öldürmek istiyorum onu...

Esim yaptiysa herkes yapar cok anlamsiz olmus.. Herkes yapmaz cancagzim hele boyle sosyal aglarda sex muhabbetleriyle bezeli reelde gorusmeyle de suslu aldatmayi cok kimse yapmaz

Konuyu takip ediyorum.
InsaAllah hakkinizda hayirlisi olur.
Aldatmayi aff edemem diyenlerdenim bende.

Velhasıl kelam konu sahibi ne yapmaya karar verdin ?

Arkadaşım çok fazla dini bilgim yok o yüzden bu konuda pek birşey diyemeyeceğim ama bildiğim ve söylemek istediğim şu ki bu bir fıtnat, kadın erkek farklılığı meselesi değildir. Bu bildiğin KARAKTERSİZLİK'tir.
Tabiki bir yuva kolay kurulmuyor kim yuvası dağılsın ister ki ama aldatılmak bir kadına yapılabilecek en büyük terbiyesizlik ve saygısızlıktır. Şimdi konu sahibi arkadaşın kocası bin pişman olsa yaptıklarından ve özür üstüne özürler dilese arkadaşta hadi sineye çekip affetse ne olacak herşey eskisi gibi olabilecek mi?

ahlaksız,rezil utanmaz, ş....siz.....karaktersiz,hemde doğması muhtemel oğlunun adıyla açıyor face.i. aşağılık. nasıl sinirlendim anlatamam. arkadaşım bas tekmeyi d.nsuz at kapının önüne. valizini vermek bile çok. ailen arkanda, çalışıyorsun da bas davayı, elin o....na çiçekler göndermek haaa, reziiilllllllll

Bende üniversitedeyken yurtta arkadaşlarla yemekhane de oturup sohbet ediyoruz. Konu erkeklerden ve aldatmalarından açıldı. Hepimiz çeşitli bölümler de okuyan üniversite öğrencileriyiz. Biri çıktı, eşim aldatsa ben yuvamı kurtarmaya çalışırım, aldatmayan erkek yoktur! dedi. Nasıl ya öyle şey olur mu dediysem de yok nafile, erkeklerin doğasında varmış, günübirlik heyecanlar ararlarmış.

Ben hala karşı bir duruş sergileyince, sen aldatmayan erkek olduğuna inanıyor musun diye basmıştı kahkahayı, o kadın geçici, ben kalıcıyım ne yaparsa yapsın düşünsene, dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı, o zaten senin diğeri tek gecelik, ne olacak ki? demişti.

Sen yapsan aynı şeyi? Yok, erkekler farklı. Nokta!

Daha önce de paylaşmıştım böyle bir konuda, aklıma geldi tekrar paylaşayım dedim bu sohbeti ömrüm boyunca unutabileceğimi zannetmiyorum tek diyebildiğim mide, mide, mide..

Sen kitabımızı çok iyi anlamışsın lanet edebildiğine göre. Senide ailen çok güzel yetiştirmiş yazılarından belli oluyor.

Aldatmak ve siddet kabul edemicegim 2 sey evlilikte.
Bu ikiside affedildigi takdirde tekrar yasanmasi muhtemel.
Gecende yazmistim yine yazicam.
Kadin affeder,erkek tekrar yapar ve bu kisirdongu boyle surer gider.
Kimse kendini kandirmasin bosuna oyle bi pisman ettimki tovbe etti bizimki diye.
Huylu huyundan vazgecmez iki iki dort.

Son olarak yazmadan edemicem.
Aldatmak erkeklere verilen bi hak degildir.bunu boyle gostermeye calisanlara Allah akil fikir vrsin.

Erkek yapar doğasında var demek sizin gibi kadınlar olduğu sürece erkeklerin sırtı yere gelmez maşallah

Konu sahibi arkadaşın ne yapmayı düşünüyosun :26:

Sen kitabımızı çok iyi anlamışsın lanet edebildiğine göre. Senide ailen çok güzel yetiştirmiş yazılarından belli oluyor.

Beni ailem yetiştirmedi muhalefetçiğim,kendim yetiştim..
Ben sadece tek dine değil bütün dinlere hakimim lanet etmekte birşey yok evet dini kullanıp herkesi yanlış yönlendiren herkese LANET olsun...

