- Konu Sahibi Melekhatun
-
Iphone’a ses kayıt uygulaması indirilmiyor ne yazıkkiİyi akşamlar arkadaşlar bir şey danışacağım lütfen fikirlerinizi söyleyin. Benim görümcelerimle aram bozuk çok fesat be kıskançlar eşimle sürekli tartışmamı istiyorlardı sorun çıkarıyorlardı. Biz 2 haftaya kadar memlekete gideceğiz ben onlarla karşı karşıya gelmek istemiyorum eşime de söyledim o da konuşmuyor zaten onlarla. Kayınvalidem olacak kadın da sürekli birler olduğunda hastalık ayağına yatıyor oğlundan öyle ilgi bekliyor. Ben kaynanamla da en son bayram da konuştum mecbur. Ama şimdi be konuşuyorlar bilmiyorum görümcelerim ve benim hakkımda da konuşuluyor kaynanam olacak kadın da eminim birleştiler söylüyordur ama eşim sıkıntı çıkmasın diye bana bir şey söylemiyor. Konuşmaları 30 dk falan sürüyor büyük ablası ilede çok konuşuyor ben ne konuştuklarını merak ediyorum eşime sormuyorum sorsam bile geçiştiriyor ikimiz de iPhone kullanıyoruz ben şu konuşma kaydetme programlarından indirsem de farklı klasörün içine koysam olur mu ? Böyle proğram kullananan var mı telefona bildirim falan geliyor mu. Şimdi den teşekkürler kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?