Bencede başkasıda kendisi hakkında öyle düşünür ki böyle düşünenlerden uzak dururum normal hayatımda. Oğlumda anaokulunda toplu beslenme var ve gayet iyi gidiyor . Oğlum zaten beğenmediğini yemiyor . Veliler yemediği zaman üzülüyor ama benim oğlum sabahları zaten yemediği için sorun olmuyor açıkçası . Herkes orada kendi evladına da yedirdiğinin bilincinde olarak yemek yada kahvaltı hazırlıyor zaten. Alerjisi olanda belirtiyor ona ayrı hazırlanıyor zatenTamam belki bu güzel bir fikir olmayabilir ama sizden başka insanların yaptığı yemeğin pis olduğunu düşünmek de hiç hoş değil...
Bu durum o velinin şahsi sorunu.Yani. Bide ogrwtmen cocuklara egitim mi versin tenceredeki yemekleri cocuklara servis mi etsin :) zaten ogretmen yarin 2 haftalik listeyi verecegim diye mesaj atmis kofte patates eklemis. Benim hosuma gidiyor. Zaten oglen yemegi yiyp okula gdiyor bide okulda pulav vs yerse aksam yemek yemezki. Zaten vatsaptan yazan velinin cocugu 11 de uyaniyormus oglen yemek yemeden okula gidiyormus. O nedenle bu kiste ona yetmiyormus. Cocuklarin geneli sabah erken uyaniyor zaten. Oglende yedirip yollasinlar bi zahmet dimi
Ben de yedirmem hele dışarda, lokantada.Neden yemez ve yedirmezsiniz
Zira oğlum 2 yaşından beri dışarıda öğlen yemeği yiyor da
Herkesin yemeğini de yer
Hijyenik değil diye mi düşündünüz farklı bir sebep mi var merak ettim yani hiç mi dışarıda birşey yemez
Elbette.Öglen giden gruba bir de yemek mi yapılacak?Yani. Bide ogrwtmen cocuklara egitim mi versin tenceredeki yemekleri cocuklara servis mi etsin :) zaten ogretmen yarin 2 haftalik listeyi verecegim diye mesaj atmis kofte patates eklemis. Benim hosuma gidiyor. Zaten oglen yemegi yiyp okula gdiyor bide okulda pulav vs yerse aksam yemek yemezki. Zaten vatsaptan yazan velinin cocugu 11 de uyaniyormus oglen yemek yemeden okula gidiyormus. O nedenle bu kiste ona yetmiyormus. Cocuklarin geneli sabah erken uyaniyor zaten. Oglende yedirip yollasinlar bi zahmet dimi
Ben normal hayatta da gördüm insanı rencide ediyorlar gerçekten evime almak istemiyorum bu şekilde düşünen birini.Başkasının yaptığını yedirmem ben hep organik besliyorum diyenler çocuklarına poğaça yediriyor şaka gibi ne kadar itici insanlarsınız o insanlarda anne niye pis yemek yapsın kendi çocuğu da yiyecek ayy resmen tiksindim düşünce yapınızdan.
Ben de yedirmem hele dışarda, lokantada.
Nasıl yapıldığını, hangi kalitede malzeme kullanıldığını (özellikle yağ ve et), sebzelerin,balığın iyice yıkanıp yıkanmadığını bilemediğim hiç bir ortamda henüz bağışıklığı güçlenmemiş çocuğumu beslemem.
İlkokul çağına geldikten sonra biraz esneklik olabilir ama erken çocuklukta hayır...
En yakın arkadaşlarımdan birinin mutfak tezgahını kuruladığı sarı bezle mutfağın zeminine dökülen bir şeyi sildiğini gördükten sonra herkesin yemeğini de yedirmem doğrusu.
Başkasının yaptığını yedirmem ben hep organik besliyorum diyenler çocuklarına poğaça yediriyor şaka gibi ne kadar itici insanlarsınız o insanlarda anne niye pis yemek yapsın kendi çocuğu da yiyecek ayy resmen tiksindim düşünce yapınızdan.
Başkasının yaptığını yedirmem ben hep organik besliyorum diyenler çocuklarına poğaça yediriyor şaka gibi ne kadar itici insanlarsınız o insanlarda anne niye pis yemek yapsın kendi çocuğu da yiyecek ayy resmen tiksindim düşünce yapınızdan.
Kimin neyi nasıl, hangi malzemelerle yaptığı belli mi olacak öyle.
Pek aklıma yatmadı benim.
Tanımadığın insanlar sonuçta
Temiz mi pis mi?
Yemek yaparken parmaklarını yalıyor mu?
Kaşığı ağzına götürüyor mu?
Bunları biliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?