Bence yeni öğrendiğini belli etme başından beri biliyordum vazgeçermisin bana nasıl davranıcaksın beni nasıl aptal yerine koymaya çalıştığını izledim de , seni kandıramicağını senden hiç bişey saklayamicağını anlasın oha nasıl başımdan beri bilir desin korksun senden sonrasını sen bilirsin ama soğuk kanlı ol onu kaybetmekten korkmadığını düşünsün onun kaybedeceğini hissettir sen güçlü gözük hep bence

geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun da benim eşim yaptıysa herkes yapar sözün yanlış olmuş

Aldatmak karaktersizliktir, kişiseldir ve aileyle alakası yoktur. Ailesi şöyle yetiştirmiş, böyle yetiştirmiş diyenleri anlamıyorum. Anlamakta istemiyorum.

Resmen ağladım yaaa( ahlaksız adam ben evli falan değilim evlenmek için daha var önümde ama aldatılmak hele ki çocuğuna sahip olduğunuz adam tarafından aldatılmak büyük bir isyan koparır içerde diye düşünüyorum. Ben bu durumu tatmamış hatta evli olmayan biri olarak neden yazıyorum. Daha öncede bir yere yazmıştım annem ile babam ayrı ve onlar kültür farklılığından boşandılar. Dokuz yaşındaydım ve annemden nefret ettim. Sonra olaya alışınca sadece kız kardeşime üzülmeye başladım. Bu arada benim harika anneme ben çok çektirmişim babam senin yüzünden gitti diyerek bu evden sen git o gelsin diyerek annem o günlere hala ağlar ve ben ödeyemem onun hakkını biriciğim o benim. Olay şu evet nefret ettim annem sizin korkunuzuda evladınız biliyorum sizin allak bullak olmanız tamamen o. Fakat 11 yaşında anneme ben kendim evlen yalnız kalma mutlu ol dedim. Annemle o kadar gurur duyuyorum ki anlatamam size beni ne zorluklarla büyüttü ama en önemlisi 21 yaşında kız olarak en büyük gururum kendini babamın eziyetlerine ezdirmemesi. Eziyet diyorum babamın iki ay önce annemi dövdüğünü öğrendim ben daha yeni hiç tahmin etmezdim benim babam yapmaz derdim. Ama sonunda annem ile bir kez daha gurur duydum o sırf iki kızım var diye kadınlık duygusunu ezdirmedi. Ve çocuğunuzda biraz daha büyüdünde sizinle gurur duyar siz yeter ki güçlü bir kadın olun.Çünkü her anne çocuğunun gözünde biriciktir.

Eğer herşeyi öğrenmeyip evlenseydim aynı senin gibi olacaktım. Oyüzden şuanda seni okadar iyi anlıyorum ki. Allah yardımcın olsun elindeyse boşan derim ama bekara koca boşamak kolay tabi.

Aldatan kişiklisizide Allah havale ediyorum, hatta tüm aldatan erkekleri yoruma bile değmeyecek varlıklar

Aldatmak karaktersizliktir, kişiseldir ve aileyle alakası yoktur. Ailesi şöyle yetiştirmiş, böyle yetiştirmiş diyenleri anlamıyorum. Anlamakta istemiyorum.

aynen aldatan kişinin ne ailesiyle nede burç özellikleriyle bi alakası yoktur. Eğer bir insanın karaktersizliği,kişiliksizliği içinde varsa onun ailesi dünyanın en melek ailesi olsun, burcu en sadık burç olsun gene aldatır gene aldatır.

Şu yoruma kadar hiç alıntı yapmadan konu sahibine birkaç kelime yazacaktım.
Hanımefendi kaybetmekten korkan adam iki yıla yakın bir süredir,kendine sanal aleme atıp yetmedi twiter'da dahi sanal se.. yapmaz.
Allahtan kaybetmekten ve yakalanmaktan korkuyor,yoksa daha nelre yapardı düşünmek dahi istemiyorum.

Aklı olan insan bukadar ciddi bir konuda kimsenin gazına gelmez.
Ozaman herkesin her dediğini gaza gelip yapalım,hececan arıyoruz ya

Hem cinslerimin böyle düşünmesi bende şok etkisi yaratıyor.

Son düzenleme:

Sen birde 23 yaşındaki nişanlı arkadaş yektayı oku soğuk duş etkisi yaratcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…