Okumakta Olduğunuz Kitap?

:1no2: olmazsın

kendimden biliyorum :sm_cool:

Son Ada yı ben de okumak istiyorum bana ne bana ne... Ne zaman sıra gelecek bu kitaba bilmiyorum...

Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıp Senin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab

Ne olmuş ki tepki verilecek öğeler mi var kitapta bak şimdi daha çok merak ettim ha... CADIARZU

Bak işte Bir Gün Tek Başına dersen.... Defalarca okurum yine iflah olmam.... Dönem dönem geliyolar bana da... kaydirigubbakcemile3

Yalancı Tanıklar Kahvesi'ni bitirdim kızlar
Yeni bir Bir Gün Tek Başına olmuş mu deseniz hayır ama üstadın o meşhur bilinç akışı aldı götürdü
Yalnız benim de canım fena halde Bir Gün Tek Başına çekti

yanıtla beni
susanna tamaro

okuyorum simdilik güzel gidiyor kaydirigubbakcemile5

Ben de yeni ay'ı okuyorum.Çok sürükleyici bir kitap tavsiye ederim.Stephıne meyer yazarı..

şafak vaktini okuyorum stephine meyer in

Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıp Senin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab
Yorgunum.. sık sık nefes tutmalar eşliğinde bitirdim Son Ada'yı.. Biz anladık anlamasına da.. anlamayanlar okur mu diye merak etmekten geri duramadım.. Asıl önemli olan onların okuması.. aymazların.. anlamayanların ve romanda bahsi geçen "ahmak" ların..
lölizcim senden haber bekliyordum ben de bu konuyla ilgili.. Teşekkürler.. a.s.
...Bak işte Bir Gün Tek Başına dersen.... Defalarca okurum yine iflah olmam.... Dönem dönem geliyolar bana da... kaydirigubbakcemile3
Bil bakalım az sonra hangi kitaba başlıyorum.. :roflol: :roflol: Beni bu konuda gıdıklayan da sensin.. a.s.

Arkadaşlar.. Livaneli'nin Son Ada'sından o kadar etkilendim ki az önce iki başlık açtım konuyla ilgili:

1- Kitabın genel tanıtımı ve kişisel yorumum:
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/273172-son-ada-zulfu-livaneli.html

2- Bu da kitapla ilgili daha ayrıntılı bilgi isteyenler için özet:
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/273174-son-ada-ozet-zulfu-livaneli.html

Ben şimdi doğru dağlara..
Pardon.. Vedat Türkali / Bir Gün Tek Başına' ya... :asigim: Okumaya doyamam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…