Okumakta Olduğunuz Kitap?

uçurtma avcısının ardın dan yazarın ikinci kitabı bin muhteşem güneş oku canım harika :asigim:
soluksuz bitirdim art artda iki kitabı
şu anda elif şafak la devam ediyorum kitap okumaya bit palas var elimde aşk kadar olmasada konu bu kitabındada ilgi çekici yerimseniben

canan tan- eroinle dans

canan tan ın kitaplarını çok seviyorum
en son yürekler ölür
yüreğim seni çok sevdi
piraye
bunlarda severek okuduğum kitaplarıdır alkisalkisalkis

canan tann dili çok hafif ve romanları sanki yazılmış olmak için yazılmış gibi geldi bana :umursamaz:
biraz tv de seyrettiğimiz şu tüm sene boyunca milleti ekran başına çeken dizilere benzemiyormu sizce :umursamaz:
yoksa benmi tek böyle düşünüyorum :kedi:

evet cnm elimdeki kitabı bitirince bin muhteşem kitabı okuyacağım..ama dayanamayıp Bab-ı Esrar a başladım kaydirigubbakcemile3

bab ı esrar konusu nedir canım sengözlerimebaksanab

diğer toplumların yaşayışları ve öyküleri gerçekten çok dikkatimi çekiyor
hintli bir yazarın kitabını okumuştum şuan bir türlü adı aklıma elmiyor
ama oda harikaydı :asigim:
öyle bişeymi yoksa :kedi:

canım bende sımdı o kıtabı okuyorum az kaldı bıtmesıne
mevlanayla semsın hayatını anlatıyor adı gıbıde esrarlı bı kıtap
tavısye ederım ben cok begendıma.s

Bir geyşanın anıları
Ne zamandır dikkatimi çekiyordu, daha yeni başladım

hayır cnm değil Mevlana ve Şems' in hikayesi Elif Şafak-Aşk 'ı okuduktan sonra bu kitabı tavsiye ettiler güzeldi ama Aşk kadar değil..

hayır cnm değil Mevlana ve Şems' in hikayesi Elif Şafak-Aşk 'ı okuduktan sonra bu kitabı tavsiye ettiler güzeldi ama Aşk kadar değil..

bende aşktan son ra bir elif şafak kitabı daha okuyayım demiştim elimde bit palas var
konu ağır biraz
araya akıcı bir kitap koymak lazım CADIARZU

Tolstoy'un küçük bir öykü kitabı var elimde -İnsan ne ile yaşar- onu okumayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…