Okulda cinsel konusmalar

Üzgünüm yıllarca eğitimini aldığım, üzerine mesleki olarak yine yıllarca kendimi geliştirdiğim bir konuda sizin aklınızın ve fikrinizin pek bir önemi yok benim için.
Senin gelişmiş halin bu mu?
 
Çok iyi yapmışsınız. 8 yaş küçük bir yaş. Mahrem yerleri öğrenir ama cinsellik için çok erken
 
Kahvaltısını son bitiren gay mi… affet güldüm
 
ali de masallah zararli neşriyat gibi
her kötülük onda
 
ben ilkokul 4te kendim ogrenmistim regl ne demek falan. hevesle bekliyordum yolunu. 6. sinifta okula orkidciler(!) gelmisti de cok heyecanla dinlemistim. o gun verdikleri pedi "belki yarin adet olurum" diye cantamda gezdirdim yillarca
olunca da cok mutlu oldum, sanirim babam haric herkese soyledim "biliyor musun ben adet oldum" diye o gunden bu gune 20 sene gecti hala seviyorum adet olmayi
bu da nasil manyaklik bilmem:)
 
Çok iyi yapmışsınız. 8 yaş küçük bir yaş. Mahrem yerleri öğrenir ama cinsellik için çok erken
Ben de erken oldugunu dusunuyorum ama diger bir yandan merak edip internette kendi aramak isterse cirkin iceriklerle karsilasabilir. Bu yuzden merakini giderecek kadar yasina uygun bir aciklama yapmak da mantikli geldi. Uzman destegi bu noktada faydali olacak.
 
Çok güzel konuya parmak bakmışsın. anaokulunda öğretmene ettiğim sikayet, dönüp bizim başımıza patlamisti çocuğun kendinden büyük kardeşi yokmus . Anaokulu müdürü demişti biz sorduk galiba senin büyük oğlundan öğrenmişler halbuki evde böyle şeyler çocukların yanında konuşulmuyor. O zaman icin mevzu neydi hatirlamiyorim ama kabak bizim başımıza patlamıştı 2 çocuğumun arasında 3 yaş var galiba diğeri 1. Sınıfa gidiyordu.

1. Sinif cocugunun da konuşacağı şeyler değildi onu iyi hatirliyorim
 
Diyelim ki oğlunuz başka yerde sesli dile getirdi ve suç da ona kaldı. Saydığınız senaryoyu yaşamadan önce yerinizde olsam Ali’nin söylediklerini öğretmenle konuşur ve oğlunuzun size anlattığını ve rahatsız olduğumu belirtirdim.
 
Ali’nin de maşallahı var küçük sevimli deccal skkskd
 
Sana mens kabı vermelilerdi.
 
Sana mens kabı vermelilerdi.
biliyor musun teee 2010da bir blog takip ediyordum "dunyayi kurtariyoruz beyler" diye, afrikada regl yuzunden okulundan geri kalan pede erisimi olmayan kizlara menstrual cup veren bir cesit sivil toplum örgütüydü. o zamanlardan bilir almak isterdim ama hic populer degildi, ne zaman ulkede adi duyulmaya basladi gittim aldim - 6 yildir da keyifle kullaniyorum . herkese de oneriyorum ama kimse orali olup almadi cevremden hışırtılı plastik pedleriyle mutlu demek ki insanlar
 
Evet burada da tavsiye ediyorsun. Mens kabı deyince aklıma hep sen geliyorsun. Bir arkadaşım daha var kullanan, aklımıza tükürüyor ped kullanıyoruz diye.
 
Masturbasyon konusmasi icin kendimi hic hazir hisstemiyorum ay sonunda terapistimizle gorusmemiz vardi ona danisayim en iyisi.
Benim oğlumda 11 yaşında 1 ay önce aynı soruyla geldi bana.
Şimdi yaşın çok müsait değil anlaman için biraz daha büyümen lazım ama sen o lafı kullanma onlara uyma ben zamanı gelince sana anlatacağım dedim.
Şimdilik tamam dedi bakalım.
Siz terapiste danışın mutlaka.
 
`