüphelendiğii zaman hemen kulaklığı gömleğin içine itiyoruz... %100 denenmiş başarıya ulaşılmış bi yöntemdir...
Çok komik hatırladıkça gülüyorum
üniversitedeyiz,tarih dersinden okul olarak kaldık ,tarih sınavına giriyoruz kantin kütphane,tarihzedelerle dolu,neyse biz 4 arkadaş bir gece öncesinde konuları paylaşıp kopyaları hazırladık,herkes ili şer konu aldı ,münasip yerlere sakladık,gözetmenler döndükçe el değiştircekti kopyalar,sınavın ilk başladığı dakikalarda herşey yolundaydı takiii ben kendi kopyamı yazıp,gözetmenlerin sınıftan çıktığını görünceye dek...
arkaya yarım dönerek arkadaşıma "sakarya meydan kaç yılındaydı"diye soruyorum,cevap yok,öbür arkadaşa dönüyorum "kızım elimdeki kopya bitt versene "diyorum tık yok,öbürüne sesleniyorum"ya çıktı işte hocalar salakmısınız ,değiştirelim işte şunları uyuz oldum heee" dedim
ensemde bir ses
" kalk bide döv arkadaşını tam olsun"
:78: bennnn şokkk
ve bütün herkes sınavı bırakıp yarıldılar ,ben yerin dibine girdim,bölüm hocaları gülüyor sınıf gülüyor ben rezilll oldum
sonra okul yıllığına yazacağım demişti bölüm başkanımız
son kopyam oldu
üniversitedeyiz,tarih dersinden okul olarak kaldık ,tarih sınavına giriyoruz kantin kütphane,tarihzedelerle dolu,neyse biz 4 arkadaş bir gece öncesinde konuları paylaşıp kopyaları hazırladık,herkes ili şer konu aldı ,münasip yerlere sakladık,gözetmenler döndükçe el değiştircekti kopyalar,sınavın ilk başladığı dakikalarda herşey yolundaydı takiii ben kendi kopyamı yazıp,gözetmenlerin sınıftan çıktığını görünceye dek...
arkaya yarım dönerek arkadaşıma "sakarya meydan kaç yılındaydı"diye soruyorum,cevap yok,öbür arkadaşa dönüyorum "kızım elimdeki kopya bitt versene "diyorum tık yok,öbürüne sesleniyorum"ya çıktı işte hocalar salakmısınız ,değiştirelim işte şunları uyuz oldum heee" dedim
ensemde bir ses
ve bütün herkes sınavı bırakıp yarıldılar ,ben yerin dibine girdim,bölüm hocaları gülüyor sınıf gülüyor ben rezilll oldum
son kopyam oldu
ensemde bir ses
son kopyam oldu
ayy çok komik bir anı gerçekten :))))
Harikaymış.
Güzel bir anı olmuş gerçekten:112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?