Olaylar olaylar …

Bir ayda hazırlık mı yapılır? İki ayağınız bir pabuca girer. Siz iki ay öncesinden gidin mutlaka. Yapabiliyorsanız gitmeden bir ay önce de kendi evinizde biraz ön hazırlık yapmaya başlayın.

Adam haklı.1 hafta kala gidin işte.Elbise internetten veya yaşadığınız yerden alabilirsiniz.

Habersizce gitmek ne ya
Eşinle anlaş 10 gün önce gideyim de bari
Onun dediği olunca ne oluyormuş
Saçma sapan egolarla evliliğinizi yıpratmayın
Birbirinizin sözüne kıymet verin

Bu adam sandığınız kadar sizi onemsemiyor neden hâlâ inat yapayım gideyim yok söyle yapayım diyorsunuz adam aynı evde yemeği bile ayrı yiyor gerçekten farkında degilmisiniz hiç birşeyin

Esinĺe anlaş, işi yokuşa sürme, çocuk babasından da uzak kalmasın diyenler,konu sahibinin kayinvalidesi ile tartıştığı için eşi tarafından 1 aydır küsüp, yok saymayla cezalandırıldığini bilmiyor tabi.
Adam eve de cocuk için geliyorum diyor, alışverişi kendine göre yapıyormuş. Gerçekten çocuğunu düşünen baba çocuğun annesine bu kader psikolojik şiddet uygular mi?

Size gelince konu sahibi olay falan yok. Ne olayı? Esiniz diyeceğini demiş sizde paşa paşa dediğini yapıp, onun istediği zamanda gideceksiniz ailenizin yanına. Sanki başka bir aksiyon alacakmışsiniz gibi soru sormanıza gerek yok ki. Hayır madem esinize sus pus olacaksınız annesiyle de takısmayin. Zarar gören sadece sizsiniz sonuç olarak.

Gidip çeyiz için kilim falan dokumayacaksanız 1 ay önceden gitmeye gerek yok. Ha eşimle de küsüm zaten yüzünü görmek istemiyorum, anne babamı gördüğüm kâr diyorsanız o başka. Ama nişan bahanesine sığınmadan gidin. Zaten nişan var biraz da ailemi göreceğim dersiniz.

Bir türlü gitmeye cesaret edemediniz.Eşinizin her türlü psikolojik baskısını çekmeye devam ediyorsunuz.Eşiniz yüzümüze bakmıyor,sizi yok sayıyor hala ne zaman gideyim diyorsunuz.Kendi ruh sağlığınız için biran önce ailenizin evine gidin ve uzun süre kalın.

Ne nişan arkadaş bu? Kraliyet nişanı mı da aylarca sürecek hazırlık yapılıyor. Ayrıca daha ne kadar soracaksınız ne yapayım diye? Siz verilen tavsiyeleri dinlemiyor musunuz?

Bide bize soruyor, üstelik kaçıncı kez.

Cidden 20 gün napcaksınız ? Ben olsam 2-3 gün kala giderim çocuğum var başka şehirdeyim yardım da bana kaldıysa hiç yapmasınlar nişan bu yani düğün değil aman aman bir hazırlık yok

Niye 1 ay önceden gidiyorsunuz ki,damat siz misiniz anlayamadım

Durman için sebep yoksa boşan 20 gün erken gitmen sorunlarını çözmez ki

Cidden evli bir insan evinden eşinden 2 ay neden ayrı durur her hareketiniz çok manasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…