- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Ben daha önce Samsung kullanıyordum öyle bir uygulama kullanıyordum bütün konuşmaları kendi otomatik kaydediyordu ister dinle sil istersen açık kalsın aynı arama kaydı gibi alt alta ama eşime indirince bilir mi onu merak ediyorum aslında sadece kullandığı whatsap diğer uygulamalar ne anlama geliyor bilmiyor diye hani bir klasörün içine bir den fazla uygulama taşıyabiliyoruz diye öyle yapsam nasıl olur bilemedimSes kaydedici vardir mutlaka ama esinizin telefonuna kaydeder yine nasil haberi olmadan yapucaksiniz basiniza is acmayin bence . Bende iPhone kullaniyorum Ama hic bilmiyorum takipteyim konuyu
Ben daha önce Samsung kullanıyordum öyle bir uygulama kullanıyordum bütün konuşmaları kendi otomatik kaydediyordu ister dinle sil istersen açık kalsın aynı arama kaydı gibi alt alta ama eşime indirince bilir mi onu merak ediyorum aslında sadece kullandığı whatsap diğer uygulamalar ne anlama geliyor bilmiyor diye hani bir klasörün içine bir den fazla uygulama taşıyabiliyoruz diye öyle yapsam nasıl olur bilemedim
Aynen araştırıyorum da çoğu ücretli öyle bir şey yaparsam önce bende denerim zaten bildirim reklam falan çıkmasın diye ekrandaDedigin gibi samsungda vardi ama play stordan normal indirmistim her biri aradiginda kaydediyordu girip dinliyodum. Ama iphonda yok saniyorum daha korumali ya iphonelar. Valla bilemedim gizli kapakli kalmaz indirsenizde aciga çıkabilir dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?