- 26 Mayıs 2018
- 8.214
- 38.836
- 548
- 51
Neden yalan mı? Hergün başımız ağrıyarak evime gidiyorum sırf 2 3 tanesi yerinde durmayıp huzur bozduğu için. Keşke sizin çocuklarınız gibi öğrenciler hiç olmasa :)Keşke öğretmenlik yapmasanız, öğrencilerinizinde sizin gibi düşünen bir öğretmeni olmasa. Çok şanslıyımki öğretmenimiz sizin gibi değil
Peki neden korkuyorsunuz üstün zekalı olmasından?Kafama göre gidip üstün zeklaı raporu alıp çocuğumu özel bir sınıfa yollayabiliyorum yani, güzelmiş o...
Bir de bu üstün zekalı çocuk hayranlığı nedir bilmiyorum. Benim eşim üstün zekalı, 80'li yıllardan, her şeyin doğru işlediği zamanlardan raporlu, belgeli bir üstün zekalı. Benim ödüm kopuyor bir çocuğumuz olur da üstün zekalı olur diye. Gerçi çocuk zekayı anneden alıyormuş genetik olarak ama yine de korkuyorum açıkçası.
Ah ya 6-7 yaşında ki çocuklarin duygusal durumları olmasın, hepsi kendini regule edebilsin, her durumda kendilerini sakinleştirsin! O zaman nasıl rahat giderdiniz eve.Neden yalan mı? Hergün başımız ağrıyarak evime gidiyorum sırf 2 3 tanesi yerinde durmayıp huzur bozduğu için. Keşke sizin çocuklarınız gibi öğrenciler hiç olmasa :)
Valla bir öğretmen olarak yemin ederim sizin çocuğunu gibi çocuklardan bıktık onlar yüzünden eve beynimiz dolu gitmekten..
Neden yalan mı? Hergün başımız ağrıyarak evime gidiyorum sırf 2 3 tanesi yerinde durmayıp huzur bozduğu için. Keşke sizin çocuklarınız gibi öğrenciler hiç olmasa :)
Sert ve disiplinliyim iyikide öyleyim velilerimde memnun merak etmeyin bende zamanında böyle derdim yaşayan bilir merak etmeyin!!!Öğrencilerinize üzüldüm, kim bilir nasıl davranıyorsunuz, travmatik olarak neler bırakıyorsunuz onlara
Keşke ama gidemiyorumAh ya 6-7 yaşında ki çocuklarin duygusal durumları olmasın, hepsi kendini regule edebilsin, her durumda kendilerini sakinleştirsin! O zaman nasıl rahat giderdiniz eve.
Sert ve disiplinliyim iyikide öyleyim velilerimde memnun merak etmeyin bende zamanında böyle derdim yaşayan bilir merak etmeyin!!!
Zorla mı öğretmen oldunuz?her işin bir zahmeti var.zor geliyorsa olmasaydınız.keşke sizin gibi öğretmenler olmasa insan okuldan soğuyor.Neden yalan mı? Hergün başımız ağrıyarak evime gidiyorum sırf 2 3 tanesi yerinde durmayıp huzur bozduğu için. Keşke sizin çocuklarınız gibi öğrenciler hiç olmasa :)
zorla olmadım. Her işin bir zorluğu var evet ordan konuşmak kolay keşke birgün gelip yerime geçseniz biri susunca diğeri başlıyor birde şu güzel velilerimiz var çocuğuna çıt desek okulu basan :) sizler gibi göndermeyin o zaman soğuduysanız özele gönderinZorla mı öğretmen oldunuz?her işin bir zahmeti var.zor geliyorsa olmasaydınız.keşke sizin gibi öğretmenler olmasa insan okuldan soğuyor.
