Phılıppa Gregory,mahkum prenses
bu sanırım yeni kitabı son kitabı bakirenin aşığı değilmiydi boleyn serisinin 3.sü
bu mary den mi bahsediyor.?biraz açıklayabilir misin merak ettim kitabı?a.s.
Evet bu yeni çıkan kitabı.4. kitap.
Bu sefer Katherine'i anlatıyor.Şimdilik güzel gidiyor kitap,zaten ilk kitapta Katherine hakkında merak edilen pek çok şey vardı bu kitap o açıdan çok iyi olmuş bence a.s
"Bazı şeyler serbestçe dolaşır ortalıkta, nereye bakarsanız görürsünüz, en azından görmek istediğinizde nereye bakacağınızı bilirsiniz.
Bazı şeyler bir öncekinin aksine ender bulunur, üstelik görmek istediğinizde nereye bakacağınızı da bilemezsiniz.
Ender olanın başına iki şey gelir, tıpkı insanlığın kısa tarihinde olduğu gibi.
Ya bir koleksiyon nesnesi yapılır, alınır, saklanır,
ya da bir hilkat garibesi yapılır, parmakla gösterilir, suçlanır, kovulur..."
Kent ve Tuz / Gore Vidal
Vedat Türkali ustamızdan sonra biraz da uzak diyarlara gideyim dedim.. alıntıladığım bölüm, kapak yazısından..
püsküüt çüm kapak yazısı bile çekiyor insanı...
aklımda olsun bu kitapta ilk fırsatta edineceğim... burda çok uzak kaldım kitaplarımdan ama bir ay kaldı sevgilim istanbul a geçmeme...
püsküüt çüm kapak yazısı bile çekiyor insanı...
aklımda olsun bu kitapta ilk fırsatta edineceğim... burda çok uzak kaldım kitaplarımdan ama bir ay kaldı sevgilim istanbul a geçmeme...
"Bazı şeyler serbestçe dolaşır ortalıkta, nereye bakarsanız görürsünüz, en azından görmek istediğinizde nereye bakacağınızı bilirsiniz.
Bazı şeyler bir öncekinin aksine ender bulunur, üstelik görmek istediğinizde nereye bakacağınızı da bilemezsiniz.
Kent ve Tuz / Gore Vidal
Vedat Türkali ustamızdan sonra biraz da uzak diyarlara gideyim dedim.. alıntıladığım bölüm, kapak yazısından..
Sana biraz daha bilgi vereyim.. Ona göre düşün kitabı edinmeyi..
Gore Vidal'ın ilk romanı bu.. 1948 yılında yayımlandığında Amerikan kamuoyunda sansasyon yaratmış. Nedeni de; eş cinsel bir gencin başından geçenleri anlatıyor olması..
Bizde yayımlanması ise 1998 yılı.. Elli yıl sonra...
Yayınevi "tedirginlikle sunar" notunu da eklemiş kapağa...
Kitap toplamında 255 sayfa..Şu anda 149. sayfadayım.. kapak yazısı kadar derinden etkileyici bir anlatımla henüz karşılaşamadım.. Beklentimin altında kaldı..
Bittiğinde (sanırım 1-2 güne kadar biter) eğer fikrim değiştiyse yazarım.. yerimseniben
Not: İlgilendiğin için de ayrıca teşekkür ederim..
Boleyn Kızı//philiphia Gregory
..di bitti =)
osman aysu güvercin kayalıkları, süper heyecanlı.
bir bezin istasyonunda sıra beklerken meydana gelen silahlı çatışmadan yaralı kurtulan adamın hayatının kan davası nedeniyle değişmesini konu alıyor.
yaralı halde kurtulan Tolganın hayatının bundan sonraki kısmını felçli olarak geçirmesi,
eşi ve iki çocuğunun ölen saldırganın kirli işlere bulaşmış babasının güttüğü kan davası yüzünden yaşadığı korku ve kaçışları.
heyecan, gerilim, aşk
kitap şu an çok heyecanlı yerinde ve bitmek üzere. yarın biterse yazarım.
Boleyn Kızı//philiphia Gregory
..di bitti =)
Kent ve Tuz / Gore Vidal
Bu başlıkta genelde yazar ve kitap ismi yazılıyor.. Popüler kitaplar zaten önemli değil de, yazar ya da kitap hakkında bilgi yoksa, bu benim için boş bir mesaj niteliğini talıyor.. Oysa, okunan kitaptan bahsedilirken, senin yaptığın gibi basit bir tasvir eklenirse, okuyucunun kitapla ilgilenmesini ya da uzak kalmasını sağlanabilir ve yararlı olabilir kanısındayım..
Kitap hakkında bir fikre sahip olmamızı sağlayan paylaşım şeklin için teşekkürler.. a.s.
Keyifli okumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?