Olaylar olaylar …

Böyle mi devam edecek? Size boyun eğin asla demiyorum. Kendinizi ezdirmeyin hakkınızı da arayın ama küs olunmaz. Sorunlar oturup ciddi şekilde konuşulur ya da anlaşarak boşanılır. Kimse kimseye böyle davranamaz. Çocuk için bu eve geliyorum seninle duruyorum diyen adamla evli kalmayın. Eski konum dediniz bende baktım, senin ailen benim ailem inadı varmış. Annesiyle sorunlarınız olmuş vs.

3 senedir düzelmiyorsa, düzelmesi için ikiniz de çabalamıyorsanız bırakın ip kopsun. 1,5 yaşında bebeği 18-20 gün babasından ayrı tutamazsınız. Adam boşanma davası açsa kullanır bunu istese.

Neden kustunuz bu kadar uzun sure kusluk olmaz ki. Esiniz gayet makul geldi bana kendi evinizdeyken alin giyeceginizi annenizde kendisi alsin cocuklu biriyle alisveris daha zor zaten neden sizi bekliyor ki?

Neden kustunuz bu kadar uzun sure kusluk olmaz ki. Esiniz gayet makul geldi bana kendi evinizdeyken alin giyeceginizi annenizde kendisi alsin cocuklu biriyle alisveris daha zor zaten neden sizi bekliyor ki?
Annemler aldı zaten kıyafetlerini kardeşimin bu süreçte yanında olmak istemiştim hazır işten çıkmışken zamanında gidip 2 ay kaldığım da oldu çocuk daha küçükken vs o zaman yolladı sa eşim şimdi bile isteye arıza çıkarıyor kendince burda ben çocuğu hazırlayıp eline veriyorum ailesine götürüyor sende götürme madem deyince aynı şey değil ben sana da gitme demiyorum makul olarak gidip gel diyor

Doğruyu söylüyor günü Birlik gidip gelmekle 20 gün ayrı kalmak aynı şey mi küçücük bebek o size nasıl ihtiyaçi varsa babasinada ihtiyaçi var eşiniz sizinle küs çocuğuyla değil.

Nişanmış sonuçta bi hafta önce gidilebilir

nasıl bir evlilik bu ki 1 ay küs kalınıyor kimse birbirinin yemeğini yemiyor, eş market alışverişini sadece kendine göre yapıyor? Konu sahibi nişana 1 hafta önce gitmek de gayet yerinde. Eşinizle inatlaşmayın boşuna. Valla 5 yaşında olsanız anlayacağım ama koca çocuk sahibi insanların birbirine böyle davranmasına anlam veremiyorum

Aynı evde yüzüme bakmıyor vs durup napayım kafasındaydım bende çocuğu annenlere götürme mi diyim şimdi yoluma taş koyuyor diye

2 ay kaldığım da oldu çocuk daha küçükken vs o zaman yolladı sa eşim şimdi bile isteye arıza çıkarıyor
Bebek çok küçükken babayla paylaşımı daha az oluyor. Hep anne kucağında memesinde, baba olsa da olur olmasa da. Ama 1,5 yaşındaki bebeğin babayla bağı daha kuvvetlidir. Görünce heyecanlanır, kucağına gitmek ister. Baba da aynı şekilde özler çocuğunu. Adam gayet makul konuşmuş. Günübirlik alıp ailesine götürmeyle 18-20 gün aynı mı? Siz yollar mısınız 3 hafta bebeğinizi babasıyla?

Ayrıca çocuk da huzursuz olur o kadar zaman. Uyku düzeni yemesi içmesi...1 hafta bile çok bence ama mesafenizi bilmiyorum belki uzakta yaşıyorlardır. Şu durumda eşiniz haklı görünüyor.

Bence boşanmak için sebep var

Aynı evde yüzüme bakmıyor vs durup napayım kafasındaydım bende çocuğu annenlere götürme mi diyim şimdi yoluma taş koyuyor diye
Ne alakası var siz illa misilleme mi yapacaksınız bari çocukları katmayın bu işe bırakın çocuklar aileleriyle rahatça görüşsünler. Yolunuza da taş koymamış size makul bir fikir vermiş bana kalırsa. Bu küslük ve inatlaşma olayı çok saçma bu şekilde bir evlilik olmaz

Olaylar olaylar duyunca cekirdeklerimi kaptim geldim

Amaaaaan annenle konus gelmeni isterse git

Bence eşiniz haklı bir ay çok uzun bir süre. Eşim kardeşinin düğünü için bir ay kalmaya gitse ben izin vermezdim. Bence eşinizle inatlasmayın boşuna. Kardeşinize birileri yardım edecektir illaki. sonra herkes kendi hayatına dönecek. siz de sorunlarınızla başbaşa kalacaksınız. Bence sizin önceliğiniz kendi yuvanız düşünmeniz.

Bu durumu onunla konuşun asla çekinmeyin. Bu kendini ezdirmem değildir.

1 ay küslük çok değil mi?
Gerçi konularını bilmiyorum
Nişan içinde 3-4 gün önceden gidin

Kendi nişanıma 1 ay hazırlanmadım 1 ay ne nişanına hazırlık yapacaksın bir de çocukla? Kıyafeti çıkıp alıyorsun bitiyor bunu bulunduğun yerde de yaparsın. 1 hafta kala gitmek bile erken çocuk ayak altında olacak orada.
Ya zaten burda gazlasak 15 gün kala git git aynen desek gidecek misin sanki?

Dogru soyluyor bir kendinizi esinizin yerine koyun bakalim 20 gun gitse esiniz ailesinin yanina cocukla birlikte ne hissedersiniz? Ayrica 2 ay kalmanizda dogru degilmis ki esler bu kadar uzun sure ayri kalmamali mecburi olmadikca.

Ya ayrılın ya barışın. Aynı evde 1 ay küslük mü olur? Öteki için bilmiyorum nişan için bir hafta yeter maksimum.

Böyle bir evliliği neden sürdürüyorsunuz

Aaa pardon kesin çocuk içindir, cefakar vefakâr ana rolü nedeniyledir

Oysa bence böyle bir evde büyüyen çocuk büyüyünce psikopat olur, yazık günah. Sağlıklı bir ortamda büyümek çocuğun Hakkı. Boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…