- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
KıZlar merhaba
Olayların ardı arkası kesilmiyor ay sonun kardeşimin nişanı var eşimle küsüz 1 aydır gideceğim diyorum 1 hafta kala gidersin diyor
Kıyafet alcam anneme yardım edeceğim diyorum çocukla nasıl yardım edeceksin kıyafeti şimdiden mi alcan gidip 20 günde diyor işi yokuşa sürüyor anlıcanız sinir oldum
Sizce böyle bi tipe inatlaşıp gideyim mi habersizce dediği gibi 1 hafta da değil onun dediği de olmasın 10 gün kala mı gideyim
Kendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belkiNişan hazırlığı 1 ay sürmez, eşiniz haklı. 1 hafta-10 gün bile çok.
Ama daha kıyafet almadım anneme yardım edeceğim10 gün çok,gorumceniz nisanlansa eşinize 3 gün bile fazla diyerek trip atıyordunuz şu an.
Ben olsam 3-4 gün kala giderdim.
Bunların hepsi yetişir bacım,bosnadan yardım paketi getirmiyorsunuz,hem çocuk da var ama siz bilirsiniz.Ama daha kıyafet almadım anneme yardım edeceğim
Kendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Ailesiyle görüşmüyorum diye o da benimkilerlw görüşmeyecekmiş nişana da gelmez kesin yaptığım yemeği vs yemiyor çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme daha burda durmak İçin sebep mi var
Nişanı filan bırakın da aynı evin içinde karı-koca küsmesi nasıl bir şey yahu?KıZlar merhaba
Olayların ardı arkası kesilmiyor ay sonun kardeşimin nişanı var eşimle küsüz 1 aydır gideceğim diyorum 1 hafta kala gidersin diyor
Kıyafet alcam anneme yardım edeceğim diyorum çocukla nasıl yardım edeceksin kıyafeti şimdiden mi alcan gidip 20 günde diyor işi yokuşa sürüyor anlıcanız sinir oldum
Sizce böyle bi tipe inatlaşıp gideyim mi habersizce dediği gibi 1 hafta da değil onun dediği de olmasın 10 gün kala mı gideyim
İyi de boşansanız en azından bunun bir adı olur. Küsüz yemeğimi yemiyor ben de aileme giderim, oluyor mu öyle? Adam niye çocuğundan 1 ay ayrı kalsın? O, çocuğunuzu alıp kardeşimin nişanı var diye 1 ay ailesinin yanına gitse kabul eder misiniz çocuktan ayrı kalmayı? 1 ay ne hazırlayacaksınız, Hint mihracesi nişanı düğünü mü? 40 gün 40 gece mi sürecek? O kalabalıkta çocuğunuz ne yattığı yeri bilecek ne yediği yemeği. Babası olarak müdahale etme hakkı var.Kendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Ailesiyle görüşmüyorum diye o da benimkilerlw görüşmeyecekmiş nişana da gelmez kesin yaptığım yemeği vs yemiyor çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme daha burda durmak İçin sebep mi var
Eve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayımİyi de boşansanız en azından bunun bir adı olur. Küsüz yemeğimi yemiyor ben de aileme giderim, oluyor mu öyle? Adam niye çocuğundan 1 ay ayrı kalsın? O, çocuğunuzu alıp kardeşimin nişanı var diye 1 ay ailesinin yanına gitse kabul eder misiniz çocuktan ayrı kalmayı? 1 ay ne hazırlayacaksınız, Hint mihracesi nişanı düğünü mü? 40 gün 40 gece mi sürecek? O kalabalıkta çocuğunuz ne yattığı yeri bilecek ne yediği yemeği. Babası olarak müdahale etme hakkı var.
Önceki konum diyorsunuz fark etmez. Ya ayrılır boşanırsınız çocuğun velayeti sizde olur, istediğiniz gibi ailenizle takılırsınız ya da eşinizin dediği gibi 1 haftayı kabul edersiniz. Geçinememeniz küsüp konuşmamanız ayrı, müşterek konutu hem de çocukla 1 ay terk etmek ayrı. Gidin boşanma davası açın o halde. Çocuğun düzenini babasıyla ilişkisini bozmayın.
Bir Ay önce napcaksin bacım üç dört gün önce yeterlidirKıZlar merhaba
Eve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayım
Yanlış anlaşılmış konum küs olalı 1 ay oldu ben nişana 18-20 gün kala gitmiş olacaktımBir Ay önce napcaksin bacım üç dört gün önce yeterlidir
Eşiniz de hata vardır muhakkak ama sizde de ergence tavırlar var. Büyümeden evlenmeyi diyoruz her seferinde . İkiniz de büyüyünKıZlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?