stephen king yaratık bitirdim dün bugünde bolyen kızına başladım
iki kitabı birden götürmye çalışıyorum.
biri YANILMIŞIM TANRI VARMIŞ antony flew,yaşlılığına kadar ateist olan bir bilim adamının tanrıya inanışını anlatıyor.
diğeri İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN bülent akyürek, kişisel gelişim kitaplarını sert ve alaycı bir dille ele alıyor.
ilki bir akademisyenin kaleminden çıktığı için üslubuda elit,ama ilgi çekici,yarıladım sayılır.bu kişi dünyaca ünlü bir ateist hemde bunu öyle savunmuşki daha önceleri bu konuda bir dizi kitabı var.
ikinci kitap çok sürükleyici ve rahat,onuda yarıladım.biraz taşra lisanıyla yazılmış ,ama yzar asla boş biri değil,bence kafa dağıtmak için birebir.
bukadar okumaya bütçe alarm veriyor artık
Teşekkürler bilgilendirme için.. Keyifli okumalar..
Dağıta dağıta kafa kalmadı zaten.. yerimseniben Şaka bir yana, kafa dağıtma işini genelde film seçeneği ile hallediyorum.. Daha kısa süreyle dağıtmış oluyorum en azından.. Ya da sanal alemde dolaşınca da dağılıyor yeterince.. Boş vakit gibi oluyor bu eylemler.. Kafa denen şey lazım ne de olsa.. :roflol: Ya da komple uçurmalı.. Doğrusu budur belki de..
İlk kitabı not aldım listeme.. Bi'gün ona da sıra gelir elbette...
şu an elimde ELIZABETH GILBERT in ye,due et,sev adlı kitabı bitirmeye çalışıyorum pek sevmedim sürükleyici deyil : )
ayşe kulin-Umut
bitmek üzere sırada Zülfü Livaneli-'Leylanın Evi' bekliyor
ayşe kulin adı aylin
ayşe kulin-veda
anaaam ayşe kulinciler basmış, ben ufaktan kaçayım
megilaracım leylanın evi çok güzel, sürükleyici bir kitap, ben çok sevmiştim
şu ayşe kulini bitir de bir an önce ona başla canım
kalabalıkmışsınız hakkaten, tırstım zaten baksana, kaç kaaç:))okuyucuya baskı yokklava: aceleye getirtme bakiim bak kaç kişiyiz hıh, seni de ayşe kulin okuyucusu yaparız ona göre :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?