Okumakta Olduğunuz Kitap?

Patry Francis - Yalancının Günlüğü- bitti, herkese tavsiye ederim süper. Şimdi Bülent Akkurt -Erguvanlar Açarken- okuyorum..

ahmet ümit- bab-ı esrar
çok merak ediyordum zaten. daha çok başındayım ama iyi gidiyor.
sırada nazan bekiroğlu- la var

bakire nin aşığı...

alacakaranlık nasıl kızlar?

bu kitap nasıl tarz olarak, konu ve anlatım olarak?

alacakaranlık serisi tüm kitapseverlerin hoşlanmayacağı , bazılarının genç /çocuk kitabı da dediği (kesinlikle benim görüşüm böyle değil ) süper fantastik bir aşk romanı serisi . Zaten Alacakaranlığı seversen diğerlerini sormaya bile gerek kalmayacak :roflol:

bakirenin aşığı da bence bir seri. daha önce Boleyn Kızı - Kraliçenin soytarısı ve Bakirenin aşığı diye devam eden bir üçleme . İngiltere Tarihi -Kraliyet ailesinde ve sarayda bitmez tükenmek bilmeyen Aşk,macera,entrika dolu bir roman . a.s.

sonunda çok istediğim kitabı okudum: Ahmet ÜMİT- Babı Esrar. çok beğendim. sonu dan diye geldi sanki ama kurgu hotu. Yalnız biraz depresif yaptı bu kitap beni nedendir bilmem.

Alacakaranlık filmini izledim. serinin kitabını okuyacağım. içindeki aşkı çok beğendim çünkü

şu sıralar Nazan Bekiroğlu- LA okuyorum

Şuanda christiane F. nin korkunç anılarının yazıldığı ' Eroin ' adlı kitabı okuyorum biraz kalın bir kitap ama gerçekten ilginç ve güzel tavsiye ederim 12 yaşında esrara 13 yaşında eroine başlayıp sonunun korkunç bi ölümle biten ve kndi gbi eroin kullanan arkadaşlarının yıllar önce ölü bulunup gazetelere çıktığınında yer aldığı sürükleyici her bi sayfada ağzınızı açık bırakan bir kitap.

Teşekkürler püsküütüm link için... a.s.

Bu Bir Gün Tek Başına da ne var anlayamadım... Büyü müdür nedir kaydirigubbakcemile3 Tekrar tekrar okuma ihtiyacı uyandırıyor insanda... Vee her okuyuşumda bir Günsel oluyorum, bir Kenan bir kendim oluyorum bir olayların içinde kayboluyorum.... Terapi yapıyor resmen... şutarafagitti

Şu an okuduğum kitap...... Dönmeler Tarihi (Sabatayistler) - Prof. Dr.Abdurrahman Küçük

Aynı zamanda ara ara Kafka ya dönüp hikayelerini okuyorum....

nazan bekiroğlu - la

adem ile havvanın hikayesini anlatıyor. dilini çok seviyorum zaten çok hoş olmuş zevkle okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…