- Emoji Skoru
- 2.417
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Ord Prof Dr Zuzushh
-
Senin gelişmiş halin bu mu?Üzgünüm yıllarca eğitimini aldığım, üzerine mesleki olarak yine yıllarca kendimi geliştirdiğim bir konuda sizin aklınızın ve fikrinizin pek bir önemi yok benim için.
Çok iyi yapmışsınız. 8 yaş küçük bir yaş. Mahrem yerleri öğrenir ama cinsellik için çok erkenSinif ogretmeniyle konustum. Rehber ogretmenle de konusup aileye iletecegini soyledi. Muhtemelen abisinden ogrenmistir dedi. Benim oglanin agzindan hic duymadigini soyledi.
Esimi de aradim anlattim. Dun kahvaltida “kahvaltisini son bitiren gay” demis. Esim de “Gay ne demek sen biliyor musun” demis. Oglum da “kufur gibi bisey” demis. Kimden duydun diye sormus. Ali soyluyor demis. Ogretmene onu da anlattim.
Cinsel egitim konusunu dedigim gibi once terapistle gorusup onun yonlendirmesiyle bakacagiz.
Eğitimlerimin zekatını vereyim sen de biraz geliş.Senin gelişmiş halin bu mu?
Kahvaltısını son bitiren gay mi… affet güldümSinif ogretmeniyle konustum. Rehber ogretmenle de konusup aileye iletecegini soyledi. Muhtemelen abisinden ogrenmistir dedi. Benim oglanin agzindan hic duymadigini soyledi.
Esimi de aradim anlattim. Dun kahvaltida “kahvaltisini son bitiren gay” demis. Esim de “Gay ne demek sen biliyor musun” demis. Oglum da “kufur gibi bisey” demis. Kimden duydun diye sormus. Ali soyluyor demis. Ogretmene onu da anlattim.
Cinsel egitim konusunu dedigim gibi once terapistle gorusup onun yonlendirmesiyle bakacagiz.
ali de masallah zararli neşriyat gibiSinif ogretmeniyle konustum. Rehber ogretmenle de konusup aileye iletecegini soyledi. Muhtemelen abisinden ogrenmistir dedi. Benim oglanin agzindan hic duymadigini soyledi.
ben ilkokul 4te kendim ogrenmistim regl ne demek falan. hevesle bekliyordum yolunu. 6. sinifta okula orkidciler(!) gelmisti de cok heyecanla dinlemistim. o gun verdikleri pedi "belki yarin adet olurum" diye cantamda gezdirdim yillarcaYa bacım esas kızların imtihanı daha büyük de bunların şımarıklığından sıra gelmiyor.
Ben ilkokul üçte iken öğretmenimin uyarısı ile annemin bana regl anlatmasına maruz kalıp şoka girmiştim. Okulumda o yaşta adet görmeye başlayan kızlar var ve ben de yaşıma göre çok iri olduğum için anlatmak zorundaydılar. Her ay kanayacağım diye delirmiştim. Hala da deliriyorum gerçi. Değişmedi hiçbir şey.
Velhasıl kız çocuk velileri arasında fiskos gizli saklı ve utanç içinde konuşulurken, oğlanlar yeri geldiğinde çıkarıp masa üstüne vurdukları için hafif gururlu ama mağrur ifade ile minik şımarıklıkları konuşulur.
Ay erkekler iğrenç yaratıklar
Ben de erken oldugunu dusunuyorum ama diger bir yandan merak edip internette kendi aramak isterse cirkin iceriklerle karsilasabilir. Bu yuzden merakini giderecek kadar yasina uygun bir aciklama yapmak da mantikli geldi. Uzman destegi bu noktada faydali olacak.Çok iyi yapmışsınız. 8 yaş küçük bir yaş. Mahrem yerleri öğrenir ama cinsellik için çok erken
Çok güzel konuya parmak bakmışsın. anaokulunda öğretmene ettiğim sikayet, dönüp bizim başımıza patlamisti çocuğun kendinden büyük kardeşi yokmus . Anaokulu müdürü demişti biz sorduk galiba senin büyük oğlundan öğrenmişler halbuki evde böyle şeyler çocukların yanında konuşulmuyor. O zaman icin mevzu neydi hatirlamiyorim ama kabak bizim başımıza patlamıştı 2 çocuğumun arasında 3 yaş var galiba diğeri 1. Sınıfa gidiyordu.Söylemelisin kesinlikle zuzuşum.
Ali nin ailesine söylesin sizin isminizi vermeden.
Sonra seninki başkasına anlatır bu sefer sizden çıktı sanabilirler de bir anda sen böyle bir şikayetle karşı karşıya kalabilirsin.
Diğer taraftan da oğlana bunun yetişkinlerle ilgili bir konu olduğunu belirtmişsin orayı iyi yönetmişsin zaten.
Valla sıkıntılı işler.
