Okumakta Olduğunuz Kitap?

böle bir topik görünce çok mutlu oldum okumayı çok seviyorum işyerinde öğle araları bile okumaya çalışıyorum.
herseferinde hangi kitabı alsam diye düşünürdüm şimdi sizlerden faydalanırım:)))
oley
şimdiki okuduğum evde uzun zamandır varolanbi türlü okumaya fırsat bulamadığım
dan brown-melekler ve şeytanlar

dün elif şafak aşk a başladım..bugün biter..bitince dan brown-dijital kale ye başlıcam ve adamın bütün kitapları bitecek...

alacakaranlık serisini alan arkadaşlar kaça aldınız yaaa...

hanımlar hiç ayşe kulin okumamış bir okurum ben ,bu günlerde kitap arayışındayım,en son elif şafağın aşkı okudum...sizce ayşe kulin dende aynı zevki alırmıyım...

dün aşkı bitirdim ve koşar adımlarla kitapçıya gidip alacakaranlık serisini aldım..100 sayfam kaldı bitmek üzere..filminden daha güzel.ve bu kadar çabuk okuyacağımı sanmıyordum..

Geçen hafta 2 Duygu Asena kitabı okudum.

1. Kadının Adı Yok - Küçük bir kız çocuğunun gözünden kadın ve erkek arasındaki farkları anlamaya, davranışları çözmeye çalışmasıyla başlayan ve okurken,"evet,evet ben de böyle düşünmüştüm!" "al işte, hepsi aynı" ... gibi cümleleri belki içinizden belki sesli olarak söylemenize neden olacak bir kitap, tabii ki Duygu Asena yazılarını zamanında zevkle takip ettiyseniz ya da kadın olmanın "katlanmak, boyun eğmek, kaderine razı olmak" anlamına gelmediğini düşünüyorsanız.

Eğer bir kızım olsaydı, genç kız olduğunu düşündüğüm an bu kitabı ona hediye ederdim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/117161-kadinin-adi-yok-duygu-asena.html

2. Aynada Aşk Vardı - Duygu Asena,

Duygu Asena, o bildiğiniz akıcı, yalın ve etkileyici anlatımıyla yine karşınızda Yazarın beşinci kitabı Aynada Aşk Vardı çarpıcı kurgusuyla sizi gene içine alıverecek. Gene kadınlar, gene erkekler, gene aşklar... Üç kuşak kadınlar; anneanne, kız, torun... Nilüfer, Berlin’de Hitler’i dinliyor. Nilgün, Ay’a inen astronotları izliyor. Nil, Sting konserinde... Üçü de 16 yaşında, 35 yaşında, 42 yaşında. Ve elbette üçü de âşık...Aşkların kimi acılı, kimi gülünç, kimi mantıklı. Onlar sizi güldürecek, kızdıracak, hüzünlendirecek. 3 ayda 9 baskı yapan Aynada Aşk Vardı’yı, en az Duygu Asena’nın öteki kitapları kadar severek okuyacaksınız.

(Aynada Aşk Vardı hakkındaki tanıtım yazısı internetten alıntıdır.)

ayşe kulin-adı aylin i okuyorum.gayet akıcı bi kitap
ama hayatımın b u kadar hareketli olmasını istemezdimkaydirigubbakcemile2

hanımlar hiç ayşe kulin okumamış bir okurum ben ,bu günlerde kitap arayışındayım,en son elif şafağın aşkı okudum...sizce ayşe kulin dende aynı zevki alırmıyım...

içerik olarak farklı iki kitap
ama akıcılık olarak düşünürsen
ayşe kulin gerçekten tüm kitaplarıylaa harikalar yaratırr
tüm kitaplarını okudumm tavsiye ederim canımm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…