Buket Uzuner, Ayşe Kulin ve Elif Şafak a karşı bir antipatim var nedense... Hiçbir kitabını okumamıştım onların... Neden böyle bir antipati olduğunu da bilmiyorum ha... Öylesine işte... Sadece Elif Şafak a karşı olan antipatimi biliyorum... Bu kötü izlenimi kırmak için aralarında kendime en yakın hissettiğim Buket Uzuner in kitaplarını okuyarak başladım. Daha bu ilki ve açıkcası anlatım tarzından dolayı beni kazanmayı başardı.. Bakalım bundan sonra ve diğerleri için ne olacak durum? yerimseniben
cezmi ersöz-şizofren aşka mektup
bu kaçıncı okuyuşum bilmiyorum ama bu kitaptan bıkmama imkan yok
Genel olarak çok kişinin beğenmesidir belki de seni mesafeli tutan Hisçim sengözlerimebaksanab Buket Uzuner'in okuduğum ilk kitabıydı, hoş toplamda 3 kitabını okudum zaten kaydirigubbakcemile3
Diğerleri İstanbullular (ismiyle cezbeden, kimi zaman sürükleyen, kimi zaman bayan, ancak bazı ortak noktalar ve yıllar öncesinde yaşananları annemin ağzından da -kitapla paralel- dinlemek gibi bir keyif vermişti bana.)
Bir Siyah Saçlı Kadının Gezi Notları ise yine farklı milletler vb ancak çok akıcı gelmemişti, kim bilir kaç defa tekrar baştan başlamıştım kaydirigubbakcemile3
Ayşe Kulin'i ya lise son ya da üniversite 1. sınıfta Adı Aylin kitabıyla tanımıştım, o zamanlar neredeyse sadece biyografik romanlar okuma çabam olduğundan ve yazarın sonraki kitaplarında da gerçek-kurgu karışımı olduğundan beni çekmişti. Bir de tabii yine İstanbul :asigim: semtler, adı geçen yerler... ve annemle geçmişe doğru yolculuklar :asigim:
Elif Şafak ise -her ne kadar her görüş/duruştan kitap okuma taraftarı olsam da- bir kitap ücreti kadar bile para kazandırmak istemememden belki de kolay kolay yaklaşacağım biri gibi durmuyor sengözlerimebaksanab
olasılıksızı okuyun arkadaşlar bayılacaksınızzzz
olasılıksızı okuyun arkadaşlar bayılacaksınızzzz
Belki haklı olabilirsin yorguncum... Bir de kadın yazar olmaları da etkiliyor olabilir... Zira erkek yazar ve sanatçılar bana daha yakın geliyor... Yani bilmiyorum :sm_confused:
Ben de Buket Uzuner in Kumral Ada Mavi Tuna ve İki Yeşil Susamuru, Anneleri, Babaları, Sevgilileri ve Diğerleri kitaplarını okumayı düşünüyorum, yani listemde olanlar...
Adı Aylin romanı taa liseden beri benim de aklımda olan bir kitap ama o zamanlar tarihi bir kitap diye uzak durmuştum sanırım onun etkisi hala devam etti galiba... kaydirigubbakcemile3
Elif Şafak konusunda aynı düşüncelere sahibiz ki daha fazla da yorum yapmak istemiyorum kendisi hakkında...
Genel olarak çok kişinin beğenmesidir belki de seni mesafeli tutan Hisçim sengözlerimebaksanab Buket Uzuner'in okuduğum ilk kitabıydı, hoş toplamda 3 kitabını okudum zaten kaydirigubbakcemile3
Diğerleri İstanbullular (ismiyle cezbeden, kimi zaman sürükleyen, kimi zaman bayan, ancak bazı ortak noktalar ve yıllar öncesinde yaşananları annemin ağzından da -kitapla paralel- dinlemek gibi bir keyif vermişti bana.)
Bir Siyah Saçlı Kadının Gezi Notları ise yine farklı milletler vb ancak çok akıcı gelmemişti, kim bilir kaç defa tekrar baştan başlamıştım kaydirigubbakcemile3
Ayşe Kulin'i ya lise son ya da üniversite 1. sınıfta Adı Aylin kitabıyla tanımıştım, o zamanlar neredeyse sadece biyografik romanlar okuma çabam olduğundan ve yazarın sonraki kitaplarında da gerçek-kurgu karışımı olduğundan beni çekmişti. Bir de tabii yine İstanbul :asigim: semtler, adı geçen yerler... ve annemle geçmişe doğru yolculuklar :asigim:
Elif Şafak ise -her ne kadar her görüş/duruştan kitap okuma taraftarı olsam da- bir kitap ücreti kadar bile para kazandırmak istemememden belki de kolay kolay yaklaşacağım biri gibi durmuyor sengözlerimebaksanab
kesinlikle, kesinlikle, kesinlikle :)))Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquez yine,yeniden, hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?