Insan öğretmenini seçemiyor.herkes özele göndermek zorunda değil çocuğunu.sizin işiniz bu zorlukları bu.çoluk çocuk içinde çalışıp rahatlık beklemek cidden tuhaf.evet sizin yerinizde olmak istemezdim çocukları hiç sevmiyorum onlara iyi bir öğretmen olamayacağımdan da eminim bu nedenlede çocuklarla çalışmak zorunda kalacağım bir iş alanını seçmedim.mantıklı olanda bu.mesleği bilerek seçip sonra bu şekilde bir tavır takınmanız eleştiriliyor.zorla olmadım. Her işin bir zorluğu var evet ordan konuşmak kolay keşke birgün gelip yerime geçseniz biri susunca diğeri başlıyor birde şu güzel velilerimiz var çocuğuna çıt desek okulu basan :) sizler gibi göndermeyin o zaman soğuduysanız özele gönderin
Ne iş yapıcağımı sana soracak biri değilim. Bende böyle bir öğretmenim kurallarıma uymak zorundalar yaramazlık yapan birine iyi davranamam. Rahatlık beklemek? Rahatlık bekleyen yok sadece çocuklarınız etrafı bir birine katarken sizin iyi olmamızı her şeyi Güler yüzle karşılamamızı beklemeniz tuhaf öyle bir dünya yok :) dediğim gibi melek gibi birini bekleyen doğru özele.. :)Insan öğretmenini seçemiyor.herkes özele göndermek zorunda değil çocuğunu.sizin işiniz bu zorlukları bu.çoluk çocuk içinde çalışıp rahatlık beklemek cidden tuhaf.evet sizin yerinizde olmak istemezdim çocukları hiç sevmiyorum onlara iyi bir öğretmen olamayacağımdan da eminim bu nedenlede çocuklarla çalışmak zorunda kalacağım bir iş alanını seçmedim.mantıklı olanda bu.mesleği bilerek seçip sonra bu şekilde bir tavır takınmanız eleştiriliyor.
Ne yaparsanız yapın banane ben fikrimi söyledim.nede olsa öğrencilere karşı haksız bir tavır sergilerseniz sonuçlarına siz katlanırsınız.beni bağlayan bir durum yok.fazla uzatmayada gerek yok ben sizin gibi insanların öğretmenlik yapmasına karşıyım bu kadar bu da benim fikrim.Ne iş yapıcağımı sana soracak biri değilim. Bende böyle bir öğretmenim kurallarıma uymak zorundalar yaramazlık yapan birine iyi davranamam. Rahatlık beklemek? Rahatlık bekleyen yok sadece çocuklarınız etrafı bir birine katarken sizin iyi olmamızı her şeyi Güler yüzle karşılamamızı beklemeniz tuhaf öyle bir dünya yok :) dediğim gibi melek gibi birini bekleyen doğru özele.. :)
Keşke sizin zihniyetizdeki insanlar öğretmenlik yapmasa hatta anne baba dahi olmasa.Keşke ama gidemiyorum
Eşimin yeğeni sizinde dediğiniz gibi öğretmen tarafından yönlendirildi. Devlet okulunda olmasına rağmen haftanın belli günleri başka bir yerde özel eğitim alıyor.Yine bildiğim kadarıyla (çok yetkin değilim bu konuda) bu tip testler sadece öğretmen yönlendirmesiyle yapılabiliyor. Hadi çocuğuma zeka testi yapın diye elinden tutup bir kuruma gidemiyorsunuz.
Her istediğin olmuyor malesef okusaydın sen olaydınNe yaparsanız yapın banane ben fikrimi söyledim.nede olsa öğrencilere karşı haksız bir tavır sergilerseniz sonuçlarına siz katlanırsınız.beni bağlayan bir durum yok.fazla uzatmayada gerek yok ben sizin gibi insanların öğretmenlik yapmasına karşıyım bu kadar bu da benim fikrim.
Sana soracak değilim :) işine bakKeşke sizin zihniyetizdeki insanlar öğretmenlik yapmasa hatta anne baba dahi olmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?