Yeşilimcim.. Gurur duydum inan.. Güzel düşüncelerin için teşekkürler.. opuyorumnanaktanSözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden=Bahar Özdemir
Sitemizin yazarı Püsküüt ...Okumaktan ayrı bir haz aldım. Sıkılmadan bir solukta bitmesini hiç istemeden bitirdim...Ona çok teşekkür ediyorum.
Bana kitabı arayıp bulan, yollayan Talinciğime ayrıca teşekkür ediyorum
Akıcı bir dille yazılmış, çok beğenerek okudum...Tavsiye ediyorum.
Bak hiç düşünmemiştim bunu.. Sıkıyönetim korkusu olabilir mi sahiden? laelaelaelaelaeköpek-kitap-kahve : He bak o da olur no problem... yerimseniben
Bu alıp alıp getirme huyu bende de var diyorum ya aç gözlüyüm aç... Önce oku sonra al değil mi? Yok hali hazırda duracak ne olur ne olmaz... Stoklamam lazım illa... Hani belki sokağa çıkma yasağı sıkıyönetim filan yaparlar evde okunacak bişiler olsun boş durmayalım değil mi? delikafadulden
piraye hüsranından sonra canan tan takılmıyorum benneyaptımki
Sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden=Bahar Özdemir
Sitemizin yazarı Püsküüt ...Okumaktan ayrı bir haz aldım. Sıkılmadan bir solukta bitmesini hiç istemeden bitirdim...Ona çok teşekkür ediyorum.
Bana kitabı arayıp bulan, yollayan Talinciğime ayrıca teşekkür ediyorum
Akıcı bir dille yazılmış, çok beğenerek okudum...Tavsiye ediyorum.
:1shok: Püsküütümün yazdığı bir kitap (belki daha da fazlası) var ve ben daha yeni öğreniyorumBu yetmez kendime bir de :mymeka:
Teşekkürler yeşilim, bu bilgiyi bizler paylaştığın için opuyorumnanaktan
Not: Bir başka yazılı eserini daha buldum nette arama yapınca : Ve Gün Gelir Görünmez Olur Yüzün Bir İz Kalır Aynada Hepsi Bu... zemuszemus
:1shok: Püsküütümün yazdığı bir kitap (belki daha da fazlası) var ve ben daha yeni öğreniyorumBu yetmez kendime bir de :mymeka:
Teşekkürler yeşilim, bu bilgiyi bizler paylaştığın için opuyorumnanaktan
Not: Bir başka yazılı eserini daha buldum nette arama yapınca : Ve Gün Gelir Görünmez Olur Yüzün Bir İz Kalır Aynada Hepsi Bu... zemuszemus
Püsküüt çok mütevazı. Yazdığı kitaplarını alıp okumak istiyorum.
Derviş ve Ölüm / Meşa Selimoviç
Usta yazar Meşa Selimoviç'ten otuz değişik dile çevrilmiş, birçok önemli edebiyat ödülüne layık görülmüş bir başyapıt...
Meşa Selimoviç, Derviş ve Ölüm'de mutlak dini doğrular üzerine kurulu dünyasında yaşayan Ahmed Nureddin'in, erkek kardeşinin suçsuz yere tutuklanıp idam edilmesinden sonra düştüğü derin karmaşayı resmederken insanın ruh dünyasındaki çelişkileri, gelgitleri incelikle işler.
Ölüm, yaşam, aidiyet, iktidar, iktidarın gereklilikleri ve değişmez değerlerin hayat pratiğine yansıması etrafında dolaşırken insanlık durumlarını merkeze alan muhteşem bir eser ortaya koyar.
- Kapak yazısından alıntılanmıştır-
Püsküüt çok mütevazı. Yazdığı kitaplarını alıp okumak istiyorum.
Ben ne desem şimdi.. İnsan utancını en güzel nasıl ifade edebilir.. Hani ateş basar, hani açık havalara çıkmak istersin, hani kesmez.. de gözün takılır uzak dağların buğusuna..Öyle bi'şey işte..
Güzel sözcüklerinize binlerce teşekkürler.. Ama sahiden utanıyorum bilesiniz..
Bulut niye koşarak geliyor biliyor musun.. Yaşasın sevilecek, oynayacak biri daha çıktı diye.. :teytey: :dance:Gel seni o kızaran yanaklarından öpeyim Şeniz Amanin o da ne :1shok: Bulut koşarak geliyor, tamam Püsküüt senin patron, buyur yalayabilirsin, ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?