Okumakta Olduğunuz Kitap?

"...yoksa gecenin dördü; hepiniz uyuyorsunuz; bu ülkede hep gecenin dördü; herkes uyuyor. ben ayaktayım. elimde bir bıçak var ve kendimi mi yaralayayım, kendimle aramdaki coğrafyayı mı keseyim, kendimle aramdaki anlayış biçimlerini mi doğrayayım, karar veremiyorum. çok salakça, farkındayım. gülüyorum. bıçakta gülüyor buna..."

Küçük İskender - İt Cazı

Okurken cümlelerin, kelimelerin altını çiziyorum . Farklı zamanlara ,farklı hayatlara qidiyorum, içine dalıyorum kitabın. Küçük İskenderin kalemini çok seviyorum.

ayşe kulin veda umut okuyan varmı

canım ben şu an veda yı okuyorum.......
güzel tavsiye ederim ama kitap bana göre yarısına yakın biraz da
sürekleyicilik kazanmış.........
belki ben bin muhteşem güneşin ardından hemen buna
başlayınca öle geldi bana.........çünkü bin muhteşem güneşin
dil akıcılığı ve sürükleyiciliği bana göre muhteşemdi..........
ama güzel kitap tavsiye ederim....

alacakaranlığı dün bitirdim
yeni ay bugün bitmek üzere.resmen 1 günde okuyorum...kaptırdım kendimi...
yarın tutulmaya başlayacağım inş..

Açlık Oyunları-Suzanne COLLINS okudum bitti. 1,5 gün sürdü:) Elinizden asla bırakamıyorsunuz. Değişik bir hikayesi var. Mutlaka tavsiye ederim. ıkinci kitap Eylülde geliyormuş Sabırsızlıkla bekliyorum.

Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar
yeni başladım

Muhteşem bir kitaptır. tüm kitaplarını öneririm İOA'nın. Harika bir yazar, müzik gibi ilerleyen bir dil, inanılmaz bir kurgu. Kısa süre önce tüm kitaplarını tekrar baştan okudum. Aynı keyfi aldım.. size keyifli okumalar a.s.

Peyami Safa - SELMA VE GÖLGESİ.

Polisiye, gerilim türünde ama çok sürükleyici ve kişilik tahlilleri ile çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim arkadaşlar.

elimde iki kitap var yine :)

piraye- canan tan ve bin muhteşem güneş

shirley cornan- dantel bi ara diziside çıkmıştı ama tutmadı diye kaldırıldı galiba... kitap çok güzell... tavsiye ederimm...

İclal Aydın'ın son kitabı "senin adın bile geçmedi" dün başka bir kitabı almak için gittim bu çıktı şansıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…