Tanrı'nın Doğum günü-Burak Özdemir.................................
Haklısın.. Süprizlere karşı daha açık olmalı ve bu huyumu biraz baskı altına almaya çalışmalıyım.. Ama elimde değil ya.. Bak şimdi yazarken bile Vedat Türkali / Bir Gün Tek Başına'yı bu aralar mutlaka bir kez daha okumalıyım diyorum.. :roflol:
İflah olur muyum acaba?
Dostoyevski - Ölüler Evinden Anılar bitti.. Dostoyevski'yi gerçekten sevenler okusun.. Çünkü yazan Dostoyevski değil gibi.. yerimseniben
Yani demem şu ki; daha önce Dostoyevski okumamış biri sakın ola ki bu kitaptan başlamasın..
Şimdi sırada... Zülfü Livaneli / Son Ada var.. :lepi:
Yahu hayat hakikaten çok kısa.. Okunacak ne kadar çok şey var.. Ömür yetmeyecek..
Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıpSenin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab
Haklısın.. Süprizlere karşı daha açık olmalı ve bu huyumu biraz baskı altına almaya çalışmalıyım.. Ama elimde değil ya.. Bak şimdi yazarken bile Vedat Türkali / Bir Gün Tek Başına'yı bu aralar mutlaka bir kez daha okumalıyım diyorum.. :roflol:
İflah olur muyum acaba?
Yorgunum.. sık sık nefes tutmalar eşliğinde bitirdim Son Ada'yı.. Biz anladık anlamasına da.. anlamayanlar okur mu diye merak etmekten geri duramadım.. Asıl önemli olan onların okuması.. aymazların.. anlamayanların ve romanda bahsi geçen "ahmak" ların..Son Ada'yı okurken az daha elimi kana bulayacaktım, satırların arasına dalıpSenin tepkin ne olacak merak ediyorum, Püsküütüm sengözlerimebaksanab
lölizcim senden haber bekliyordum ben de bu konuyla ilgili.. Teşekkürler.. a.s.Yalancı Tanıklar Kahvesi'ni bitirdim kızlar
Yeni bir Bir Gün Tek Başına olmuş mu deseniz hayır ama üstadın o meşhur bilinç akışı aldı götürdü
Yalnız benim de canım fena halde Bir Gün Tek Başına çekti
Bil bakalım az sonra hangi kitaba başlıyorum.. :roflol: :roflol: Beni bu konuda gıdıklayan da sensin.. a.s....Bak işte Bir Gün Tek Başına dersen.... Defalarca okurum yine iflah olmam.... Dönem dönem geliyolar bana da... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?