Bu ara bizim okulda p.p. gösterme başlamış. Bir çocuktan çıkmış bizimki de öğrenmiş şu an unutturmaya çalışıyorlar erkeklerin şu organıyla imtihanı nedir allasen ya
Ali buyuyunce lisede arka dörtlüde oturup kizlarin etegini acmaya calisan serseri olacak.ali de masallah zararli neşriyat gibi
her kötülük onda
Diyelim ki oğlunuz başka yerde sesli dile getirdi ve suç da ona kaldı. Saydığınız senaryoyu yaşamadan önce yerinizde olsam Ali’nin söylediklerini öğretmenle konuşur ve oğlunuzun size anlattığını ve rahatsız olduğumu belirtirdim.Selam kizlar. Olayi oldugu gibi yaziyorum sansur/duzenleme gerekirse beni ikaz edersiniz olur mu?
Benim buyuk oglum 8 yasinda 2. sinif. Bu sabah evden cikarken tam kapida “Anne sen 31 ne demek biliyor musun?” dedi. Ben de “evet bu bir sayi 30dan sonra gelir 32den once gelir. Bazi aylar 30 gun bazilari 31 gundur” dedim. “Hayir hayir o degil erkek degilsin ya sen bilmiyorsun” dedi. “Evet ben erkek degilim peki neymis?” dedim. “Pi.iyle ilgili bisey” dedi. “Oyle mi peki sen nerden ogrendin?” dedim. (10 yasinda kuzeni var aklima ilk o geldi) “Bizim siniftaki Ali soyledi” dedi. Ben de “okulda boyle seyler konusmaniz cok yanlis cok ayip Ali bir daha ayip seyler soylerse ogretmenine soyle” dedim. Tamam dedi ciktik.
Ben simdi bu durumu sinif ogretmeni yada rehber ogretmene bildirmeli miyim? Eminim ki benim oglum bu davranisi yapsa mudur yardimcisi, sinif ogretmeni, rehberlikci toplanir beni uyarir psikologa goturun vs derdi. Diger yandan oglum Aliyle oynamayi, oyunlarla ilgili muhabbet etmeyi de seviyor. Sikayet etsem aralarini da bozabilirim. Bu arada Alinin abisi var 11 yasinda muhtemelen cinsel seyleri ondan ogreniyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ali’nin de maşallahı var küçük sevimli deccal skkskdSinif ogretmeniyle konustum. Rehber ogretmenle de konusup aileye iletecegini soyledi. Muhtemelen abisinden ogrenmistir dedi. Benim oglanin agzindan hic duymadigini soyledi.
Şimdi değil ama işte o zaman Ali’nin hakkı temiz bir dayak.Ali buyuyunce lisede arka dörtlüde oturup kizlarin etegini acmaya calisan serseri olacak.
Sana mens kabı vermelilerdi.ben ilkokul 4te kendim ogrenmistim regl ne demek falan. hevesle bekliyordum yolunu. 6. sinifta okula orkidciler(!) gelmisti de cok heyecanla dinlemistim. o gun verdikleri pedi "belki yarin adet olurum" diye cantamda gezdirdim yillarca
olunca da cok mutlu oldum, sanirim babam haric herkese soyledim "biliyor musun ben adet oldum" diyeo gunden bu gune 20 sene gecti hala seviyorum adet olmayi
bu da nasil manyaklik bilmem:)
Buna nerden kanaat getirdiniz?Eminim ki benim oglum bu davranisi yapsa mudur yardimcisi, sinif ogretmeni, rehberlikci toplanir beni uyarir psikologa goturun vs derdi.
biliyor musun teee 2010da bir blog takip ediyordum "dunyayi kurtariyoruz beyler" diye, afrikada regl yuzunden okulundan geri kalan pede erisimi olmayan kizlara menstrual cup veren bir cesit sivil toplum örgütüydü. o zamanlardan bilir almak isterdim ama hic populer degildi, ne zaman ulkede adi duyulmaya basladi gittim aldim - 6 yildir da keyifle kullaniyorum . herkese de oneriyorum ama kimse orali olup almadi cevremdenSana mens kabı vermelilerdi.
Evet burada da tavsiye ediyorsun. Mens kabı deyince aklıma hep sen geliyorsun. Bir arkadaşım daha var kullanan, aklımıza tükürüyor ped kullanıyoruz diye.biliyor musun teee 2010da bir blog takip ediyordum "dunyayi kurtariyoruz beyler" diye, afrikada regl yuzunden okulundan geri kalan pede erisimi olmayan kizlara menstrual cup veren bir cesit sivil toplum örgütüydü. o zamanlardan bilir almak isterdim ama hic populer degildi, ne zaman ulkede adi duyulmaya basladi gittim aldim - 6 yildir da keyifle kullaniyorum . herkese de oneriyorum ama kimse orali olup almadi cevremdenhışırtılı plastik pedleriyle mutlu demek ki insanlar
Yok o sıra arkadaşına vermiştir lise sondaSana mens kabı vermelilerdi.
Benim oğlumda 11 yaşında 1 ay önce aynı soruyla geldi bana.Masturbasyon konusmasi icin kendimi hic hazir hisstemiyorumay sonunda terapistimizle gorusmemiz vardi ona danisayim en iyisi.