Okumadan geçmeyin arkadaşlar. Eş-kaynana-ses kaydı ?

Melekhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
808
702
103
İyi akşamlar arkadaşlar bir şey danışacağım lütfen fikirlerinizi söyleyin. Benim görümcelerimle aram bozuk çok fesat be kıskançlar eşimle sürekli tartışmamı istiyorlardı sorun çıkarıyorlardı. Biz 2 haftaya kadar memlekete gideceğiz ben onlarla karşı karşıya gelmek istemiyorum eşime de söyledim o da konuşmuyor zaten onlarla. Kayınvalidem olacak kadın da sürekli birler olduğunda hastalık ayağına yatıyor oğlundan öyle ilgi bekliyor. Ben kaynanamla da en son bayram da konuştum mecbur. Ama şimdi be konuşuyorlar bilmiyorum görümcelerim ve benim hakkımda da konuşuluyor kaynanam olacak kadın da eminim birleştiler söylüyordur ama eşim sıkıntı çıkmasın diye bana bir şey söylemiyor. Konuşmaları 30 dk falan sürüyor büyük ablası ilede çok konuşuyor ben ne konuştuklarını merak ediyorum eşime sormuyorum sorsam bile geçiştiriyor ikimiz de iPhone kullanıyoruz ben şu konuşma kaydetme programlarından indirsem de farklı klasörün içine koysam olur mu ? Böyle proğram kullananan var mı telefona bildirim falan geliyor mu. Şimdi den teşekkürler kk

Ses kaydedici vardir mutlaka ama esinizin telefonuna kaydeder yine nasil haberi olmadan yapucaksiniz basiniza is acmayin bence . Bende iPhone kullaniyorum Ama hic bilmiyorum takipteyim konuyu
Ben daha önce Samsung kullanıyordum öyle bir uygulama kullanıyordum bütün konuşmaları kendi otomatik kaydediyordu ister dinle sil istersen açık kalsın aynı arama kaydı gibi alt alta ama eşime indirince bilir mi onu merak ediyorum aslında sadece kullandığı whatsap diğer uygulamalar ne anlama geliyor bilmiyor diye hani bir klasörün içine bir den fazla uygulama taşıyabiliyoruz diye öyle yapsam nasıl olur bilemedim

Dedigin gibi samsungda vardi ama play stordan normal indirmistim her biri aradiginda kaydediyordu girip dinliyodum. Ama iphonda yok saniyorum daha korumali ya iphonelar. Valla bilemedim gizli kapakli kalmaz indirsenizde aciga çıkabilir dikkatli olun

Aynen araştırıyorum da çoğu ücretli öyle bir şey yaparsam önce bende denerim zaten bildirim reklam falan çıkmasın diye ekranda

Hic gerek yok, sizin annenizle konuşmalarınızı eşiniz dinlese rahatsız olmaz mısınız?

Bilmeniz gereken şeyler olsa eşiniz geçiştirmezdi anlatırdı size. Eşiniz arkanızda önemli olan bu, kv görümce elti bu kadar kafaya takmaya değmez.

Boşuna kendinizi üzersiniz sadece. Bütün kaynanalar ve görümceler gelinleri hakkında konuşur bunu hepimiz biliyoruz artık. Yapmayanlar çok çok nadirdir,henüz görmedim ama. Ben zamanında kayınvalidemin hakkımdaki hakaret mesajlarını gördüm eşimin telefonunda, ortalık birbirine girdi şimdi düşünüyorum da kurcalamamak en iyisi. Boşuna sinir stres yaşadım, değmezdi çünkü. Değişen birşey olmuyor yine dedikodu yapıyorlar.

Yapmayin lütfen, ayni seyi esiniz yapsa nasil tepki verirsiniz, sevmiyorum dediginiz insanlarin sizin halkinizda neler düsündügünü neden merak ediyorsunuz.
Inanin onlari dinlerseniz kendinizi üzmekten baska bisey yapmazsiniz.Birakin bu insanlari hayatinizin merkezine koymayi, hayat cok kisa Böyle yaparak hem kendinize hem esinize zindan etmeyin.

Eşiniz bile olsa özel hayatın gizliliğine aykırı.Böyle bir şey yapmayın.Eşiniz kötülüğünüzü istemeyeceğine göre o da arada kalıyordur.Onu da zor duruma düsürürsünüz,bence merak etmeyin.Aralarında konusulanlar aralarında kalsın

Seni ortadan kaldirmayi dusunucek bir esin yoksa eger Fbi ajanligina luzum yok derim.yarim saatlik bir konusmada bile en fazla on dakika seni cekistiriler geri kalan giybet sohbetlerine es dost akraba anca doldururlar...

Dinleyip ne yapacaksınız çok merak ettim.yada önceden de dinlemişsiniz ne işinize yaradı? Böyle şeylerle heyecan mı yşıyosunuz. Gercekten soruyorum yormuyo mu bu işler sizi. Benim içim sıkılır daralırım.ne konusurlarsa konuşsunlar bana ne. Bende komşumla yakınlarımla konuşuyorum eşim dinlese çok bozulurum. Tabi eşimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…