Ernst W. Heine - Alamut'a dönüş
elimden bırakmak istemiyorum, çok içine aldı beni, sevdim kitabıahmet ümit bab-ı esrar a başladım bakalım :)
ben ikisini de okudum, çok beğendim, tam devamı gibi değil ama bağlantılı tabialamutun ıkıncı kıtabıda varmı.ılkını cok severek okumustum.bunuda arastırıp alayım
Felsefenin Öldüğü Gün / Casey Maddox
Bugün adına toplum dediğimiz sürgit felaketin kalbine yürüyen roman.. deniyor arka kapakta.
Etkilyeci ve oldukça sıradışı bir yazım tekniği.. Toplum kurallarının belirlediği "insan" kalıbına uyarken bir yandan da nasıl yozlaştığımızı yüzümüze yüzümüze vuruyor..
Kitaptan bir de alıntı yapayım:
"Batı Uygarlığı'nın altı bin yılı, sizi doğal dünyayla birlikte var oluşu yaşayan bir bireyden, klonlamayı, yeni hastalıkları, savaşı, açlığı ve köle maaşınızın satın aldığı sistematik hayatta kalmanın fiyatında değişiklik yaratabilecek mahkeme kararlarını bildiren satın alınmış bir televizyonda dijital uydu görüntülerini seyredeceğiniz kiralanmış elektrik aksamlı bir ine, satın alınmış çelik bir arabayla gidebilmeniz için uyanık geçen saatlerinizin yarısında çalışan bir köleye çevirir."
dönüşümü ben de okudum, tuhaf, ilginç etkileyici bir kitaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?