Okumadan geçmeyin arkadaşlar. Eş-kaynana-ses kaydı ?

Bu dogru degıl senın esın sana esse onunda kardesı en buyuk hakkı kardeslerı ıle konusması yerı gelınce esının yanında kardeslerını elestırıyorsun onlarında senı elestırmeye hakkı var. Yasal olarak bıle ses kaydını mahkemede kullanamıyorsunuz ozel hayatn ıhlalı soz konusu ahlak olarakda uygun degıl. Herseyden once saygı duymayı ogrenmenız lazm sorun bu. Benımde uc gorumcem var ben ıkı ayda bır gorusurum esım hergun gorusur benı ılgılendırmez benım hakkımda da konusabılır kı bende bır gorumceyım abımle esı hakkında konusmayız ayıptır kv yapabılır ama gorumcelerın cesaret edemez senı konusmaya. Sadece sık gorusur kı aıle baglarının kuvvetlı oldugunu sana kanıtlamaya calısır sen geldın dıye kardeslerı annesı babası hayatından mı sılınsın senden once onlar vardı bunu unutma.

Bigün eşimle yürüyüşe çıktık. Eşime mesaj geldi. Açtı okuyor.

Ben de gayriihtiyari baktım. Özellikle bakmadım. Ama mesajı yanımda açınca gözüme geldi yani.

Abisi mesaj atmış. "Birader neden açmıyorsun telefonunu. Karın bizimle görüşmene izin vermiyor mu"

Çok şaşırmıştım. Üzülmüştüm de. Ben eşime karışmam. Kaldi ki adam işe gidiyor. Ben basında durup telefonu ac ya da acma diyemem ya.

Bana ne zaten.

Eşime illaki bi şeyler diyolardır.

Ama o bana yansıtmadığı sürece sorun değil.

Konuşuyorlarsa ne yapacaksınız boşanacak mısınız? Hayır. Hiç gerek yok.
Kendinize özel sanmayın istisnalar varsa bilemem ama her kayınvalide gelinini biraz çekiştirir. İş kocanızda bitiyor.

Yerinde olsam kesinlikle boyle bıseye kalkısmam. Sonucta onların ne oldugunu biliyorsun hakkındada kotu konustuklarınıda. Bunu acıkca duyup daha fazla moral bozmaya ne gerek var. Klasik kv. Görümce dedikoduları en iyisi bıle yapar net. En iyisi mesafeli durmak konusup bol bol gun ahını alsınlar bosver.
Mühim olan esinin sana olan tavrı.
Yoksa it ürür kervan yürür demişler.
Demekkı yuzune konusamayacak kadar yüzleri yok. Bosver atıp tutsunlar. Salla gec.

Sorduğun şey suç, konunu bildirmek zorundayım kusura bakma.

Ne konusuyolarsa konussunlar bu merak niye esin buna musade ediyor mu gercekten annesinin ve kardeslerinin sana gydrmelerine ???? Duyup napacan cok ilgincsinz

Program değilde ya ses kayıt cihazı alın yada telefonu şarjda bırakmış bahanesi ile ses kaydını açık bırak. Daha temiz sonuç olur başına bela almazsın
Hoş arkandan ne söylerse söylesinler ispat yerine geçmez bu durum boşanmada bile. Ya eşin de arkandan seni kötülüyorsa? Duyduklarını kaldırabilecek misin? Eşimi seviyorum deyip susacaksan hiç duyma daha iyi.

Iphone’a ses kayıt uygulaması indirilmiyor ne yazıkki

Acr programı var bütün konusmayı kaydeder programın görünmemesi için hesap makinası diye program var o da acr programını gizleyebilirniz Eşiniz normal hesap makinası zanneder

Ay allahım bizde geliniz bizimde sıkıntılarımız oluyor ama bu kadar da değil.pess.
Bu kaynana görümce danışmanlığı nedir anlamıyorum.

Aman diyorum sakın yapmayın sonu facia ile biter.
Haklıykende haksız duruma düşmeyin.
Eşinizin gözünde yerinizi dar etmeyin.

Haberleşmenin gizliliğini ihlal TCK 132. madde der ki:
"Kişiler arası haberleşmenin tarafların rızasına aykırı olarak bir cihazla veya cihazsız şekilde dinlenmesi 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmayı gerektiren bir suç olarak düzenlenmiştir. Haberleşmenin kayda alınması ise 2 kat cezayı gerektirmektedir."

Eşiniz sizden şikayetçi olmasa dahi görüşmelerini dinleyip kayıt altına aldığınız kayınvalide veya görümcenizin şikayeti halinde yargılanırsınız.

Ayrıca kanun der ki: "İnternet yoluyla yapılan haberleşme, whatssap, facebook, msn, twitter, instagram vb. aplikasyonlar ve sosyal medya hesapları kullanılarak yapılabilir. Bu araçlarla aleni olmayacak bir biçimde kişiler arasında yapılan tüm haberleşmelerin dinlenmesi, okunması, kaydedilmesi veya ifşa edilmesi haberleşmenin gizliliğini ihlal suçuna vücut verir."

Yani whatsapp vb görüşmeleri de kayıt altına alamazsınız.

Bitmedi eğer dinleme ve kayıt altına alma eylemi telefon, telgraf, telsiz, mektup, internet, faks vb haberleşme ağlarıyla yapılmamış bir evde, ofiste vb ortam dinleme ve kayıt altına alma olmuşsa o zaman da TCK 133 devreye girer, sizin yanınızda dahi konuşulsa konuşan kişilerin haberi olmadan konuşmayı kayıt altına almak da suçtur.

fazla merak kedıyı öldururmus
esınız sızın aılenızle ne konustugunuzu merak edıp ses kaydı yapsa ?
ıyı bırsey degıl degıl mı

Konu sahibinin ismi Melekhatun ama düşünceler cin gibi valla
Konuşmadığınız kavgalı olduğunuz insanların sizin hakkında iyi şeyler söylemiceğini bile bile niye dinlemek istiyorsunuz ki, ne önemi olabilir. Bırakın be konuşurlarsa konuşsunlar duyup gidip hesap mı sorucaksınız sanki.

onlarda senın bilg. ajan yuklesınler burada yaptığın yorumları okuyup görsünler.

Dini yönden haram, insanlık olarak hiç etik değil çok ayıp.

Resmen kapı dinlemiş olacaksınız.

Biliyorsunuz sonuçta iletisiminizi ; adınıza mani dizecek halleri yok.

İphone gizliliği üst seviyede olan bir telefon. Böyle bir program yükleyemezsiniz. Ben denedim kendim için işlerimle alakalı ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…