Okumakta Olduğunuz Kitap?

iki kitabı birden götürmye çalışıyorum.

biri YANILMIŞIM TANRI VARMIŞ antony flew,yaşlılığına kadar ateist olan bir bilim adamının tanrıya inanışını anlatıyor.

diğeri İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN bülent akyürek, kişisel gelişim kitaplarını sert ve alaycı bir dille ele alıyor.

İki kitap da konuları itibariyle ilgi çekici görünüyor.. Bitirdikten sonra, ekleyeceğiniz bilgi olursa takipteyim.. yerimseniben

ilki bir akademisyenin kaleminden çıktığı için üslubuda elit,ama ilgi çekici,yarıladım sayılır.bu kişi dünyaca ünlü bir ateist hemde bunu öyle savunmuşki daha önceleri bu konuda bir dizi kitabı var.

ikinci kitap çok sürükleyici ve rahat,onuda yarıladım.biraz taşra lisanıyla yazılmış ,ama yzar asla boş biri değil,bence kafa dağıtmak için birebir.

Teşekkürler bilgilendirme için.. Keyifli okumalar..
Dağıta dağıta kafa kalmadı zaten.. yerimseniben Şaka bir yana, kafa dağıtma işini genelde film seçeneği ile hallediyorum.. Daha kısa süreyle dağıtmış oluyorum en azından.. Ya da sanal alemde dolaşınca da dağılıyor yeterince.. Boş vakit gibi oluyor bu eylemler.. Kafa denen şey lazım ne de olsa.. :roflol: Ya da komple uçurmalı.. Doğrusu budur belki de..

İlk kitabı not aldım listeme.. Bi'gün ona da sıra gelir elbette...

bukadar okumaya bütçe alarm veriyor artık
aklımda olanlar var ama listemde olanlarda
oğluş ankaradan kitap taşımaktan helak oldu kafamçokkarıştı
sağolsun kitap sever birkomşum yardım elini uzattı bu aralar
tavsiye etiği bir kitabı okmam için biraktı
bende iki akşamdır onu okuyorum
kitabın adı
gümüş yıldönümü

yazarı maeve binchy a.s
güzel birkonu akıcı birdil
hemen bitecekgibigözüküyor
acil bir kitap dahaa yarlamam lazımmmkafamçokkarıştı

Bende okumayı çok severim ve çok okurum.Bu aralar Nermin Bezmen'in kitaplarını okuyorum.Önce Sır sonra Auroranın İncileri şimdide Kurt Seyt ve Shura'yı okuyorum.Sırada Kurt Seyt ve Murka var.Bence hepsi çok güzel kitaplar.

şu an elimde ELIZABETH GILBERT in ye,due et,sev adlı kitabı bitirmeye çalışıyorum pek sevmedim sürükleyici deyil : )

şu an elimde ELIZABETH GILBERT in ye,due et,sev adlı kitabı bitirmeye çalışıyorum pek sevmedim sürükleyici deyil : )

haklısın ben de çok zor bitirmiştim o kitabı.

şimdi elimde Alacakaranlık- Stephenie Meyer var .çok başındayım ama sürükleyici .
Üçlemesini almaya karar verdim bile. Yeniay ve Tutulma

ayşe kulin-Umut
bitmek üzere sırada Zülfü Livaneli-'Leylanın Evi' bekliyor

umut'tan önce veda'yı da okumuşsunuzdur umarım. hani devamlılık açısından yerimseniben

ayşe kulin adı aylin

beni ayşe kulin'le tanıştıran kitaptır kendileri. Şeniz

ayşe kulin-veda

bitince ara vermeden umut'u da okumanızı öneririm. Üçleme olacaktı, sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

yaprak dökümünü okuyorum 4 kere okudum hala bikmadim cok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim

Siz Kimi Kandırıyorsunuz! - Soner Yalçın

Ya Gazi Paşa Duyarsa - Erdal Sarızeybek

Talat Paşa'nın Evrak-ı Metrükesi - Murat Bardakçı

Bu sırayla okuyordum sonra sırayla bittiler ama tavsiye ederim hepsini:jeyyar:

anaaam ayşe kulinciler basmış, ben ufaktan kaçayım
megilaracım leylanın evi çok güzel, sürükleyici bir kitap, ben çok sevmiştim
şu ayşe kulini bitir de bir an önce ona başla canım

anaaam ayşe kulinciler basmış, ben ufaktan kaçayım
megilaracım leylanın evi çok güzel, sürükleyici bir kitap, ben çok sevmiştim
şu ayşe kulini bitir de bir an önce ona başla canım

okuyucuya baskı yok klava: aceleye getirtme bakiim bak kaç kişiyiz hıh, seni de ayşe kulin okuyucusu yaparız ona göre :jeyyar:

"Dönüşüm" bir kez daha bitti.. dönüştüğümü anladım bir kez daha.. yerimseniben

Şimdi ben Kafka'dan bir süre çıkamam elbette... Neyseki daha önce okumadığım bir Kafka kitabı var kütüphanemde.. Yoksa "tekrar okuma" modum devam edecekti..

Borges'in düzenlemesiyle Babil Kitaplığı serisinden; AKBABA / Franz Kafka

Akbaba, kitabın içeriğindeki 11 Kafka hikayesinin sadece biri.. Onun adını kitaba vermeyi uygun görmüşler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…